Operacijos „Covid“ tikslas

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/opera... 2022-02-09 17:15:00, skaitė 333, komentavo 0

Operacijos „Covid“ tikslas

Vasario 5 d. prasidėjo grupės advokatų pateiktų kaltinimų kelioms pasaulio vyriausybėms, nagrinėjimas Didžiajame prisiekusiųjų žiūri.

Įžanginę kalbą pasakė Vokietijos advokatas Reiner Fuellmich.

Advokato iš Vokietijos apžvalga. Ačiū. Laba diena. Mano vardas Reiner Fuellmich, ir man malonu būti vienu iš tarptautinių advokatų, kurie jau daug mėnesių bendradarbiauja šioje labai svarbioje byloje, grupės narių. Ši byla, susijusi su baisiausiais nusikaltimais žmoniškumui, įvykdytais prisidengus pasaulinio masto Koronos pandemija, tik iš pirmo žvilgsnio atrodo sudėtinga. Bet kai sudedi visas tas detales, visus tuos mažus dėlionės gabalėlius, kaip mes jums tai padarysime padedami daugelio žinomų ekspertų ir kitų liudytojų. Šio proceso metu pamatysite keturis faktų rinkinius. Pirma, nėra jokios „Corona“ pandemijos, o tik PGR testų plandemija, kurią skatina sudėtinga psichologinė operacija, skirta nuolatinei panikos būsenai tarp pasaulio gyventojų sukelti. Ši darbotvarkė buvo seniai suplanuota. Galiausiai nesėkmingas jos pirmtakas buvo kiaulių gripas maždaug prieš dvylika metų. Ir jį parengė grupė itin turtingų psichopatinių ir sociopatinių žmonių, kurie nekenčia ir bijo. Žmonės tuo pačiu metu neturi jokios empatijos ir yra vedami noro įgyti visišką mūsų visų, pasaulio žmonių, kontrolę. Jie naudojasi mūsų vyriausybėmis ir pagrindine žiniasklaida, kurios abi tiesiogine prasme priklauso jiems, kad perteiktų savo panikos propagandą.

Antra, patį virusą galima saugiai ir veiksmingai gydyti vitaminais, cinku ir kt. Taip pat ne pagal paskirtį vartojant ibermektiną, hidroksichloriciną ir kt. Tačiau visus šiuos ne alternatyvius, o tikrus gydymo metodus uždraudė tie, kurie naudojasi šios pandemijos priedanga, kad prastumtų savo galutinį tikslą – priversti visus gauti, kaip parodysime šiame posėdyje, ne tik neveiksmingus, bet ir labai pavojingus vaistus. Taip, mirtinas eksperimentines injekcijas. Trečia, tie patys žmonės, kurie prieš dvylika metų kiaulių gripą, kuris galiausiai pasirodė esąs lengvas gripas, pavertė pandemija, iš pradžių pakeitę pandemijos apibrėžimą, o paskui sukėlę paniką, sukūrė šią Koronos pandemiją. Kiaulių gripas buvo pirmasis tikras jų bandymas sukurti pandemiją.

Ir kaip tik vienas iš jos tikslų tada buvo nukreipti mūsų dėmesį nuo akivaizdžiai nesąžiningos jų finansų pramonės, kurią labiau tiktų vadinti finansų mafija, veiklos, išryškėjusios per Lehmano banko krizę. Ir tai taip pat vienas iš pagrindinių mūsų tikslų – ši „Corona“ pandemija. Dabar, jei tada per Lehmano banko krizę būtume atidžiau įsižiūrėję, užuot aklai tikėję mūsų vyriausybės pažadais, kad šių finansinių nusikaltimų vykdytojai bus patraukti atsakomybėn, būtume tada pamatę, kad jie dešimtmečius plėšė ir grobstė mūsų valstybės iždą, ir būtume pamatę, kad mūsų vyriausybės nebėra mūsų vyriausybės. Veikiau jas perėmė kita pusė per savo pagrindinę platformą – Pasaulio ekonomikos forumą, kuris pradėjo kurti savo pasaulio lyderius per Jaunųjų pasaulio lyderių programą. Dar 1992 m. du pirmieji šios programos absolventai buvo Angela Merkel ir Billas Gatesas.

Ir mes jau tada būtume supratę tai, ką dabar jums parodysime per šį svarstymą. Šie finansiniai nusikaltimai liko nepastebėti mūsų politikų, nes jie padeda tiems, kurie juos vykdo, ir iš šių nusikaltimų pelnosi. Ketvirta. Tačiau galiausiai mes jums, prisiekusiesiems, parodysime, kad pagrindinis kitos pusės tikslas – įgyti visišką ir pilną mūsų visų kontrolę. Tai apima jų plėšikavimo ir grobstymo užbaigimą sąmoningai naikinant mūsų smulkųjį ir vidutinį verslą, mažmeninės prekybos įmones, viešbučius ir restoranus, kad juos galėtų perimti tokios platformos kaip „Amazon“.

Tai taip pat apima gyventojų kontrolę, kuriai, jų nuomone, reikia ir masiškai mažinti gyventojų skaičių, ir manipuliuoti likusios populiacijos DNR, pavyzdžiui, naudojant eksperimentines mRNA injekcijas. Tačiau, jų nuomone, taip pat reikia sąmoningai naikinti demokratiją, teisinę valstybę ir mūsų konstitucijas per chaosą, kad galiausiai sutiktume prarasti savo nacionalinį ir kultūrinį identitetą ir vietoj to sutiktume su viena pasauline vyriausybe, pavaldžia JT, kurią dabar visiškai kontroliuoja jie ir jų Pasaulio ekonomikos forumas. Skaitmeniniai pasai, kurių kiekvienas judesys bus stebimas ir kontroliuojamas, ir viena skaitmeninė valiuta, kurią galėsime gauti tik iš vieno Pasaulio banko. Jų. Žinoma, baigiantis bylai ir jums išklausius visus įrodymus, esame įsitikinę, kad rekomenduosite pateikti kaltinimus visiems šešiems numanomiems figūriniams kaltinamiesiems.

Christianas Drustenas iš Vokietijos, Anthony Fauči iš Jungtinių Valstijų, Tedras iš Pasaulio sveikatos organizacijos, Billas Gatesas, „BlackRock“ ir „Pfizer“. Ponios ir ponai, ši byla yra susijusi su seniai parengta grupės ultradešiniųjų žmonių ir jų finansinės mafijos, įsikūrusios Londono mieste ir Volstrito gatvėje, planine programa, kuria siekiama pasinaudoti pseudopandemija kaip priedanga, už kurios, kol mūsų dėmesys sutelktas į pandemiją, jie nori užbaigti dešimtmečius trunkančias pastangas įgyti visišką ir pilną mūsų visų kontrolę. Yra daugybė platformų, kuriose ši grupė susitikinėja ir aptarinėja šią darbotvarkę, tačiau svarbiausia iš jų yra Pasaulio ekonomikos forumas, kurį 1971 m. sugalvojo tuomet 33 metų Klaus Švab. Jo nariai yra 1000 pasaulinių korporacijų, kurių metinė apyvarta siekia bent 5 mlrd. dolerių, politikai, žiniasklaidos atstovai, mokslininkai ir kitos vadinamosios aukšto rango asmenybės. Jie susitinka kartą per metus Davose. Tačiau yra ir kitų tokių susitikimų, pavyzdžiui, Kinijoje, o nuo 1992 m. jie sukūrė ir pristatė mums savo pasaulio politinių lyderių grupę.

Tarp pirmųjų absolventų, kaip jau minėjau, yra Angela Merkel ir Billas Gatesas 1992 m. Kiti – Sebastianas Kurtas, iki šiol buvęs Austrijos kancleris, Justinas Trudeau, Kanados ministras pirmininkas, Jacinda Ardern, Naujosios Zelandijos ministrė pirmininkė, Fransua Macronas, Prancūzijos prezidentas, ir daug, daug kitų. Ši grupė, kuri dabar vadinama Davoso klika, yra atvirai Claus Švab leidinys „Didysis perkrovimas“ yra vienas svarbiausių šios informacijos šaltinių. Tikslas – pasaulio turto perkėlimą šiai itin turtingų žmonių grupei. Kad 2030 m. paprasti žmonės neturėtų nieko ir būtų laimingi.

