Profesoriaus Mike Yеadon liudijimas Izraelio rabinų teismui dėl skiepų samokslo

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-09-11 18:20:00, skaitė 1083, komentavo 5

Profesoriaus Mike Yеadon liudijimas Izraelio rabinų teismui dėl skiepų samokslo

Žemiau pateikiu Rusijos rašytojo Antono Blagino straipsnio "Dar vienas mokslininkas kreipėsi į Izraelio rabinų teismą dėl skiepų sąmokslo!" vertimą.

https://blagin-anton.livejournal.com/1129473.html

Jei kas nežino, žydai turi savo rabinų teismą. Ne tik Izraelyje, bet ir daugelyje Europos šalių, įskaitant Rusiją. Rusijoje, be Maskvos ir Sankt Peterburgo, rabinų teismai veikia 58 miestuose. Rabinų teismuose paprastai nagrinėjami civilinės teisės klausimai, tačiau dajanai (teisėjai) taip pat nagrinėja klausimus, susijusius su grėsmėmis žydų gyvenimui, ir priima žydams privalomus sprendimus.

O kreipimasis į Rabinų teismą, apie kurį rašiau šio straipsnio pavadinime, buvo pateiktas po to, kai rugpjūčio 8 d. Izraelio ministras pirmininkas Naftali Bennett pareiškė, kad "jei žmonės nebus paskiepyti nuo koronaviruso, jie uždels Mašiacho pasirodymą!" Šios naujienos šaltinis:

https://endtimeheadlines.org/2021/08/prime-minister-of-israel-warns-that-if-people-dont-get-vaccinated-they-will-postpone-the-messiah/

Izraelio sveikatos apsaugos ministerijos duomenimis, jau paskiepyta daugiau kaip 78 proc. izraeliečių (duomenys rugpjūčio 25 dienai, A.L.), turinčių teisę skiepytis. Iki šiol 577 899 izraeliečiai jau gavo trečiąją vakcinos dozę. Tačiau, nepaisant to, Izraelyje šiuo metu nustatytas naujas koronaviruso Delta atmainos protrūkis.

Ministras Pirmininkas Naftali Bennett primygtinai reikalauja, kad visi, kurie anksčiau buvo paskiepyti dviem skiepais, būtų paskiepyti trečią kartą, siekiant sustabdyti deltos atmainos plitimą.

Atsižvelgdami į tai, išgirskime, ką profesorius Mike'as Yedonas pasakė Rabinų teismui.

Video čia: https://ok.ru/video/3773732293203

"Profesorius Mike'as Idonas yra buvęs bendrovės "Pfizer", gaminančios vakcinas nuo koronaviruso, viceprezidentas. Jis 16 metų dirbo farmacijos bendrovės "Pfizer" vyriausiuoju mokslininku ir viceprezidentu, atsakingu už alergijos ir kvėpavimo takų ligų tyrimus, taip pat yra vienas iš biotechnologijų bendrovės "Ziarco" įkūrėjų ir buvęs generalinis direktorius. "Ziarco" buvo parduota Šveicarijos farmacijos bendrovei "Novartis" už 325 mln.

Dr. Idonai, dėkojame, kad prisijungėte prie mūsų. Ar galite atsakyti į klausimą: ar turėtume skiepyti vaikus? Jūsų nuomonė?"

Dr. Mike'as Eadonas: "Ačiū! Labas rytas visiems! Esu daktaras Mike'as Eadonas. Visą gyvenimą dirbau mokslinių tyrimų ir plėtros specialistu. Esu mokslininkas, turiu profesoriaus laipsnį. Ir aš nesu tik gydytojas. Atrodo, kad šiandien esu aukščiausio rango asmuo pramonės pasaulyje, galintis kalbėti šia tema. Bent jau aš esu ne mažiau kvalifikuotas nei ekspertai, kurie pataria jūsų ir mano vyriausybei (anglų kalba). Esu Jungtinės Karalystės (Didžiosios Britanijos) pilietis. Kalbu apie tai todėl, kad mums paprasčiausiai nesakoma tiesa. Per sunku nuspėti priežastį, bet mums paprasčiausiai nesakoma tiesa! Tikiuosi, kad per ateinančias 15 minučių įtikinsiu jus, kad šių vakcinų net neturėtume siūlyti vaikams, nes vaikams nėra pavojaus mirti nuo koronaviruso. Vaikai neperduoda viruso kitiems žmonėms, o bet kokios rūšies vakcinos, deja, turi labai prastus saugumo rodiklius.

