Jau visai išprotėjo Seimas, galbūt galutinai

Autorius: Dr. Jonas Ramanauskas | joramlt@yahoo.com Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/jau-v... 2021-09-21 09:20:00, skaitė 791, komentavo 10

Jau visai išprotėjo Seimas, galbūt galutinai

LR Seimas.

Pirmiausiai faktas. Tai kgb įslaptinimas 25+75 metams, tai padarė Seimas. Nors buvo besipriešinančių, tačiau vis tiek nugalėjo kgbistai, nes niekas kitas tokios idėjos negalėjo sugalvoti. Valstybė iki šiol jų nelaisvėje.

Kitas dalykas yra tas, kad vietoj žodžio „fašistas“ turi būti naudojamas žodis kgbistas arba čekistas. Čia juk prie fašizmo nespėjom priprasti, o prie kgbistų tai kasdien, visus 50+30 metų. Užsikonspiravusi komunistų partija taip pat.

Yra propagandos taisyklė: 60 procentų melo ir 40 procentų tiesos, gali būti ir atvirkščiai. Taigi 100-nio melo beveik nebūna.

Signatarai ir Vytautas Landsbergis priėmė tokį nelygų ir netiesioginį Seimo rinkimų įstatymą, kurio 42.2 straipsnis sako: Asmuo, įrašytas į kandidatų sąrašą daugiamandatėje rinkimų apygardoje, turi teisę tuo pat metu būti iškeltas kandidatu į Seimo narius ir vienoje vienmandatėje rinkimų apygardoje.“ Tai yra pilna Rusijos Federacijos įstatymo kopija, plagiatas. LR Konstitucijos 55 str. sako: „Seimą sudaro Tautos atstovai - 141 Seimo narys, kurie renkami ketveriems metams remiantis visuotine, lygia, tiesiogine rinkimų teise ir slaptu balsavimu.“ Todėl yra akivaizdu, kad ne vien Seimo nariai yra renkami, ir kad sąrašiniai balsavimai yra nei lygūs nei tiesioginiai. Todėl visi aštuoni Seimo rinkimai yra neteisėti, nors imk ir pasikark. LR Konstitucinis Teismas nemato savo išaiškinimo, kuris yra teisingas, ir kurio viršutinė pusė yra nukanalizuota nutarime. Galima apie tai pasiskaityti čia.

Ramūnas Karbauskis ėjo į rinkimus žinodamas, kad jie yra nelegitimus, neteisėti. Atsivedė sąraše pirmu numeriu poną Saulių Skvernelį. Ką jis dabar daro?

Seimui belieka pasiklausyti ką sako Gabrielius Landsbergis : „Šitas Seimas turi eiti lauk“, „Turi mėžtis iš Seimo“. Tai Gabielius Landsbergis žino, kad Seimas yra nelegitimus. Turi eiti lauk, turi.

LR Seimas yra ne mažiau tris kart informuotas: prieš 2016 rinkimus, prieš 2020 rinkimus ir dabar dar kartą. Ponia Viktorija Čmilytė-Nielsen taip pat tapusi Seimo nare 2015 metais yra informuota ne mažiau tris kartus ir kaip gera šachmatininkė turėtų susigaudyti, kad jau trys Seimai ir išrinkti nelegitimiai, neteisėtai jai esant, nors tai jau tęsiasi 30 metų. Tik Aukščiausioji Taryba buvo išrinkta teisėtai ir teisingai (vienas rinkėjas – vienas balsas) todėl ir paskelbė Kovo 11-osios aktą, Nepriklausomybės aktą.