Kaip ten aiškiai nurodyta pagal vieną pasaulinę vyriausybę su skaitmenine valiuta, kurią mums duoda jų vienas pasaulinis bankas. Ir jie taip pat atvirai, glaudžiai bendradarbiaudami su tokiais žmonėmis kaip numanomas atsakovas, Bilas Geitsas, Rokfeleriai ir kiti, skatina drastišką pasaulio gyventojų skaičiaus mažinimą ir likusių gyventojų DNR manipuliavimą iki pat transhumanizmo. Tačiau svarbiausias jų tikslas yra, žinoma, išvengti jų kontroliuojamos ir visiškai išgrobstytos pasaulio finansų sistemos kracho. Tam, kad to išvengti, planuojama išleisti jų kontroliuojamo vieno pasaulinio banko skaitmeninę valiutą, Ir lygiai taip pat svarbu – įvesti pasaulinę vyriausybę prie JTO, kuri 2019 m. tapo visiškai jų kontroliuojama.

Šiam tikslui jie rengė konkrečius planus dėl šios koronos pandemijos bent jau nuo 2001 m. pavasario. Operacija „Tamsioji žiema“, po kurios sekė dar viena tokia repeticija, Rokfelerio fondo „Lockstep“ pratybos 2010 m. Galiausiai 2019 m. spalio mėn. operacija „201“ Niujorke.

Šiame teisme prisiekusiųjų žiuri narių skaičių sudarys įvairūs labai žinomi ekspertai liudytojai iš visų mokslo sričių, taip pat liudytojai, kurie liudys apie žalą, kurią jie patyrė gavę eksperimentines injekcijas šiame procese. Po įžanginių kalbų po savaitės pradėsime nuo buvusių JAV kariuomenės narių iškvietimo.

Liudys Džeimsas Bušas, dalyvavęs operacijoje „Tamsioji žiema“ 2001 m. Buvę Didžiosios Britanijos žvalgybos tarnybų nariai Brianas Garrishas ir Alexas Thompsonas Ir tiriamosios žurnalistikos žurnalistai Whitney Webb ir Matthew Ericas. Buvę pasaulio sveikatos organizacijos darbuotojai ir patarėjai daktarė Sylvia Barront ir daktarė Astrid Stokelberger.

Jie paaiškins mums istorines ir geopolitines aplinkybes to, su kuo susiduriame, ir parodys, kaip ši darbotvarkė buvo planuojama mažiausiai 20 metų. Pradedant operacija „Tamsos žiema“ 2001 m. ir dar maždaug dešimt metų vėliau. Rokfelerio fondo „Lockstep“ scenarijus. Baigiant generalinės repeticijos renginiu 201, įvykusiu 2019 m. spalio mėn.

Jie paaiškins, kaip, kai nebuvo atvejų, kuriuos jiems reikėjo paskelbti tarptautinio masto ekstremaliąją situaciją visuomenės sveikatos srityje. Jie juos sukūrė, pavesdami atsakovui Rustonui sugalvoti istoriją apie besimptomius užsikrėtimo atvejus, kurių iš tiesųnėra, ir apie tai, kaip šis PGR testas, masiškai tikrinant visiškai sveikus žmones, gali aptikti užsikrėtusiuosius melu.

Kai tai parodysime, tęsime pokalbį su kita liudytojų grupe – daktaru Volfgangu Vardogu, patyrusiu plaučių specialistu, buvusiu Vokietijos Bundestago ir Europos Tarybos nariu, kuriam pavyko demaskuoti priešingos pusės pirmąjį bandymą sukelti pandemiją – prieš dvylika metų kilusį kiaulių gripą kaip lengvą gripą.