Taigi, jei iš to, ką sakau, įsiminsite vieną dalyką, esu visiškai tikras, kad jei reikalausite, jog visi vaikai būtų skiepijami, mirs maždaug 100 vaikų iš milijono. Tai bus tiesioginis jūsų sprendimo rezultatas. Vakcina neišgelbės nė vienos gyvybės.

Paaiškinsiu, kodėl esu tuo įsitikinęs.

Pirma, tikriausiai žinote, kad vidutinis moterų mirties nuo koronaviruso amžius yra 84 metai, o vyrų - 81 metai. Įvairiose šalyse jis gali šiek tiek skirtis. Tačiau jis yra maždaug toks pats kaip vidutinė tikėtina gyvenimo trukmė. Kaip ir kitų kvėpavimo takų virusinių ligų atveju, yra aiškus ryšys tarp amžiaus ir rizikos mirti nuo covid-19.

Žymūs epidemiologai, įskaitant Džoną A. Nadis iš Stanfordo universiteto, vaikai turi daug didesnę riziką susirgti gripu ir mirti nuo jo nei nuo covid-19. Covid-19 nežudo vaikų! Manau, kad žinome, kodėl.

Viena vertus, vaikai šiuo virusu užsikrečia labai retai. Ir labai retai jiems būna kokių nors simptomų. O tikimybė, kad jie mirs, yra labai maža. Mes žinome, kodėl taip yra. Kad patektų į mūsų ląsteles, virusas turi prisitvirtinti prie ląstelės išorėje esančio baltymo, vadinamo AEC-2. Pavadinimas nesvarbus. Norėdamas patekti į jūsų vaikus, į jų ląsteles, jis turi susijungti su šiuo baltymu ir taip patekti į vidų.

Nustatyta, kad gyvūnų vaikai, kaip ir žmonių vaikai, turi labai mažai šių receptorių, todėl virusui sunku prasiskverbti į vaikų ląsteles. Mano išvada: vaikams sars-cov-2 ar jo delta atmaina negresia.

Pažiūrėjau į skaičius: bendras (nuo visų ligų) mirtingumas Amerikoje yra maždaug 1 iš 10 000 vaikų per metus. Tai tragedija. Tačiau tik 1 proc. šių mirčių įvyko dėl šios infekcijos diagnozės. Tai pagrįsta PGR tyrimais, kurie, kaip žinote, yra nepatikimi.

Taigi teigiu, kad mažiau nei 1 iš 100 000 nuo įvairių priežasčių mirusių Amerikos vaikų buvo užsikrėtę koronavirusu. Ir savo kalbos pabaigoje pasakysiu, kad yra daug didesnė rizika, jog vaikai mirs nuo vakcinos.

Esu įsitikinęs, kad jei įpareigosite visus vaikus skiepyti, galėsime numatyti ir suskaičiuoti, kiek jų mirs nuo vakcinos. Ir jis bus daug, daug didesnis nei mirtingumo nuo koronaviruso duomenys.

Todėl nemanau, kad vaikams kyla kokia nors rizika, kurią turėtume sumažinti skiepydami vaikus. Taigi neskiepykite vaikų "dėl jų apsaugos"! Jie neturi rizikos, kurią reikėtų sumažinti.

Antra, dažnai girdime, kad privalome skiepyti kai kuriuos žmones, įskaitant vaikus, kad jie neperduotų viruso kitiems, labiau pažeidžiamiems žmonėms. Šiuo atveju tai yra melas!

Pateiksiu jums keletą statistinių duomenų. Kad taptumėte geru infekcijos šaltiniu, kvėpavimo takuose turi būti daug virusų. Jei neturite daug virusų, suprantama, kad negalite perduoti kitiems žmonėms ligos, kuria nesergate. Tačiau jei kvėpavimo takuose yra daug virusų, jums būtinai pasireikš ligos simptomai! Tai ne problema, tai neišvengiama!

Taip yra todėl, kad virusas puola jus kaip ugnis, plisdamas iš ląstelės į ląstelę per kvėpavimo takų dangą. Tai susiję su ligos simptomais. Virusas be simptomų negali būti labai stiprus! Kai virusas užpuola, jūsų organizmas mobilizuojasi, kad apsigintų, o imuninė sistema atsako pakilusia kūno temperatūra ir kitais simptomais.

Tai reiškia, kad kol vaikai neturi stiprių simptomų, rodančių, kad jie serga, jie negali kelti grėsmės kitiems žmonėms kaip infekcijos šaltinis. Paprastai jie neturi šių stiprių simptomų.