Ką reiškia Didžiojo Šeimų maršo nenoras kalbėti tiesos apie rinkimus? Tai reiškia, kad Šeimų marše yra kgbistiniai elementai, visokie rusteikos ir daunai, o gal ir daugiau. Kas iš to išėjo, ogi beveik nieko. Ponia Viktorija Čmilytė-Nielsen diplomatiškai susitikusi kieme su atstovais matyt daug pažadėjo, o pokalbyje su Lietuvos ryto žurnalistu Rimvydu Paleckiu viską pavertė į nulį. O žurnalistas Rimvydas Paleckis klausia daug ko labai griežtai, tačiau ne apie neteisėtus rinkimus, ne apie tai, kad reikia Seimui persirinkti. Persirinkti reikia pagal 2016-06-22 Seimo rinkimų įstatymą, kol kas projektas. Tai vienmandačiai rinkimai.

Yra toks Pasipriešinimo okupacijai centras, tai jis pasirodo žino viską. Tai kodėl nekalba, kodėl tyli? Kalba apie viską, tik ne apie nelegitimius, neteisėtus Seimo rinkimus.

Yra toks Vytautas Sinica, kuris taip pat nenori kalbėti apie aktualiausią problemą – Seimo rinkimus. Seimas jam „yra teisėtai išrinktas“. Išsižiojėlis. Ir tuos, kurie jam prikiša, tai numoja ranka ir sako „tokie atvirai prokremliškų portalų įvertinimai man didelė garbė ir atsakymas į visus klausimus“. Todėl jis yra išsižiojėlis, kvailys. Na dar daug yra tokių kvailių, kaip sakoma proto neįdėsi.

Pasižiūriu į mūsų inteligentiją. Dr. Nida Vasiliauskaitė kalba apie viską, labai įdomiai, sako, kad Vyriausybė yra legitimi. Tuo tarpu kaip taip gali būti, kai Seimas yra nelegitimus, neteisėtas. O nukvakusioji pasisodinusi Kęstutį Skreby, buvęs konservatorius, kuris labai nuodugniai ir nuosekliai kalba, tačiau ne apie Seimo nelegitimumą. Tos temos kaip velnias bijo, nes tuomet gali tekti kalbėti tiesą. O kaip toji nukvakusioji? Kad nekalbėti apie nelegitimius rinkimus, tai kaltina Tauta, kad neatėjo ir jos neišrinko. Tai kodėl Tauta turi eiti į neteisėtus, nelegitimius rinkimus? Nieko gero negalima tikėtis ir iš Valdo Vasiliausko. Taip, kad mūsų inteligentija yra okupuota.

Na, o signataras dr. Zigmas Vaišvila nusivažiavo iki tiek, kad bando pakeisti Konstituciją, kurios nevykdo visa Seimo gauja, kad pridengti gaujos nusikaltimus. Konstitucijos keisti nereikia, reikia ją vykdyti. Tačiau ponas signataras Zigmas Vaišvila nenori vykdyti Konstitucijos, nors jam viešai ne mažiau du kartus dr. Arvydas Širvinskas sakė viešoje Lietuvos visuomenės tarybos konferencijoje. Turi būti įgyvendintas Konstitucijos 55 straipsnis. Konstitucijos keitimo abi iniciatyvos gali būti sužlugdytos, nes pirmoji dėl 100 000 rinkėjų yra gera.

Na, o kaip ponas JE prezidentas Gitanas Nausėda? Ir tas tyli, nors yra informuotas. Jam matai nė motais koks yra Seimas, teisėtas ar neteisėtas nesvarbu. Svarbu, kad aš esu prezidentas teisėtas. Tai koks čia prezidentas?

Dar vienas klausimas, paklaustas viešai prie prezidentūros jau 112 kartų: Ar dar gyva Deimantė? Tai parodo, kad esamoji valdžia yra neteisėta, nelegitimi.

Turi būti kalbama apie neteisėtus, nelegitimius Seimo rinkimus visą laiką, kol nebus įgyvendintas Konstitucijos 55 straipsnis. Nėra svarbesnio klausimo, nėra.

Yra labai čekistiškai žvėriška atimti iš visų LR piliečių konstitucinę teisę rinkti savo valdžią pagal lygią ir tiesioginę rinkimų teisę. Lietuvos laisvė nelaisvėje.

Kai atimta šita teisė, tuomet kitas teises atimti yra gerokai lengviau.