Profesorė Eureka Kameron, biologė iš Wednesburgo universiteto, dr. Maikas Jadonas, buvęs „Pfizer“ viceprezidentas, daktarė Silvija Barront, daktarė Astrida Stokelberger, Dublino universiteto profesorė Dolores Cahill, profesorė Antonia Tagati iš Italijos, profesorius Berkholcas iš Vokietijos. Šie ekspertai mums paaiškins, kas slypi už legendos apie Vuchano šlapio turgaus pandemijos protrūkį. Jie parodys, kad virusas nėra pavojingesnis už įprastą gripą.
PGR tyrimas negali nieko pasakyti apie infekcijas, tačiau jis yra vienintelis pagrindas visoms kovos su koronos virusu priemonėms, įskaitant galutinę priemonę. Vadinamosios vakcinos ir vadinamieji skiepai yra ne tik neveiksmingi, bet ir labai pavojingi. Nepriklausomai nuo natūralios ar žmogaus sukurtos viruso kilmės, mūsų imuninė sistema puikiai sugeba susidoroti su virusu, tai įrodo infekcijos mirtingumo rodiklis tarp 0,14 proc. ar net mažiau procentų. Niekur nebuvo jokio per didelio mirtingumo, kol nebuvo pradėtos eksperimentinės injekcijos.

2020 m. pradžioje net nebuvo jokių covid atvejų. Tačiau jiems reikėjo atvejų, kad galėtų paskelbti tarptautinio masto ekstremalią situaciją visuomenės sveikatos srityje, nes tai buvo vienintelis pagrindas, kuriuo remiantis pagal jų pačių sugalvotas taisykles, su kuriomis sutiko visų Pasaulio sveikatos organizacijos valstybių narių vyriausybės, būtų galima naudoti neišbandytų naujų vaistų eksperimentines injekcijas žmonėms.

Po pirmojo nesėkmingo bandymo paskelbti šią tarptautinio masto ekstremalią situaciją visuomenės sveikatos srityje, nes nebuvo jokių atvejų, 2020 m. sausio mėn. pabaigoje jie vėl pabandė tai padaryti, kai, pasinaudoję dabar jau liūdnai pagarsėjusiu Dustino PGR testu, sukūrė atvejų ir paskelbė šią tarptautinio masto ekstremalią situaciją visuomenės sveikatos srityje. Po dviejų savaičių iš šių ekspertų išgirsime, kad beveik visi šie atvejai buvo klaidingai teigiami testo rezultatai, nieko daugiau.

Kita ekspertų grupė yra dr. Dustinas Thomas Binderis iš Šveicarijos, daktaras Bryanas Artist iš Teksaso, daktaras Shankara Chetty iš Pietų Afrikos, daktaras Wolfgangas Woodworkas iš Vokietijos ir daktaras John Oluny, Undertaker iš Anglijos. Šie ekspertai papasakos, kaip nuo pat pradžių buvome liudininkais sąmoningo, visiškai beprasmiško įprastų, veiksmingų ir saugių kvėpavimo takų ligų gydymo metodų uždraudimo ir vietoj jų įsakymo taikyti gydymą, kuris dabar turi būti laikomas rimtu medicininiu nusižengimu, tai yra plaučių Intubacija, vaistais Remdesvir ir Medezalam.