Statistiškai reikia atkreipti dėmesį į du dalykus, kuriuos galite patikrinti. Švedijoje nuspręsta visai neuždaryti pradinių mokyklų 5-11 metų vaikams. Per visą tą laiką nuo koronaviruso nemirė nė vienas vaikas! Keletas jų buvo paguldyti į ligoninę, tačiau nė vienas nemirė.

Šioje amžiaus grupėje nėra jokios rizikos, kurią būtų galima sumažinti skiepijant vakcina! Tai svarbu suprasti. Kaip ką tik paaiškinau, kad virusas būtų perduotas kitiems žmonėms, jo turi būti daug. Jei jo turėsite daug, susirgsite. Tačiau vaikai neserga. Vaikų, kurie suserga šia liga, procentas yra nedidelis. Todėl jie negali niekam perduoti ligos, kuria neserga!

Taigi, kur yra duomenys?

Stebint koronaviruso plitimą Vuchane (Kinija), kilo klausimas: kas pirmas namuose susirgo covid-19? Medikai patikrino įrašus ir nustebo, kad vaikas niekada nesirgo pirmas. Nėra atvejų, kad vaikas būtų pirmasis šeimoje užsikrėtęs koronavirusu! Visada tai būdavo suaugęs žmogus, kuris vėliau perduodavo ligą šeimai.

Todėl ir sakau, kad vaikai negali perduoti viruso kitiems žmonėms, nes jie paprasčiausiai neturi, ką perduoti.

Be to, yra oficialus infekcijos tyrimas, kuriame daroma ta pati išvada, kad "besimptomiai žmonės, net ir tie, kurie turi artimųjų namuose, beveik niekada neperduoda viruso kitam žmogui".

Taigi, vaikams nėra jokios rizikos, todėl prašome jų neskiepyti, kad "apsaugotumėte" nuo neegzistuojančios rizikos! Ir neskiepykite jų, "kad apsaugotumėte kitus žmones", nes jie taip pat negali užkrėsti kitų žmonių.

32 metus praleidau medicinos pramonėje. Negaliu būti vadinamas prieš skiepus nusiteikusiu "antivakseriu", nors tokia etiketė man jau buvo priklijuota. Labai palaikau naujai išrastus vaistus, jei tik jie yra saugūs. Į tai sutelkiau visą savo profesinį gyvenimą. Aš atidžiai apsvarsčiau genetiškai sukurtus skiepus nuo kovidų-19. Visi jie mūsų organizme gamina dalyką, vadinamą "spike-proteinu" (baltymas-laivas), kuris išsikiša ant koronaviruso paviršiaus. O kai vakcina pagamina šį baltymą-smaigalį mūsų organizme, jis kartais atsiranda nepageidaujamose vietose. Pavyzdžiui, kraujyje arba, deja, kiaušidėse. Kai dėl vakcinos jūsų kraujo ląstelėse, kraujagyslėse, susidaro spygliuoti baltymai, šie baltymai gali sukelti kraujo krešėjimą. Taigi apie 75 proc. sunkių nepageidaujamų reiškinių iš visų pasaulio vietų gautose ataskaitose yra susiję su kraujavimu ir krešuliais.

Sakau jums tai kaip kvalifikuotas toksikologas, turintis 32 metų patirtį ir pasiekęs įmonės prezidento lygį. Deja, dėl šių vakcinų kyla kraujo krešulių susidarymo rizika, ir aš net suprantu, kaip tai veikia.

Apibendrindamas tai, ką pasakiau, prašau: neskiepykite vaikų, kad jie būtų saugūs. Nes statistiškai jų mirtingumas nuo Coovid-19 yra lygus nuliui. Ir prašome neskiepyti vaikų, kad neva "apsaugotumėte nuo jų pažeidžiamus žmones", nes nėra atvejų, kad jie užkrėstų kitą žmogų. Nes jie neserga, o žmogus turi sirgti, kad užkrėstų kitus. Ir galiausiai, deja, pačios vakcinos, dėl naujų technologijų, kurias naudoja farmacijos bendrovės, yra susijusios su didesniu vaikų mirtingumu nuo kraujavimo ir kraujo krešulių, nei pastebėtas mirtingumas nuo paties viruso.

Aš čia baigiu ir džiaugčiausi bet kokiais klausimais.

