2009 metų sausio 16 d. Lietuvos konservatorių ir liberalų proamerikietiška chunta sušaudė taikią demonstraciją prie Seimo

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://jonaskovalskis.com/202... 2021-01-18 20:19:00, skaitė 2501, komentavo 64

2009 metų sausio 16 d. Lietuvos konservatorių ir liberalų proamerikietiška chunta sušaudė taikią demonstraciją prie Seimo

2009 metų sausio 16 dieną aikštėje prie Lietuvos Respublikos Seimo rūmų naujai išrinkta konservatorių ir liberalų proamerikietiška chunta  sušaudė taikią Lietuvos žmonių demonstraciją, kurios dalyviai atėjo išreikšti savo pilietinę poziciją dėl konservatorių antiliaudinės politikos ir konservatorių nusikalstamai greitai pamirštų 2008 m. gausiai dalintų rinkiminių pažadų.

2008 metų rinkimuose Lietuvos konservatoriai ir liberalai pateikė rinkėjams biblijos storumo rinkimines programas, kuriose, pergalės rinkimuose atveju, prižadėjo lietuvių tautai  gerovę, teisingumą, dešimtis tūkstančių naujų darbo vietų, mažus mokesčius, žemas būtiniausių prekių ir paslaugų kainas, didelius atlyginimus, valdžios rūpestį savo piliečiais ir dar visą kalną nuostabių, paprastiems žmonėms gyvybiškai būtinų dalykų – tik duokite konservatorių-liberalų efektyvių menedžerių komandoms valdžią Lietuvoje ir mana ims kristi iš dangaus.

2008 m. rinkimai įvyko. Rinkimus, žinoma,  laimėjo begėdiškai pažadus į kairę ir į dešinę žarstę konservatoriai ir liberalai, bei jų sukurti klonai-Valinsko klounų partija.  Po rinkimų nugalėtojai visus savo pažadus užmiršo tą pačią akimirką, kai buvo paskelbti rinkimų rezultatai, ir naktį  susirinkę “koalicijos” partneriai išsidalino postus, ministerijas, kitaip tariant, pasiraikė, pasidalino tarpusavyje pyragą vardu “Lietuva”. Liūdnai pagarsėjusios ir visų lietuvių jau prakeiktos „naktinės“ reformos metu  konservatoriai ir liberalai, kartu su Valinsko prisikėlėliais, padarė viską priešingai, nei žadėjo – pakėlė mokesčius ir tuo pačiu pakilo būtiniausių prekių ir paslaugų kainos, sumažino darbo užmokestį ir socialines išmokas, apkarpė socialinių, sveikatos apsaugos, mokslo, kultūros, švietimo sričių finansavimą, padidino išlaidas karo reikmėms, įvairių militaristinių, karo propagandos, tautinės nesantaikos kurstymo, rusofobinės neapykantos skatinimo programoms. Krizės metu, kuri skaudžiausiai  smogė būtent skurdžiausiems Lietuvos gyventojų sluoksniams, proamerikietiška konservatorių-liberalų valdžia iš iki nevilties  nuskurdusių Lietuvos piliečių atėmė paskutinius skatikus, ubago terbą, net ir ubago lazdą prichvatizavo. Kartu su rinkimais vykusio referendumo metu tauta aiškiai ir vienareikšmiškai pasisakė, kad negalima uždaryti pigią elektros energiją gaminančią Visagino atominę elektrinę, kadangi šiuo atveju elektros energijos kainos pakilimas dar kartą pakels vartojimo prekių kainas. Konservatoriai-liberalai ir į šią tautos valios išraišką nusispjovė, VAE uždarė, vietoje branduolinės energetikos specialistų jėgainės valdyboje susodino savo aferistus, kurie iki pat šiol vagia pinigus iš  elektrinės jau uždarymui skirtų lėšų. Fantastiškas konservatorių menedžmentas – vogti ir iš kairės ir iš dešinės – ir čia sugebėjo parodyti neeilinius kleptomanijos sugebėjimus.