John O’Looney papasakos, kaip jis iš pradžių tikėjo kitos pusės teiginiais apie pandemiją, net padėjo BBC stumti jų panikos propagandą, kol suprato, kaip prisidengiant pandemija sąmoningai žudomi žmonės. Tuomet pakviesime kitą ekspertų grupę: profesorę Alexandrą Orioncott iš Prancūzijos, daktarą Mike’ą Yidaną, profesorių Sushiri Bakti iš Vokietijos, profesorių Luke’ą Montaigne’ą iš Prancūzijos, daktarę Vanessą Schmidt Klugą iš Vokietijos, daktarą Robertą Malone’ą, mRNA vakcinos technikos išradėją iš JAV, ir profesorę Anną Borka, patologę iš Vokietijos. Jie parodys, kad nors virusas nesukėlė jokio per didelio mirtingumo, jo išgyvenamumo rodiklis siekia 99,97 proc. Šiuo metu skiepai žudo žmones ir nuo rugsėjo mėnesio sukelia iki 40 % perteklinį mirtingumą dėl apsinuodijimo smailiu baltymu ir mūsų imuninės sistemos išjungimo.
Dr. Mike’as Yadonas papasakos, kaip mokslininkų grupė netgi rado konkrečių įrodymų, kad vakcinų kūrėjai eksperimentuoja su mirtinomis dozėmis. Siekdami išsiaiškinti, kaip galima taip manipuliuoti mirtinu šalutiniu poveikiu, kad gyventojai ne iš karto suprastų, kas vyksta. Kita ekspertų grupė mums paaiškins, kaip iki to galėjo prieiti. Šią grupę sudaro profesorius Matijas Desmondas (Matthias Desmond) iš Belgijos, daktarė Ariana Belaran (Ariane Belaran) iš Prancūzijos, daktarė Mereditė Miler (Meredith Miller) iš JAV, profesorė Harieta Valer (Harriet Valer) iš Vokietijos ir Stefanas Kunas (Stefan Kuhn), Vokietijos vidaus reikalų ministerijos darbuotojas. Šie ekspertai supažindins mus su tuo, kaip Kita pusė, greitu laiku nustačiusi tarptautinio masto ekstremalią situaciją visuomenės sveikatos srityje, supažindino mus su uždarymu, beprasmiškais ir pavojingais kaukių mandatais ir labai žalingu tiek fiziniu, tiek psichologiniu požiūriu socialiniu atsiribojimu, kol pasiekė galutinį tikslą – neveiksmingas ir pavojingas, net mirtinas injekcijas.

Ir jie mums išsamiai paaiškins, kaip mūsų sutikimas su visu tuo tapo įmanomas dėl milžiniškos psichologinės operacijos, kurios panikos žinią mes nuolat gaudavome per pagrindinę žiniasklaidą ir mūsų politikus, abu priklausančius kitai pusei negailestingos propagandos. Kitą ekspertų grupę sudaro Leslie Manukin, buvusi investicijų bankininkė iš JAV, Naomi Wolf, žurnalistė ir rašytoja iš JAV, Anzboyf, vokiečių ekonomistė, profesorius Christian Christ, vokiečių ekonomistas, profesorius Hoguerreco, vokiečių ekonomistas, ir Marcus Krauss, vokiečių ekonomistas. Šioje posėdžio dalyje šie ekspertai mums išsamiai paaiškins apie tyčinį mūsų ekonomikos naikinimą ir apie tai, kaip kita pusė rengia kontroliuojamą finansų sistemos krachą, kad abi pusės išsisuktų nuo atsakomybės už nusikaltimus, kuriuos jau įvykdė per pastarąjį dešimtmetį. Dešimtmečius grobstyti ir plėšti mūsų viešąsias aukas, kol nieko neliks, ir įvesti vieną Pasaulio banką ir skaitmeninę valiutą bei skaitmeninį pasą. Paskutinę ekspertų grupę sudaro tiriamosios žurnalistikos žurnalistas iš Kanados Matthew Arettas, Holokaustą išgyvenusi Vera Sheriff, Elana Rachel Daniel iš Izraelio, rabinas Smithas iš Niujorko, technokratijos ekspertas Patrickas Woodas iš JAV, Avital Livni iš Izraelio.

Paskutinėje tyrimo dalyje šie ekspertai papasakos, kaip svarbi kitos mokslo darbotvarkės dalis yra susijusi su gyventojų skaičiaus kontrole. Tiksliau, su eugenika. Po Antrojo pasaulinio karo eugenika turėjo blogą vardą. Džulianas Hakslis (Julian Huxley), kuris įkūrė UNESCO, sakė: „Tai buvo viena iš svarbiausių eugenikos idėjų. Tačiau jis ir labai didelė grupė žmonių, palaikiusių eugenikos idėją, netrukus galės toliau tęsti savo pastangas šia kryptimi.
Jis atvirai aiškino, kad negalima ignoruoti paralelių tarp to, kas įvyko tada prieš 80 metų, ir to, kas vyksta dabar. Apie tai mums primins Vera Sheriff. Neabejojame, kad po to, kai išklausysite visus įrodymus, rekomenduosite pateikti kaltinimus visiems mūsų numatomiems kaltinamiesiems dėl nusikaltimų žmoniškumui. Dėkojame jums.

Šaltinis: laisvaslaikrastis.lt