Rabinai: "Labai ačiū, profesoriau! Tai buvo pirminio šaltinio žodžiai, ištarti garsiai ir aiškiai. Labai vertiname jūsų pastangas. Sunku suvokti tai, ką išgirdome per šias kelias minutes. Tačiau turime daug klausimų, į kuriuos norėtume gauti atsakymus.

Pirmasis klausimas kelia susirūpinimą man, o manau, kad ir daugeliui kitų. Kiek žinau, per pastaruosius 6-12 mėnesių tai jau buvo atlikta Izraelyje su suaugusiaisiais. O apie mirties atvejus ir šalutinį poveikį, apie kuriuos girdite, Sveikatos apsaugos ministerija negirdi.

Mažiau nei prieš 24 valandas vienos iš trijų didžiausių Izraelio ligoninių direktorius paskelbė, kad jau po trijų savaičių visose mokyklose bus oficialiai pradėti skiepyti vaikai iki 12 metų. Mano klausimas: kaip manote, ar šį kartą išgirsime apie šalutinį poveikį, ar tai bus ta pati istorija, kaip ir su suaugusiaisiais?"

Dr. Mike'as Eadonas: "Tikiuosi, kad suprantu jūsų klausimą. Tai, ką sakau aš, nėra tas pats, ką sako jūsų Sveikatos apsaugos ministerija. Ir tai yra teisinga. Visiškai teisingai. Tai nereiškia, kad meluoju. Aš tikrai sakau tiesą. Tai, kad esu čia, tai, kad daugiau nei metus vykdžiau tiesos skleidimo kampaniją, man daug kainavo.

Susigadinau savo reputaciją tarp medicinos srities žmonių, praradau daug draugų. Ir vis dėlto sakau tik tai, kuo esu visiškai tikras. Bet jūs paklausite, kaip tai atsitiko? Trumpai pasakysiu, ir nenoriu prie to grįžti, kad tai mane šiek tiek varo iš proto.

Nesu sąmokslo teoretikas, niekada gyvenime nieko viešai nekomentavau, išskyrus siaurai profesinius dalykus. Pradėjau reikšti savo nuomonę, nes mačiau daug negerų dalykų. Ir galiausiai priėjau prie išvados, kad šie piktybiniai dalykai (nors aš net nesu religingas žmogus) yra suderinta tarptautinė programa, kuria siekiama stipriai įbauginti žmones, kad jie būtų skiepijami. Dėl to vienareikšmiškai bus įvestas vadinamasis "skiepų pasas". Tai tarsi elektroninė identifikavimo duomenų bazė. Kai tai bus įgyvendinta, šią duomenų bazę kontroliuojantys asmenys galės priversti žmones elgtis taip, kaip jiems patinka, nes jūsų gyvenimas priklausys nuo patvirtinimo, pagrįsto šio sertifikato galiojimu (pagrįstumu).

Galime apie tai kalbėti savaitę, bet yra įrodymų. Pateiksiu jums tik dvi informacijos nuotrupas, kad bent jau susidarytumėte vaizdą. Kai virusas smogė Europai ir Šiaurės Amerikai, ar kelios dešimtys šalių per kelias dienas vienu metu atsisakė gatavų gripo epidemijos programų, kurias pastaruosius kelis dešimtmečius kas kelerius metus atnaujindavo? Jie visi jų atsisakė, o vietoj to priėmė tuos pačius teiginius, kurie man, kaip mokslininkui, kelia juoką, nes kiekvienas iš jų yra sąmoningas melas, pateikiamas jums.

Pateiksiu du pavyzdžius. Vienas iš jų yra: "nuo koronaviruso nėra vaistų". Mums tai buvo sakoma jau seniai. Prašau žmonių įvardyti du veiksmingus vaistus nuo covid-19, apie kuriuos jums papasakojo jūsų vyriausybė ir jūsų medicinos patarėjai, nes jie nieko panašaus neslėps, tiesa?

Ir žmonės nežino, jie negalėjo atsakyti. Tada parodžiau jiems daktaro Makolo, kuris kartu su 50 kitų autorių parodė, kad ivermektinas, hidroksichlorochinas, cinkas, fluvoksaminas, budezonidas, deksametazonas, apiksabanas - visi šie vaistai nepriklausomai vienas nuo kito parodė, kad jie mažina sergamumą ir mirtingumą.

Esu vaistų išradėjas. Tai dariau visą gyvenimą. Peržiūrėjau duomenis apie šiuos vaistus, jų duomenys yra tokie pat geri, kaip ir vakcinų. Ir jie jums to nepasakė?!