Visos šios konservatorių-liberalų proamerikietiškos chuntos nusikalstamos antiliaudinės veiklos rezultatai būtų puikus kaltinamasis aktas Tautos tribunole konservatorių-liberalų chuntos nusikaltimams prieš lietuvių tautą tirti. Vietoje konservatorių prieš rinkimus žadėtų 100 000  darbo vietų tautiečiai gavo 2010 metais vasario mėn. 226 tūkstančius bedarbių, skurdo lygis  Lietuvoje 2008-2012 m.m. “naktinių menedžerių” kadencijos metu pakilo  nuo 14 procentų iki 28 procentų, skurdo ir nevilties apimti žmonės masiškai vyko ekonominės emigracijos vergovėn, vien tik 2010 metais išvyko 84 tūkstančiai lietuvių, o A.Kubiliaus ir liberalų vyriausybės ekonominis stebuklas buvo tame, kad jie sugebėjo pasiskolinti iš užsienio banku per 4 savo kadencijos metus dvigubai daugiau, nei buvo pasiskolinusios visos iki jų buvusios vyriausybės ir Lietuvos skola išaugo nuo 17 mlrd. LT iki 36 mlrd LT. Ir skolinosi konservatoriai-liberalai iš savo Vašingtono šeimininkų kontroliuojamų kolonijinių bankų už 9 procentus metinių palūkanų, kai buvo galima skolintis iš kitų šaltinių už 0,5 procento palūkanas. Tuo konservatorių chunta tik padidino lietuvių tautos kolonijinę priklausomybę nuo JAV – dabar ir lietuvių anūkai srėbs konservatorių “naktinių reformatorių” privirtą košę, mokės palūkanas pagal Ingrido Šimonytės paimtus kreditus iš kolonijinių JAV bankų.

Tačiau nugalėtojai konservatoriai ir liberalai su tautos „prisikėlėliais“ tautos aimanų, prašymų jau nebegirdėjo, nes buvo užsiėmę tik savo ir savo rėmėjų savanaudiškų interesų lobizmu, savo nešvaraus verslo reikalais prichvatizuojant valstybės biudžeto pajamas.

2009-01-16 tauta , pasipiktinusi tokiu įžūliu valdančiųjų įstatymų ir savo įsipareigojimų nepaisymo, taikiai atėjo prie Seimo ir pareikalavo atšaukti nusikalstamas antiliaudines “naktines” reformas, patraukti atsakomybėn “naktinių” reformų iniciatorius, konservatorių ir liberalų chuntos atstovus Seime ir Vyriausybėje.

Ir gavo žiauriomis represijomis išreikštą atsakymą iš neatskaitingos tautai ir nebaudžiamos konservatorių-liberalų chuntos valdžios –  konservatorės Rasos Juknevičienės, tuo metu ėjusios Lietuvos Krašto apsaugos ministrės ir pagrindinės rusofobės, karo kurstytojos pareigas, įsakymu buvusio premjero Skvernelio vadovaujami režimo sargai, policininkai, VSD agentai, sušaudė taikią piliečių demonstraciją. Chunta tiesiog bukai visus išdaužė, sušaudė, sužalojo, o po to viešai per visas valatkodelfines dezinformacijos priemones demonstrantus vadino vatnikais, Kremliaus agentais, tuo parodydama savo panieką Suverenui, valdžios šaltiniui, kad lietuvių tauta neturi teisės reikalauti atsakomybės iš “nekaltai pradėtos konservatorių-liberalų partijos” ir Dievo atsiųsto Lietuvai V.Landsbergio apaštalų. Iir tuo pačiu metu visa konservatorių-liberalų valdoma valatkodelfinė korumpuota žiniasklaida visą kadenciją šlovino “ekonomikos guru” A.Kubiliaus ir nei karto  nekyšininko (sugebėjusio paimti kyšį iš STT žymėtomis kupiūriomis ir vis dar nenuteisto!!!) E.Masiulio vyriausybės ekonomikos “laimėjimus” ir smerkė “riaušininkus”, Kremliaus agentus.  Apie konservatorių-liberalų proamerikietiškos chuntos akivaizdžius nusikaltimus necyptelėjo nei vienas atapinas net tada, kai konservatorių liberalų chunta kasdien ir kaustytais batais įnirtingai trypė pagrindines demokratinės visuomenės piliečių teises ir laisves.

https://www.youtube.com/watch?v=lhaePDDDWF4

Vietoje asmenų lygybės prieš įstatymą, demokratiškos konstitucijos apsaugos – guminės kulkos ir valdžios savivalė.

