Dr.Geert Vanden Bossche: masinė vakcinacija - pats beprotiškiausias eksperimentas medicinos istorijoje

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-09-14 15:58:00, skaitė 672, komentavo 1

Dr.Geert Vanden Bossche: masinė vakcinacija - pats beprotiškiausias eksperimentas medicinos istorijoje

Vienas žymiausių mūsų dienų imunologų Dr.Geert Vanden Bossche, nuolatos kritikuojantis pandemijos metu vykdomą masinę vakcinaciją, PSO pareikalavęs ją nedelsiant nutraukti, prieš kelias dienas savo portale paskelbė naujų faktų apžvalgą, skirtą šiam klausimui.

https://www.geertvandenbossche.org/post/the-last-post

Mokslininkas straipsnyje pažymi, kad „masinė vakcinacija neabejotinai įeis į istoriją kaip labiausiai neapgalvotas eksperimentas medicinos istorijoje. Jis bus minimas kaip neabejotinas įrodymas, kad per didelis ar netinkamas žmogaus sukurtų antimikrobinių medžiagų vartojimas sukelia atsparumą antimikrobinėms medžiagoms, nepriklausomai nuo to, ar antimikrobinė medžiaga yra antibiotikas, ar antikūnas, skiriamas pasyviosios imunizacijos būdu, ar sukeliamas aktyviosios imunizacijos būdu. Masinės vakcinacijos kampanijos, vykdomos virusinės pandemijos metu, ateinančioms kartoms taps blaiviausiu žmogaus intervencijos į gamtą apskritai ir tradicinės vakcinologijos ribų pavyzdžiu. Šis neracionalus eksperimentas nedviprasmiškai išryškins akivaizdžius įprastinių vakcinų metodų trūkumus. Jis įtikinamai parodys, kad, skirtingai nei natūralios ūmios savaime išsivysčiusios infekcijos ar ligos atveju, vien tik "šiuolaikinių" technologijų nepakanka sukurti vakcinas, kurios galėtų užkirsti kelią viruso perdavimui ar imuninės sistemos išsigelbėjimui. Be to, net ir "šiuolaikinės" vakcinos neleis įprastiniams antigenams, nukreiptiems į B ar T ląsteles, sukurti bandos imunitetą, kai vakcinacija vykdoma greitai mutuojančio viruso pandemijos metu. Dėl katastrofiškų dabartinės masinės vakcinacijos kampanijos pasekmių neįsivaizduoju, kad žodis "vakcina" ir toliau išliks medicininėje kalboje. Norėdamas pabrėžti visų vakcinų, sukeliančių įprastines B arba T ląstelių imunines reakcijas, trūkumus, siūlau sukurti naują šių vakcinų terminą ir vadinti jas "sąlyginę imuninę apsaugą sukeliančiais preparatais" (angl. conditionally immune protection-inducing formulations, CIPIF).“

Dr.G.V.Bossche apie reikiamo išsilavinimo neturinčius „faktų tikrintojus“, kurie ir Lietuvoje už Cukerbergo ir Sorošo pinigus kiša savo purvinas knysles į profesorių ir mokslo daktarų publikacijas, rašo:

„Nors žodis "vakcina" gali būti uždraustas, žodis "faktų tikrintojas" tik įsigalės kaip bendra sąvoka, vartojama bet kuriam moksliškai neraštingam asmeniui, kuris, naudodamasis arogancija, juodina tuos, kurie kalba tiesą, ir už nešvarius pinigus propaguoja pasakojimą ir grupinį mąstymą, kurie yra tik įkvėpti suinteresuotųjų šalių, kurias jie aklai remia, interesų.“

Toliau autorius „visiems tiems, kurie vis dar įsitikinę, kad oficialus pasakojimas apie teigiamą masinio skiepijimo poveikį yra teisingas“, siūlo atsakyti į 5 svarbius klausimus ir gauti peno tolesniems apmąstymams:

„Kodėl pandemijos metu staiga suserga jaunesnio amžiaus žmonės, nors ankstesnių bangų metu jie buvo apsaugoti nuo ligų?

Kodėl besimptomiškai užsikrėtusiems žmonėms atsiranda anti-S Abs, kai virusas jau būna sunaikintas iki to laiko, kai šie Abs pradeda viršyti savo lygį?

Kodėl Jungtinėje Karalystėje per dvi savaites po to, kai baigėsi lockdown taisyklės (t. y. nuo liepos 20 d. iki rugpjūčio 3 d.), labai sumažėjo susirgimų?

Molekuliniai epidemiologai pateikė įtikinamų įrodymų apie didėjantį selektyvų S nukreiptą imuninį spaudimą populiacijai. Kaip tai paaiškinti, atsižvelgiant į tai, kad visavertis įgimtas ar natūraliai įgytas imunitetas neskatina natūralios atrankos ar labiau užkrečiamų variantų dominavimo (tai rodo ir 1918 m. gripo pandemija!)?

Kaip masinis skiepijimas galėtų padėti kontroliuoti labai užkrečiamų Sars-CoV-2 variantų užkrečiamumą?

Kol tokių klausimų neišsprendžia tie, kurie priima sprendimus, kaip suvaldyti šią pandemiją, žmonės turėtų turėti daug priežasčių būti labai skeptiški. Kai negalima atsakyti į tokius pagrindinius klausimus, kaip aukščiau išvardinti, negalima daryti išvados, kad mūsų vadovai ar konsultuojantys ekspertai ką nors iš esmės supranta apie pandemiją.

Sprendžiant problemą, turinčią tokį didelį poveikį pasaulinei sveikatos apsaugai, kaip pandemija, negalima palikti akmens ant akmens ir tikrai negalima palikti neatsakyto nė vieno esminio klausimo. Neturėdamos supratimo, tarptautinės ir visuomenės sveikatos priežiūros institucijos ir toliau kaltins dėl nesėkmės labiau užkrečiamus variantus ir siūlys (primesti?) stiprinamąsias vakcinas kaip nesibaigiančią strategiją, skirtą kovoti su naujais atsirandančiais variantais. Tai turi suorientuoti žmones ir padėti suprasti, kad masinio skiepijimo programa yra ne kas kita, o didelis eksperimentas. Kiek dar ilgai visuomenė tikės klastingu pasakojimu? Belieka tikėtis, kad vis daugiau žmonių pradės suprasti, jog šio eksperimento rezultatai vertinami remiantis tik empiriniais duomenimis ir yra visiškai nenuspėjami, bent jau tų, kurie peržengia savo kompetencijos ir įgaliojimų ribas, siekdami įvesti skiepų privalomumą dėl nesibaigiančių stiprinamųjų skiepų ir taip paminti žmogaus teises, kartu žemindami nepriklausomus mokslininkus, kurie iš aistros tiesai kovoja racionaliais argumentais. Tik realybės suvokimą praradęs protas gali nepastebėti, kaip visa tai tapo apgailėtina.....“

Autorius savo teiginius pagrindžia mokslinėmis publikacijomis, savo ankstesniais darbais ir lentele.

Lentelė: Nuolat besikeičiantis oficialus pasakojimas apie Covid-19 vakcinas (2021 m. sausio mėn. - 2021 m. rugpjūčio mėn.) tik atspindi vis sudėtingesnę žmogaus sukurtos C-19 pandemijos evoliucijos dinamiką (žiūr.straipsnio oroginalą).

Autoriaus pasisakymas (video lietuviškai):

https://www.facebook.com/Karalieneeee/videos/3552464581644692/