Tai tikrai keista, ar ne?

Tai pirmas dalykas - jums nesakoma, kad yra vaistas nuo sėkmingo covid-19. O visi, kurie bando tai pasiūlyti, negailestingai apšaukiami internete. Nors kalbame apie žmones, kurie visada sakė tiesą, kaip, pavyzdžiui, aš.

Gydymas yra pirmasis. Antra, visi užsidėjo kaukes. Turiu omenyje, kad visi buvo priversti dėvėti kaukes ir dažnai tikrintis. Kodėl? Nes mums sakoma: "Jūs galite užsikrėsti virusu ir netyčia perduoti jį kitiems!"

Tai melas! Puikiuose straipsniuose recenzuojamuose moksliniuose žurnaluose (galite juos peržiūrėti ir pažiūrėti, jei norite) eksperimentiškai įrodyta, kad jie stebėjo žmones, kurie turėjo virusą (PGR tyrimu). Juos suskirstė į dvi grupes: tuos, kuriems pasireiškė ligos simptomai, ir tuos, kuriems jų nebuvo. Buvo tikrinama, kaip dažnai šie žmonės užkrėsdavo savo šeimos narius. Žmonės, kuriems pasireiškė ligos simptomai, galbūt vienas ir penki, per kitas dvi savaites užkrėtė kitą šeimos narį. Žmonių be simptomų užsikrėtė mažiau nei 1 %. Ir tas 1 proc., matyt, yra dėl vadinamojo "klaidingai teigiamo rezultato". Nemanau, kad besimptomiai žmonės apskritai gali perduoti virusą kitiems žmonėms. Ir tai vis dar yra artimų šeimyninių santykių lygis. Taigi tai neįmanoma, ir mums meluojama dėl infekcijos pavojaus žmonėms, kuriems nepasireiškia ligos simptomai.

Todėl nereikia naudoti kaukių. Be to, ištirta, kiek kaukės stabdo viruso plitimą. Jie to nesustabdo!

Galėčiau tęsti ir tęsti, bet akivaizdu, kad viskas, kas mums sakoma, yra melas! Jei grįžtumėte prie to, ką jums sakiau anksčiau, mažiau nei 1 iš 100 000 mirusių vaikų mirė nuo koronaviruso. Ir šis rodiklis yra mažesnis nei maždaug 1 iš 25 000 - rizika mirti nuo vakcinos, nuo šio "smailiojo baltymo" ir problemų, susijusių su kraujavimu ir krešuliais.

Šie du punktai yra patvirtinti (atmetus propagandą ir mano kaltinimus). Užtenka pažvelgti, kaip dažnai miršta vaikai? Gavus teigiamą testo rezultatą - skaičius yra labai mažas. O jei pažiūrėsite, kiek žmonių miršta per kelias dienas po vakcinacijos, šis skaičius taip pat nedidelis, bet jis didesnis!

Išvada, ponai, kurią turite padaryti: jei paskiepysite visus vaikus, daugiau jų nužudysite, nei išgelbėsite! Tačiau skiepais neišgelbėsite nė vieno vaiko, nes vaikai nemiršta nuo koronaviruso! Sveikatos apsaugos ministerija nesako jums to, ką aš jums sakau, todėl, kad, deja, jie yra arba užhipnotizuoti, arba sutiko jums meluoti!

Bet tai yra tai, kas yra. Tai neprasprūdo pro mano galvą ir mane šokiruoja tai, kas vyksta. Bet aš sakau: "Tiesa yra nepastebima". Dirbdamas mokslinį darbą, būtent tai ir dariau. Kartą mano viršininkas mane apibūdino taip: "Pastebėjau, kad turite ypatingą talentą rasti silpnąsias vietas išsklaidytuose duomenyse anksčiau nei kiti žmonės." Ir tai tiesa. Esu mokslo žinių detektyvas. Tai mano darbas. Akivaizdu, kad niekuo kitu moksle esu nepasižymėjęs. Tačiau labai anksti supratau, kad vyksta kažkas negero. Pirmą kartą per 60 metų pradėjau viešai kalbėti. Žinau, kad tai labai prieštaringai vertinama. Bet kuriuo atveju tai, kad esu vienintelis buvęs medicinos darbuotojas, kuris netyli, nereiškia, kad esu neteisus.

Niekada nebuvau labiau įsitikinęs savo įsitikinimais nei dabar. Dabar padarysiu pauzę, galbūt norėsite "mesti man iššūkį".

