Valstybinis perversmas JAV įvyko

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://jonaskovalskis.com/202... 2021-01-07 19:11:00, skaitė 1789, komentavo 14

Valstybinis perversmas JAV įvyko

Kuo daugiau informacijos iš JAV gaunama, tuo vaizdas darosi įdomesnis.

Kol D.Trampo šalininkai taikiai mitingavo prieš Kapitolijaus pastatą, grupė neaiškių personažų, tarp kurių buvo atpažinti keletas BLM ir Antifa veikėjų, išdaužė kelis langus pastato galinio fasado dalyje ir netrukdomai (Au! Security superagentai!? Kur jūs?..) pateko į vidų. Atkreipkime dėmesį – jokių ginklų įsiveržėliai neturi.

Grėsmės „pastato užgrobimas“ pretekstu Kongreso posėdis nutraukiamas būtent toje vietoje, kai respublikonai protestavo dėl vienos iš ginčijamų valstijų – Arizonos – rinkikų sąrašo priėmimo.

Labai patogus momentas demokratams, kurie nėra tikri, ar sugebės prastumti jiems reikalingą sprendimą.

“Pastato užpuolimo “ metu policija nužudė vieną moterį. Kodėl, kam to reikėjo – nesuprantama. Yra vaizdo įrašas, kuriame matyti, kad ji tiesiog stovėjo minioje, nieko nepuolė, nieko nemušė – ją tiesiog nužudė.

Ir, beje, respublikonų būstinės pastate buvo rasta tikra bomba (laimei, ji buvo neutralizuota išminuotojų).

Tada „teroristams“ ir „sukilėliams“ (kaip juos vieningai paskelbė visa demokratinė žiniasklaida) suteikiamas pusvalandis laiko krėsti išdaigas, valkatauti po Kapitolijų, pasidaryti linksmas nuotraukas-selfius iš asmeninio Nensi Pelosi kabineto ir iš Kongresų posėdžių salės.

Rimtai?!. Keletas neginkluotų kvailelių, kurie nieko nedarė, išskyrus nuotraukas Kongreso pirmininko kėdėje, buvo paskelbti Visatos Blogiu, teroristais ir „grėsme demokratijai“. Ir visa žiniasklaida, visi žurnalistai, taip pat didžiulis būrys valdininkų ir kongresmenų itin patetiškais veidais juos vadina „siaubinga grėsme mūsų gyvenimo būdui ir mūsų vertybėms“.

O po to tyliai, be jokios kovos ar susišaudymo (ir net be Bruce’o Williso ir Gerardo Butlerio įsikišimo) šie „baisūs teroristai“ buvo pašalinti iš pastato. Įėjo, pasivaikščiojo ir išėjo, turistai..

To metu visuotinio triukšmo priedangoje Maiklas Pensas, JAV viceprezidentas ir D.Trampo dešinioji ranka, apeidamas prezidentą, priima sprendimą į sostinę įvesti Nacionalinę gvardiją. Kaip tai vadinama? Teisingai, valstybinis perversmas. Arba, angliškai, „coup“.

O taip, galingiausio planetoje Žemė žmogaus D.Trampo paskyra „Twitter“ blokuojama 12 valandų, o jo raginimas protestuotojams taikiai išsiskirstyti, yra pašalinamas kažkokių „Facebook“ gestapo komandos neaiškių tipų. Perversmai būtent tokiu būdu ir yra vykdomi – bankas, geležinkelis, paštas, telegrafas.

Tada pasirodo Pence’as ir Nancy Pelosi ir paskelbia – „Kongreso posėdis tęsiamas“.

Dalis D.Trampo partiečių respublikonų demoralizuoti, jie pareiškia, kad nebepalaiko savo ankstesnio reikalavimo skirti 10 dienų sukčiavimo faktų rinkimuose tyrimui – būtent to ir siekė sorosiniai sąmokslininkai.

Savaime yra išbraukiami iš darbotvarkės prieštaravimų dėl rinkimų rezultatų klastojimo kitose ginčijamose valstijose svarstymas. Tiesiog aukso puodas krenta į sorosinių perversmininkų rankas pats.

Kongreso posėdis tęsiasi, o budintys klounai, iš popieriaus lapų skaitydami parengtą tekstą, griežtai smerkiantį „siaubingus teroristus“, aktyviai imituoja audringą Kongreso darbą, vaidina posėdį, klausymus, nors visi skirtingi oratoriai kartoja vieną ir tą patį tekstą.

Po to policija, sauganti išorėje Kapitolijų, gauna įsakymą išsklaidyti minią naudojant ašarines dujas ir specialias priemones. Masuotė tapo nereikalinga, propagandinis paveiksliukas su baisiais „teroristais“ jau nupieštas, kaip pasakytų žinomas paveiksliukų ekspertas Audrius Butkevičius.

Rezultatas:

Teisiniam rinkikų sąrašų užginčijimo mechanizmui buvo užkirstas kelias, intelektualinis  rinkimų rezultato vertinimo procesas nutrauktas,  jų vietoje įsitvirtino demokratų klastotės ir manipuliacijos emocijomis.

