Kiek dar ilgai leisime A. Tapinui ir V. Landsbergiui šaipytis iš lietuvių?

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/kiek... 2021-03-09 16:03:00, skaitė 1045, komentavo 2

Kiek dar ilgai leisime A. Tapinui ir V. Landsbergiui šaipytis iš lietuvių?

Privalomasis referendumas dėl Lietuvos Respublikos Konstitucijos 9, 47 ir 147 straipsnių pakeitimo (dar žinomas kaip referendumas dėl žemės pardavimo užsieniečiams) – referendumas, vykęs Lietuvoje 2014 metų birželio 29 d. Jis buvo surengtas referendumo iniciatoriams surinkus daugiau nei 300 000 Lietuvos gyventojų parašų. 2014 m. balandžio 10 d. LR Seimas priėmė nutarimą dėl šio referendumo surengimo.

Referendumo nuostatos nebuvo priimtos, nes rinkimuose nedalyvavo daugiau nei 50 % rinkėjų. Rinkimuose dalyvavo 379 915 rinkėjai (14,97 %), iš jų 70,78 % pasisakė už pasiūlytas nuostatas, 26,39 % pasisakė prieš.

Prisiminkime, kas prieš šį referendumą agitavo ir šaipėsi iš žmonių. Pagrindiniai veikėjai buvo Vytautas Landsbergis ir Andrius Tapinas. Šie Džordžo Sorošo „šunys“ atidirbinėja iki šiolei ir rengia visokias akcijas prieš tradicines vertybes puoselėjančius žmones. Manote, kad Vytautas Landsbergis už tradicinių vertybių Lietuvą? Klystate, pažiūrėkite, su kuo susidėjo jo anūko vedama partija ir į ką jis pavirto – TS-LGBT.

Pažiūrėkite, ką Vytautas Landsbergis anuomet sakė apie referendumą, apie žmonių valią ir kuo jis juos laikė:

O čia dar vienas Sorošo naudingas idiotas, pasisakantis „prieš“ tuo pačiu klausimu.

Andrius Tapinas paskutinėmis dienomis reiškėsi dėl Vytauto Tomo Raskevičiaus gynimo ir žadėjo surinkti 1 milijoną jį palaikančių parašų. Pažiūrėkite, kas jam iš to gavosi. Ar tai nėra pasišaipymas iš Lietuvos ir jos įstatymų?

Egidijus Paulauskas