Rabinai: "Mes nenorime jums mesti iššūkio, profesoriau! Esate per daug malonus, kad tai padarytumėte. Dar kartą bandau gauti atsakymą į savo klausimą. Jei vaikai bus skiepijami taip, kaip nori Izraelio vyriausybė, ar manote, profesoriau, kad pamatysime (tai apima mūsų vyriausybę, žiniasklaidą ir visuomenės sąmonę) tikrai daug pavojų ir šalutinių poveikių?"

Dr. Mike'as Idonas: "Suprantu. Atsiprašau, kad neatsakiau į jūsų klausimą, nes jūsų atidžiai neišklausiau. Atsiprašau. Tai labai geras klausimas. Ar tikimasi, kad vaikai ilgainiui nukentės nuo skiepų, kaip ir kiti žmonės? Aišku, negaliu pasakyti tiksliai. Tačiau galiu pasakyti "taip", remdamasis dviem dalykais: bent iš dalies šių skiepų šalutinį poveikį sukelia stiprus imuninės sistemos atsakas į juos. Jūsų organizmas reaguoja taip, kad imuninė sistema pabunda ir sukelia tam tikrą uždegimą, kad organizmas prisimintų, su kuo susidūrėte. Siekiama, kad tai būtų neskausminga. Deja, tai tikriausiai puikiai veikia, išskyrus atvejus, kai žmonės suserga dėl tokio imuninio atsako.

Jauni žmonės turi stiprią imuninę sistemą, kuri palaiko jų sveikatą. Jiems nereikia jokios išorinės pagalbos. Jiems nereikia jokios dirbtinės reakcijos į covid-19. Manau, kad jie turės stiprų imuninį atsaką į covid-19 vakciną ir, deja, sulauksime mirčių. Tai galima tiksliai numatyti.

Pridursiu, kad šio viruso situacija skiriasi nuo gripo. Dažnai mus klaidinantys žmonės naudojasi tuo, ką žmonės jau žino. Aš tai vadinu "melavimu kaip tiesa". Tiesa, kad vaikai užsikrečia gripo virusais. Jie gali susirgti ir net mirti nuo gripo. Nuo gripo miršta daug daugiau vaikų nei nuo kova-19. Tai faktas. Daug daugiau. Žmonių galvose kirba mintis: "Mes žinome, kad vaikai gali susirgti ir mirti, todėl skiepykime juos!" Atkreipiu dėmesį, kad Johno Ioannidžio ir kitų autorių darbai vienareikšmiškai rodo, kad tikimybė mirti nuo koronaviruso yra amžiaus kreivė. Kuo esate jaunesnis, tuo ji mažesnė ir mažesnė. Nėra tokių šuolių kaip gripo viruso atveju. Todėl tikiuosi, kad dėl imuninės sistemos reakcijos jie patirs šalutinį poveikį - kraujavimą, kraujo krešulių susidarymą ir pan. - tokiu pat mastu kaip ir suaugusieji.

Tikrai nenoriu jūsų nukreipti kita linkme: "rizikuokime!", "tikėkimės, kad skiepai yra saugesni jauniems žmonėms!". Tai būtų neatsakinga.

Rabinai: "Esame labai dėkingi už jūsų laiką, jėgas ir išmintį, profesoriau. Labai ačiū!"

Dr. Mike'as Idonas: "Labai dėkoju už suteiktą garbę kalbėti su jumis!"

Aš, Antonas Blaginas, turiu tik vieną klausimą apie šį mokslininko ir rabino pokalbį: kodėl Rusijoje nėra tokios praktikos išklausyti gerbiamų mokslininkų, kurie nesutinka su savo vyriausybės kursu sveikatos apsaugos srityje, nuomonės? O juk mūsų vyriausybei atstovaujantys pareigūnai gali klysti lygiai taip pat, kaip ir visi kiti!

Tuo tarpu mūsų šalyje gausu mokslininkų, profesorių, gydytojų, akademikų, kurie norėtų pareikšti kitokią nuomonę dėl skiepų ir paskelbtos nepaprastosios padėties, prilyginamos pandemijai, kurios iš tiesų nėra. Deja, neturime dvasinio ar politinio lyderio, į kurį būtų galima kreiptis tokiu pat būdu, nors ir per vaizdo ryšį! Tai labai blogai, tai nieko gero! Juolab kad oficialiai paskelbta nepaprastoji padėtis!

2021 m. rugpjūčio 25 d. Krasnodaras. Antonas Blaginas