Visa demokratinė bendruomenė, po neseniai patirtos baimės jau pasikeitusi apatinius, griežtai reikalauja atsistatydinimo, apkaltos ir Donaldo Trampo viešo sudeginimo ant laužo, kai kurie jau skubos tvarka ir labai deklaratyviai ruošia dokumentus eilinei apkaltai.

Respublikonai yra demoralizuoti, o jų lyderiai – Tedas Kruzas ir kiti – viešai kaltinami „terorizmo rėmimu“, demokratai ir jų samdyti rėksniai reikalauja atimti iš jų įgaliojimus ir teisti. Ir viešai sudeginti juos ant laužo kartu su Trampu.

Respublikonų partija sutriuškinta pačiu šlykščiausiu, tik klintonidamas sorosistams būdingu itin niekšišku būdu. Prie to prisidėjo ir pačių respublikonų partijos kongresmenai išdavikai, o valstybinis perversmas Jungtinėse Valstijose užbaigiamas Demokratų partijos viršūnės niekšybės ir melo triumfu.

Beje, Džordžijos valstijoje vykusiuose dviejų kongresmenų rinkimuose dominavo lygiai tokie patys įžūlūs ir atviri Demokratų partijos klastojimai, kaip ir lapkrityje vykusiuose prezidento rinkimuose.

Demokratai net nesivargino šias klastotes kažkaip pridengti, sukurti bent minimaliai sąžiningų rinkimų įvaizdį. Kam vargti? Jų šalininkai jau seniai priprato prie minties, kad „siekiant pergalės prieš respublikonus, visos priemonės yra teisėtos ir leistinos“. O ant respublikonų nuomonės jiems nusispjauti – po šio rinkimų farso jie tiesiog juos represuos.

„Sinklerio karių“ jungtinis choras iš “laisvų ir nepriklausomų” žiniasklaidos priemonių vis tiek jums paseks nugalėtojų demokratų pasaką, kad „viskas, kas yra daroma, daroma mūsų visų labui ir tik siekiant apginti mūsų demokratiją“.

Žavi savo permanentiniu nekaltumu masiniai pareiškimai, kurių esmę geriausiai išreiškė dar vienas proto bokštas Džordžas Bušas: „Administracinių pastatų užgrobimas yra bananų respublikų realybė, tačiau mūsų šalyje tai nepriimtina“.
Lietuva, Gruzija, Ukraina, Lenkija ir pan. jau žino, kad jos yra bananų respublikos ir dėl to per daug nesigriaužia. Baltarusija dar nėra, bet jos sorosiniai zmagarai-patriotai labai nori tokia paversti savo respubliką.

Kongreso posėdžiuose visi vienas kitą perrėkdami tvirtino – „nėra jokių sukčiavimo rinkimuose įrodymų“, nors Rudy Giuliani tokių įrodymų privertė net 1400 puslapių kalną. Bet niekas nemėgina bent pažvelgti į šiuos įrodymus, jų tiesiog „nemato“. Ir tuo pačiu metu tie patys žmonės kaltina D.Trampą, kad jis iš tiesų bandė užgrobti valdžią demokratijos tvirtovėje – taip, taip, dviejų dešimčių neginkluotų valkatų padedamas-, ir net nebando surinkti bent kokius, nors highly-likely jo kaltės įrodymus. Kaip tai primena landsberginės chuntos įvykdytą prezidento R.Pakso nuvertimo farsą…

Pastarosiomis dienomis mes matėme viską – milijonų D.Trampo šalininkų paskyrų pašalinimą socialiniuose tinkluose, dabartinio JAV prezidento paskyros blokavimą, taikių protestuotojų paskelbimą „teroristais“ ir „sukilėliais“ (Vitia Janukovičius iš Rostovo domisi: „O ką? ! Taip daryti buvo galima?!..“), visų demokratinių procedūrų masinius pažeidimus, klastojimus, cenzūrą, feik-naujienas ir grasinimus susidoroti su politiniais oponentais.

Žinoma, vietiniai „Vakarų vertybių“ šalininkai, visokie valatkos-tapinai-ir-kojalos ir toliau vartys akis, suoks iš visų feik-naujienų kanalų, kad viskas yra gerai, demokratiška, laisva, kad „viskas yra kitaip ir tai reikia suprasti“, JAV viskas gerai, rinkimai nėra klastojami ir nėra jokios cenzūros. Kokie jie apgailėtini …

Ir toliau vyks tas nuobodus varganas cirkas, kai tie, kurie visus metus liaupsino BLM riaušes ( su lavonais, plėšikavimu ir padegimais), vėl skelbia „Smurtas nėra išeitis“. O valdžią uzurpavę pučistai kalbės apie „nuostabią demokratijos pergalę prieš D.Trampo tironiją“. Jie jau pradėjo. Šlovinti niekšybės ir melo triumfo erą.

Kapitolijus dega. Ar tai apsivalymo ir atgimimo ugnis, ar pragaro nebūties liepsnos, greitai pamatysime.