Kovo 11 buvo vienintelė diena, kai mes buvome laisvi

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-03-11 22:52:00, skaitė 1534, komentavo 22

Kovo 11 buvo vienintelė diena, kai mes buvome laisvi

Šiandien gerbiamas kunigas, buvęs Lietuvos kariuomenės vyriausias karo kapelionas, majoras Alfonsas Bulotas, man, pasveikinusiam jį su Nepriklausomybės atkūrimo diena, pasakė: „Kovo 11 buvo vienintelė diena, kai mes buvome laisvi“.

Gryna tiesa, o šiandien mes atsidūrėme ant Tėvynės galutinio sunaikinimo slenksčio. Lietuvai šiandien duobę kasa apgaulės ir klastojimų būdu, už Sorošų ir kitų nusikaltėlių fondų pinigus, į valdžią atvestos juodosios jėgos.

Ar gali būti didesnis pasityčiojimas iš Tautos, kaip Seimo pirmininke padaryta KGB-isto duktė, ar lytinis iškrypėlis žmogaus teisių gynimo komiteto pirmininku, viešai pasisakęs, kad gins tik LGBT interesus?

Ne mažiau baisiu žingsniu reikia skaityti ir kariuomenės naudojimą susidorojimui su piliečių nepasitenkinimu, pasipriešinimu vykdomam COVID-19:Great reset suokalbiui prieš Tautą.

https://youtu.be/j82LYX3UEmM

Pritariu Erikos Masytės žingsniui uždrausti kariuomenei, išdavusiai lietuvių Tautą, išdavusiai Lietuvą, ginančiai tarptautinio bankinio kapitalo interesus, naudoti jos dainą.

image.png

Trečiasis Niutono dėsnis skelbia: jei vienas kūnas kokio nors dydžio jėga paveikia kitą kūną, tai tas kitas kūnas pirmąjį taip pat paveikia tokio pat dydžio priešingos krypties jėga: F1= -F2.

Iškrypėlių ujama Tauta suspausta, kaip spyruoklė, bet vieną dieną, aš tikiu, ji pajudės, išsilaisvins ir nušluos Tautą naikinantį purvą.

P.S.

Palaikote tradicinę šeimą? Jūs taip pat galite prisidėti prie renkamų parašų.

• Peticija prieš lyčiai neutralios partnerystės įstatymą

• Peticija prieš Stambulo konvencijos ratifikavimą

• Moterų kreipimąsis prieš Stambulo konvenciją

Priedas: LGBT industrija Amerikoje. LGBT susilieja su transnacionalinėmis korporacijomis.

https://youtu.be/MTEadeWzDzo