DELFI nusimetė kaukę

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-03-03 18:32:00, skaitė 907, komentavo 0

DELFI nusimetė kaukę

Tokio dvasinio skurdo reta matyti. Nebent, kai patriarxas, nusismaukęs kaukę su siuvamos mašinos bendrapavardžiu pozavo Seime prieš kameras, ar per Tapino organizuotą bakchanaliją karantino metu Katedros šventoriuje, už „prezidentę“ Tichanovską kai kovojo „pavogtam Baltijos kelyje“, ir tą jam kovoti trukdžiusį karantiną pažeidinėjo.

image.png

image.png

O čia..., kaip būtų dusto kas ant skruzdėlyno užpylęs. Su kameromis tiesiai į sorošinių propagandonų irštvą atsibeldė du nepriklausomi (nesorošiniai) žurnalistai, Delfio išvakarėse apšmeižti, ir nufilmavo visą velniavą, kuri Delfi redakcijoje ir jų televizijoje vyksta.

O vyksta, pasirodo, baisūs dalykai! Tie propagandonai ir Sorošo grantososai, kurie nuo ryto iki vakaro kovoja už plandemiją, trina į miltus tiesos apie šį „Great Reset“ melą skelbėjus, grumiasi su visais „karantino“ taisyklių pažeidėjais, patys, kaip paaiškėjo, savo skelbiamu melu netiki, kuo ramiausiai be kaukių vaikštinėja, net nemirksi.

https://youtu.be/R_RgV7m6Hvg

Jau vakar, manau, policija Delfiui ir jo darbuotojams baudas išrašė ir su visu griežtumu juos nubaudė. Negali gi taip būti, kad policija kokią moterėlę ar diedelį, miške pagavę, 250 eurų nubauduoja, o čia be kaukių, baisaus nesibaigiančio karantino metu, uždaroje patalpoje, laksto šimtas sorošososų be kaukių, net be tų PGR tamponų jiems iš gerklių styrančių!

Vat, įdomu, ar šaunieji tiesos ieškotojai neapsilankė vakar pas kitus sorošososus iš LRT, 15min.lt ir pas „laisvuolį“ Tapiną?

Nuorodos: