Jungtinės Karalystės mokslinių tyrimų grupė: Vakcina nuo koronaviruso "nesaugi žmonėms" dėl nepageidaujamų reiškinių

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://paranormal.lt/news-202... 2021-07-12 08:35:00, skaitė 1636, komentavo 5

Jungtinės Karalystės mokslinių tyrimų grupė: Vakcina nuo koronaviruso

(Paranormal) Jungtinės Karalystės medicininių tyrimų grupė nurodė, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) vakcinos, remiantis pranešimais apie nepageidaujamus reiškinius, yra "nesaugios žmonėms". Mokslininkai ir gydytojai išnagrinėjo duomenis iš Didžiosios Britanijos vyriausybės Geltonosios kortelės pranešimų apie įvykius, susijusius su vakcinomis, sistemos. Jie nustatė, kad "didžiulis" nepageidaujamų reakcijų, susijusių su COVID-19 vakcinomis, skaičius neabejotinai kelia nerimą.

Geltonosios kortelės sistema yra britų Vakcinų nepageidaujamų įvykių pranešimų sistemos (VAERS) atitikmuo JAV. Sistemą valdo Vaistų ir sveikatos priežiūros produktų reguliavimo agentūra (MHRA). Naudodamasi Geltonosios kortelės sistema, MHRA nuolat stebi COVID-19 vakcinas, "siekdama užtikrinti, kad jų nauda ir toliau būtų didesnė už bet kokią riziką".

Tačiau Bath mieste (Anglija) įsikūrusios Įrodymais pagrįstos medicinos konsultacinės grupės (EbMC) tyrėjai atskleidė nerimą keliančias išvadas. EbMC direktorė daktarė Tess Lawrie apie savo grupės išvadas rašė birželio 9 d. laiške MHRA vyriausiajai vykdomajai pareigūnei daktarei June Raine.

Lawrie laiške rašė, kad nuo šių metų sausio 4 d. iki gegužės 6 d. į geltonąją kortelę iš viso buvo pranešta apie 888,196 nepageidaujamus reiškinius ir 1 253 mirties atvejus. Panašiai kaip ir VAERS duomenimis, nebuvo tiesiogiai įrodyta, kad jie susiję su COVID-19 vakcina. Nepaisant to, EMBC direktorė išreiškė susirūpinimą dėl vakcinos gavėjų saugumo. Ji rašė, kad, atsižvelgiant į Geltonosios kortelės duomenis, "MHRA dabar turi daugiau nei pakankamai įrodymų... paskelbti, kad vakcina COVID-19 yra nesaugi naudoti žmonėms".

Tada Lawrie paprašė skubių klausimų, į kuriuos MHRA turėtų atsakyti kuo greičiau. Ji klausė, kiek žmonių mirė per 28 dienas po vakcinacijos ir kiek žmonių per tą patį laikotarpį buvo hospitalizuoti. Ji taip pat klausė, kiek iš viso žmonių tapo neįgalūs dėl vakcinacijos.

Vėliau duodama interviu TrialSiteNews ji bendrą atvejų skaičių apibūdino kaip "keliantį susirūpinimą" ir paragino stebėti asmenis, kurie pranešė apie nepageidaujamas reakcijas, "siekiant užtikrinti, kad nekiltų daugiau problemų". Lawrie teigė: "Vakcinacijos metu buvo atliktas tyrimas, kurio metu buvo nustatyta, kad skiepai buvo atlikti: "Sergamumo mastas yra stulbinantis, liudijantis apie daugybę incidentų ir tai, kas prilygsta dideliam sergančiųjų skaičiui".

Geltonosios kortelės sistemos pranešimai tik įrodo, kad koronavirusinės vakcinos yra nesaugios

Duodama interviu TrialSiteNews Lawrie taip pat apgailestavo, kad Geltonoji kortelė yra "neįtikėtinai neskaidri". Ji pasidalijo, kad tyrėjai negali filtruoti vakcinų saugumo incidentų pagal amžių, lytį ar kitus požymius. Pasak EbMC direktorės, apie 60 proc. ar daugiau COVID-19 vakcinų Jungtinėje Karalystėje pagamino "AstraZeneca", o likusią dalį - "Pfizer" / "BioNTech" vakcina.

Laiške MHRA buvo raginama skubiai viešai skelbti pranešimus apie nepageidaujamas vakcinų reakcijas, atsižvelgiant į tai, kad farmakologinio budrumo duomenys, kaip žinoma, vėliau pateikiami nepakankamai. Jame taip pat raginama padėti žmonėms pranešti apie nepageidaujamas reakcijas. (Susiję: Britų žiniasklaida tvirtina, kad vakcinos nuo koronavirusų yra veiksmingos, nors dauguma mirčių nuo kovidų dabar įvyksta tarp paskiepytų žmonių).

Lawrie baigė laišką: "Reikėtų pasiruošti padidinti humanitarines pastangas, kad būtų galima padėti nukentėjusiems nuo COVID-19 vakcinų, numatyti ir sušvelninti vidutinio ir ilgesnio laikotarpio padarinius. Kadangi vakcinų žalos mechanizmas, atrodo, yra panašus į paties COVID-19, tai apima ir daugelio tarptautinių gydytojų ir mokslininkų, turinčių patirties sėkmingai gydant COVID-19, dalyvavimą."

Tačiau, kaip teigiama 2021 m. birželio pabaigoje paskelbtame straipsnyje, mirtys nuo vakcinų ir nepageidaujamos reakcijos nekelia nerimo. Jame netgi teigiama, kad nuo COVID-19 vakcinų mirę žmonės pasitarnavo kaip jų veiksmingumo įrodymas. (Susiję: The Guardian teigia, kad nuo COVID-19 vakcinų mirę žmonės yra "įrodymas", kad jos veikia).

Birželio 27 d. straipsnyje dienraščiui "The Guardian" Davidas Spiegelhalteris (David Spiegelhalter) ir Anthony Mastersas (Anthony Masters) ragino žmones negalvoti apie mirčių nuo vakcinų atvejus kaip apie "blogą ženklą". Jie tvirtino, kad tokių mirčių galima tikėtis dėl "veiksmingos, bet netobulos" vakcinos. Jie rašė: "Ar tai reiškia, kad [COVID-19] vakcinos yra neveiksmingos? Toli gražu ne, to galima tikėtis iš veiksmingos, bet netobulos vakcinos". 

(P komentaras: kažkur tokie žodžiai girdėti ir Lietuvoje, ar pamenate?)

Jie taip pat pasišaipė iš įvairiose socialinės žiniasklaidos platformose plintančių pranešimų apie su vakcinomis susijusias mirtis. "Skiepijimo apimtis ir veiksmingumas yra svarbūs... vertinant skiepijimo programas. Geriau pažvelgti į vėsią analizę, o ne karštus pasisakymus socialinėje [žiniasklaidoje]", - rašė jie.

Apsilankykite svetainėje DangerousMedicine.com ir paskaitykite daugiau apie COVID-19 vakcinų sukeltą nepageidaujamų reakcijų riziką.

Tarp šaltinių yra ir šie:

WakingTimes.com

TheFreeThoughtProject.com

Gov.uk

TrialSiteNews.com 1 [PDF]

TrialSiteNews.com 2

TheGuardian.com