Naujajai Pasaulio Tvarkai pagaliau rastas priešnuodis - Pусский мир

Autorius: Milda Bartašiūnaitė Šaltinis: https://www.facebook.com/notes... 2015-11-05 17:20:26, skaitė 3916, komentavo 0

Naujajai Pasaulio Tvarkai pagaliau rastas priešnuodis - Pусский мир

pasirinkimas

Pagaliau Rusija žengė vieną svarbiausių žingsnių savo nepriklausomybės ir valstybingumo link. Globalistų parašytos RF konstitucijos 13 straipsnis skelbia, jog šiai šaliai draudžiama turėti ir taikyti savo nuosavą ideologiją. Tiesa, straipsnis dar nepanaikintas, bet nueita daugiau nei pusę kelio to link.

13 straipsnis
1. Rusijos federacijoje pripažįstama ideologijų įvairovė.
2. Jokia ideologija negali būti tvirtinama kaip valstybinė arba privaloma.

Lapkričio 4 d. apie milijoną žmonių visoje Rusijoje išėjo į gatves su trispalvėmis ir šūkiais, palaikančiais ne tik VIENYBĘ, bet ir valstybės prezidentą. V.V. Putiną. Jo kaip politiko populiarumą patvirtina statistikos departamentų atliekami visuomenės nuomonės tyrimai. Vakarų presstitutams belieka tik loti, jog tokiu populiarumu mėgavosi autoritarai N.Čaušesku ar M.Kadafi prieš pat juos nužudant. Žmogų galima nužudyti, bet numarinti idėją - lengvai nepavyks. Putinas ir jo bendražygiai savo kalbose vis dažniau pabrėžia Pусский мир (Ruskij mir) koncepciją.

“Pусский мир” talpina savyje kelias reikšmes: “Rusiškąjį pasaulį bei “Rusiškąją taiką. Eilinį kartą globalistų samdiniai bando kritikuoti šią ideologiją kaip fašistinę ar nacistinę, bet atsitrenkia į faktus, kurie it adatos praduria propagandos burbulą. Visų pirma Putinas nuolatos pabrėžia skirtingų tautų, religijų ir kultūrų draugystę bei sąjungą. Po vienu Pусский мир stogu sutelpa stačiatikiai, musulmonai, katalikai, budistai, induistai... kazachai, čiukčios, baltarusiai, ukrainiečiai, gruzinai, kirgizai ir dar šimtai kitų tautų atstovų, kurie siekia draugystės bei taikos. Taika - esminis žodis, skiriantis dvi ideologijas: “Vakarietiškąją” ir “Rusiškąją” taiką.

Putinas suteikė pasaulio žmonėms alternatyvą pasirinkti, kas jiems priimtiniau, ar “demokratinės bombos”, sėjamas chaosas, terorizmas, pabėgelių apgultis, nesibaigiantys ir net aštrėjantys konfliktai Rytuose ar staigi bei efektyvi intervencija, kiek įmanoma stengiantis išvengti civilių aukų su apčiuopiamais priešo neutralizavimo rezultatais. Čečėnijos, Abchazijos, Šiaurės Osetijos ir Krymo teritorijos po Rusijos karinių bei operacijų šiuo metu mėgaujasi taika bei ramybe. Tuo tarpu šalys, kuriose Vakarai daugiau kaip dešimtmetį “įvedinėja” tvarką iki šiol skendi kraujo upėse bei chaose. Pabėgelių kontingentas aiškiai byloja, kad ten, kur pabūvojo NATO kareiviškas batas, nesimato šviesos tunelio gale.

“Pусский мир” ideologija neabejotinai tapo atasvara vakariečių liberastinei kultūrai. Jeigu žmogus, kur jis begyventų, visa savo esybe priešinasi pedofilijai, homoseksualizmui, transeksualizmui, feminizmui, biseksualizmui, genderizmui ir kitoms žmogaus turinį iškraipančioms teorijoms, “Rusiškas pasaulis” siūlo užuovėją tradicinėms vertybėms. Jeigu Vakarai bruka mūsų vaikams sekso vadovėlius dar pradinėse klasėse, neabejotinai atsiras dvi stovyklos, kuri palaikys šią iniciatyvvą ir ta, kuri stosis piestu. Tai pusei, kuri nepritaria vaikų tvirkinimui ankstyvajame amžiuje, ieškos ne konsensuso, o dairysis jų pasaulėžiūrą atitinkančios koncepcijos. Ar žmogus turi teisę priešintis ideologijai, kuri visiškai neatitinka jo pasaulėžiūros bei pasaulėjautos? Be abejo, kad taip. Todėl, kad ir kiek samdomi presstitutai nekiauksėtų apie “viduramžiškas nuostatas”, jie tik dar labiau pastūmės tradicinės šeimos bei auklėjimo šalininkus “Rusiškojo pasaulio” ideologijos link.

Rusijos Federacijos Tarybos pirmininkė Valentina Matvijenko (Валентина Матвиенко) Rusiškojo Pasaulio IX -ojoje asamblėjoje pasakė tokius žodžius: “Nesvarbu, kur tu gimei. Svarbu tai, kur gimė tavo siela.” Šis sakinys sutalpina pagrindinę “Pусский мир” koncepcijos esmę: Nesvarbu, koks yra įrašas tavo pase, svarbu tai, ką tu jauti ir kam prijauti. Tu ir tik tu turi teisę apsispręsti, kokio pasaulio nori ir kieno taika tau artimesnė.

Ir pabaigai pikantiškas pastebėjimas: globalistai greičiau kaip niekas kitas susisgribo, jog jų NWO (New World Order - Naujoji Pasaulio Tvarka) atsirado aršus konkurentas. Užtenka į Google paiešką įvesti žodžius “Pусский мир” ir, paspaudę nuorodą “vaizdai”, išvysite sunkiosios artilerijos bei aukščiausios prabos trolingo kampaniją:

Rusofobija

Tai byloja tik vieną ir nenuginčijamą tiesą: globalistų propaguojama Naujoji Pasaulio Tvarka įgijo smarkų ideologinį priešą. Belieka priminti, kad nesvarbu, kur tu gimei, svarbu, kaip toj dainoj, apsispręsti, su kuo ir prieš ką tu eini... į kokį džiaugsmingą rytojų, per vargą ir skausmą vedi...

---
LDiena.lt: Vladimiro Vladimirovičiaus Putino kalba šiuo metu Maskvoje vykstančiame Tėvynainių kongrese: