Masinės imigracijos padariniai: švedė imigranto iš Somalio buvo prievartaujama net ir po mirties

Autorius: ProPatria.lt Šaltinis: http://www.propatria.lt/2015/1... 2015-11-05 17:50:10, skaitė 4735, komentavo 0

Masinės imigracijos padariniai: švedė imigranto iš Somalio buvo prievartaujama net ir po mirties

Švedijoje 34 metų imigrantas iš Somalio buvo suimtas po to, kai žiauriai užpuolė ir išprievartavo moterį "Sheraton" viešbučio automobilių garaže.

Prievartaujama moteris mirė. Policijos teigimu, užpuolikas net ir moteriai mirus toliau ją žagino. Imigrantas iš Somalio buvo pastebėtas policijos jau negyvos moters prievartavimo metu.

Švedija ir Norvegija pastaruoju metu išgyvena masiškai paplitusią žiaurių prievartavimų epidemiją. Nusikaltimų statistikos rodo, kad prievartavimai abiejose šalyse daugiausia atliekami musulmonų imigrantų.

Švedijos viešasis radijas neseniai pateikė 2013 metų duomenis, iš kurių matyti, kad per pirmuosius septynis 2013 metų mėnesius musulmonai imigrantai išprievartavo per 1000 Švedijos moterų.

Daugiau nei 300 iš jų buvo jaunesnės nei 15 metų amžiaus. Palyginus su praėjusiais metais, 2013 metais išprievartavimų skaičius buvo išaugęs net 16%. Akivaizdu, kad paskutinių metų statistikos geresnių skaičių nežada.

Parengta pagal Conservativepost.com informaciją

---

LDiena.lt: įdomu, kodėl žydkrikščių informavimo priemonės taip stipriai akcentuoja būtent religinę žagintojų priklausomybę, o ne pavyzdžiui, jų rasę arba tautybę?

Juk tikriausiai tas "musulmonas imigrantas" - tipiškas beraštis Somalio negras, su islamu ir tikėjimu į Vienatinį Dievą turintis tiek pat bendro, kaip kad su krikščioniškomis vertybėmis nieko bendro neturėjo ir pačių švedų protėviai - "krikščionys" vikingai, kurie plėšė, žudė ir žagino ne ką prasčiau už "musulmonus" negrus.

Kažkas man kužda, kad niekas šiaip sau ir be pėdsakų nepraeina - anksčiau ar vėliau, tautos engusios ir naikinusios kitas, susilaukia kad joms būtų atsimokėta tuo pačiu.


Švediškos pramogos - jeigu švedai didžiuojasi savo "šlovinga" praeitimi ir savo protėvių "tradicijomis", kodėl negrai turėtų save varžyti?