Vietoje tautos tarnų Seimo – savanaudžių sukčių korumpuota globalistų liokajų klika.

Vietoje įstatymo viršenybės, neliečiamų pilietinių laisvių, vietoje žodžio, susirinkimų, eisenų,mitingų, streikų, peticijų laisvės represinio chuntos aparato brutalūs susidorojimai, guminės kulkos, ašarinės dujos, antrankiai ir vėzdai, demonstracijos išvaikymas!

Vietoje asmens neliečiamumo – žmonių daužymas, žalojimas, pasityčiojimai, kruvinas susidorojimas aikštėje ir vėliau sekęs persekiojimas teismuose!

Vietoje pramonės augimo, darbo vietų kūrimo, vartojimo skatinimo – įmonių bankrotai, korupcinės schemos, sukčiavimai ir aferos!

Vietoje skaidrumo ir tvarkos valstybės tarnyboje – valstybės tarnautojų korupcija, nepotizmas ir savivalė!

Vietoje garbingos tarptautine teise grįstos užsienio politikos – kolonijinė priklausomybė JAV ir ES, nacionalinio suvereniteto praradimas ir nacionalinių interesų pardavinėjimas!

Vietoje tautos gerovės kilimo – sparčiausiai nykstanti, pirmaujanti pasaulyje savižudybių skaičiumi ir alkoholio vartojimu šalis!

Vietoje švietimo – šimtai uždarytų kaimo mokyklų, bibliotekų, kultūros namų, ambulatorijų!

Vietoje žodžio laisvės ir nuomonių pliuralizmo – policijos kratos kitaminčių namuose, „juodųjų“ sąrašų sudarinėjimas, teisminiai ir neteisminiai susidorojimai su kitaminčiais, knygų tiražų konfiskacijos, draudimai, asmens judėjimo laisvės apribojimai,  baudžiamosios bylos už kitokios nuomonės pareiškimą!..

Ir po viso šito prieš kiekvienus rinkimus atsiranda Lietuvoje žmonių, konservatorių ir liberalų gerbėjų, kurie nepavargsta tvirtinti, kad Lietuvoje viskas yra nuostabu, šalies gerovė auga, demokratija klęsti ir laisvės Lietuvoje yra tiek, kad ją tiesiog būtina, krauju ir ugnimi, eksportuoti į Ukrainą, Gruziją, Moldovą, Baltarusiją, Rusiją ir kitas, laisvas nuo JAV diktato šalis!

Ne, draugai. Kai šimtai tūkstančių lietuvių badauja ir matinasi tik Maisto banko eilėse gautomis kruopomis,  kai šimtai tūkstančių pensininkų, kurie atstatė karo sugriautą Lietuvą, padarė ją pramonine, atomine, jūrine, aukštos kultūros ir mokslo šalimi, gauna tik minimalią pensiją, kurios pakanka tik duonai ir arbatai,  kai šimtai tūkstančių bedarbių Tėvynėje  ir milijonas ekonominių emigrantų užsienyje – apie jokią demokratiją Lietuvos konservatorių-liberalų chunta neturi teisės kalbėti!

Ir šiandien, minėdami brutalaus valdžios, konservatorių ir liberalų chuntos, susidorojimo su taikia demonstracija Vilniuje 10-ąsias metines, mes turime aiškiai ir vienareikšmiškai pasakyti:

2009-01-16 taikios demonstracijos sušaudymo organizatoriai, užsakovai, vykdytojai turi būti išaiškinti ir atsakyti baudžiamojo įstatymo nustatyta tvarka.

Valdžia, kuri šaudo į savo tautą , yra nusikaltėlių valdžia, kuriai privalo priešintis bet kuris doras pilietis!

Lietuvos teismai vykdo teisingumą, o ne chuntos užsakymus!

Partijos, kurios nevykdo savo rinkiminių pažadų, neturi teisės būti valdžioje jokiu pavidalu!

Valdininkai, politikai, pareigūnai, įsakę šaudyti į savo tautą, privalo atsakyti!

Jeigu tauta bijo savo valdžios, tokia santvarka yra tironija! Demokratija yra tada, kai valdžia bijo savo tautos!

Šalin konservatorių-liberalų proamerikietišką rusofobinę chuntą, karo kurstytoją!

Yankee, go home! NATO – lauk iš Lietuvos!