Panevėžyje nuo Covid-19 paskiepyta Pfizer-BioNTech vakcina moteris mirė tuoj po skiepo

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://jonaskovalskis.com/202... 2021-03-10 12:31:00, skaitė 1314, komentavo 1

Panevėžyje nuo Covid-19 paskiepyta Pfizer-BioNTech vakcina moteris mirė tuoj po skiepo

Antradienį  Panevėžyje apie 17 val. prie Laisvės aikštės esančio Vakcinavimo centro, medikai gaivino nuo koronaviruso paskiepytą žmogų. Ką tik nuo COVID-19 paskiepyta moteris pasijuto blogai. Deja, 80-metė panevėžietė neišgyveno.

Moteris buvo paskiepyta „Pfizer-BioNTech“ vakcina ir, kaip nustatyta, po vakcinavimo pasėdėjo 15 minučių vakcinavimo centre. Po kiek laiko ji pasijuto blogai, savanoriams paaiškino, kad trūksta oro.  Savanoriai palydėjo pacientę į lauką, pakvėpuoti grynu oru. Moteris lauke sukniubo. Buvo skubiai Greitoji medicinos pagalba, kurios medikai atvyko operatyviai, moteris buvo pradėta gaivinti, tačiau moters išgelbėti nepavyko – ji mirė.

Moteris 1941 metų gimimo ir ji turėjo širdies stimuliatorių. Medikai ir valdžia bando nuslėpti amerikietiškos vakcinos mirtiną poveikį ir teigia, kad moters mirtį galėjo sukelti jos pačios sveikatos problemos, stresas ar senyvas amžius.

Panevėžietė nuo COVID-19 buvo paskiepyta Laisvės a. 18, buvusiose banko „Swedbank“ patalpose, atidarytame Vakcinavimo centre. Savivaldybė teigia, kad per dieną šiame centre bus galima vakcinuoti apie 1000 panevėžiečių.

Lietuvoje antradienį nustatyta 460 naujų COVID-19 atvejų, nuo šios infekcinės ligos mirė aštuoni žmonės, trečiadienį pranešė Statistikos departamentas.

Praėjusią parą šalyje atlikta 7.219 molekulinių (PGR) ir 596 antigeno tyrimai dėl įtariamo koronaviruso.

Pastarųjų 14 dienų naujų susirgimų rodiklis 100.000 gyventojų siekia 231,4 atvejo. Teigiamų diagnostinių tyrimų dalis per pastarąsias septynias dienas siekia 6,1%.

Iš viso Lietuvoje nuo pandemijos pradžios COVID-19 susirgo 203.386 žmonės.

Statistiškai pasveiko 189.479 žmonės, deklaruota – 145351 pasveikusysis. Statistiškai šiuo metu serga 6.671 asmuo, deklaruotas sergančiųjų skaičius siekia 50.799.

Deklaruotu sergančiuoju Statistikos departamentas laiko asmenį, kuriam buvo patvirtintas ligos atvejis ir ligos pabaiga nepatvirtinta gydytojo. Statistinis sergantysis yra asmuo, kuriam liga patvirtinta per pastarąsias 28 dienas. Praėjus šiam terminui, žmogus laikomas statistiškai pasveikusiu.

Lietuvos ligoninėse šiuo metu gydoma 850 COVID-19 pacientų, 88 iš jų – reanimacijoje.

Deguonis papildomai tiekiamas 709 ligoniams, 53 pacientams taikoma dirbtinė plaučių ventiliacija.

Per parą į ligonines dėl COVID-19 paguldyti 76 žmonės.

Nuo COVID-19 Lietuvoje iš viso mirė 3.351 žmogus. Su šia infekcine liga – tiesiogiai ir netiesiogiai – siejama 6.756 mirtys.

Pirmąja vakcinos nuo COVID-19 doze praėjusią parą paskiepyti 9.808 žmonės, antra – 1.304 žmonės. Iš viso šalyje pirmąja doze paskiepyta 228.626 žmonės, abiem dozėmis – 88.247 asmenys.

Tai jau ne pirmas  atvejis Lietuvoje  ir pasaulyje,kai žmonės miršta pasiskiepiję amerikietiška Pfizer-BioNTech arba britiška AstraZeneca vakcinomis. Pasaulyje minėtų farmacijos gigantų vakcinos jau sukėlė nemažai mirčių ir kelia rimtą grėsmę vyresnio amžiaus žmonių sveikatai.

Vakarų farmacijos gigantai metė didelius pinigus, kad sukompromituoti Rusijos vakcinas, tačiau kol kas tai yra išmesti į balą milijonai dolerių. Vakarų samdytiems žurnalistams ir ekspertams kol kas nepavyko užfiksuoti rimtų komplikacijų pacientų sveikatai, grėsmingų šalutinių poveikių ar mirties atvejų nei vienoje amžiaus grupėje pacientų, paskiepytų Rusijos vakcina Sputnik-V.

Pasaulyje jau 46 šalys patvirtino Rusijos vakciną Sputnik-V, kurios efektyvumas yra 92 procentai ir nėra žinomų atvejų, kad ji sukeltų šalutinius poveikius ar kitokias grėsmes sveikatai. Pirmauja kol kas daugybę komplikacijų sukelianti ir mažai efektyvi britų AstraZeneka vakcina, kurią užsakė 49 šalys. Trečioje vietoje Pfizer/BioNTech – jos produkciją užsisakė 43 šalys. Europos Sąjungos Taryba, greitai ir be problemų išdavusi leidimą vakarietiškoms vakcinoms, labai ilgai ir priekabiai nagrinėja Rusijos prašymą išduoti leidimą rusiškoms vakcinoms. Apie sąžiningą konkurenciją Vakarų “laisvose” valstybėse net nekalbama, kai kalba eina apie milijardines pajamas. Europos Sąjungos šalys Vengrija, Austrija, Čekija, Slovakija ir kitos jau užsakė Rusijos vakcinos Sputnik-V partijas nelaukdamos, kol Europos Taryba patvirtins šią vakciną.

Lietuvos premjerė konservatorė Ingrida Šimonytė pareiškė, jog konservatorių/liberalų vyriausybė nepirks vakcinos nuo Covid-19 iš Rusijos net ir tuo atveju, jeigu Europos Taryba šią vakciną ir patvirtintų.

Kai Dievas nori nubausti žmones, jis jiems atima protą. Kai Dievas sugalvoja dar ir pasilinksminti, piktai pasityčioti iš žmonių, jis juos padaro Lietuvos konservatoriais ir liberalais…