2021 metų Holokausto dienoraščiai (sausio 5 d.)

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-01-06 11:11:00, skaitė 1155, komentavo 5

2021 metų Holokausto dienoraščiai (sausio 5 d.)

Šiandien pradedu straipsnių seriją, skirtą pasaulio tautų Holokaustui, vykdomu prisidengiant COVID-19 pandemija. Šis Holokaustas paženklintas šetono ženklu 666. Davoso forumo įkūrėjas Klausas Švabas šią COVID-19 velniavą pavadino „Didžiuoju perkrovimu“, o Popiežius Pranciškus - „Inkliuziniu kapitalizmu“. Būtent jis pernai tapo šio satanistinio kagalo lyderiu.

Epizodas 1. Video Youtube kalbasi dvi rusakalbės gydytojos. Viena jų - Ekaterina Sinicina-Santoni, gyvenanti Italijoje, gydytojo praktika neužsiimanti gidė, o kita – Vasilida Budakidu, praktikuojanti gydytoja iš Graikijos. Video pavadintas „Italija-Graikija. Interviu su Vasilida Budakidu. „Palikite mus ramybėje. Mes nenorime Jūsų rūpesčio“.

https://youtu.be/jWurl0AImRA

Pokalbio tema - valdžios represijos prieš Italijos ir Graikijos gyventojus, žvėriškas policijos elgesys su protestuojančiais prieš valdžios koronaviruso terorą, mitinguose dalyvaujančių vaikų sumušimus. Dar kalbama apie JAV globalistams tarnaujančius papirktus valdžios atstovus, nupirktą žurnalistiką, žmogaus genetinei modifikacijai skirtas vakcinas, kurios kišamos per prievartą.

42:38 Vasilida: Kai man paskambino mano draugė, kuri su manim mokėsi, ji taip nusiminė, kad aš gyvenu Europoje ir negalėsiu vakcinuotis. Aš jai sakau: „Paklausyk, Sveta, bet tai kliedesiai, tu juk gydytoja, tu pasakoji man, kad imuniteto pakanka 3-4 mėnesiams, 6 procentams žmonių iš viso nesusidaro jokie antikūnai“. Ji pritarė, kad imuniteto pakaks keturiems mėnesiams. Tai ką, sakau jai, mes likusį savo gyvenimą tikrinsimės nuolatos antikūnus ir badysime vakciną? Vietoj to, kad sveikatinti savo organizmą, grūdintis?...

45:50 Ekaterina: Tegul jie sau sėdi JAV ir nesikiša į mūsų gyvenimą. Tai ką mes turime, mano nuomone, yra Holokaustas. Reikia juos teisti ir priversti, kad iki septintos kartos mums mokėtų kompensacijas...

46:26 Vasilida: Jokie pinigai neapmokės to, kas įvyko su vaikais. Tu, kaip gydytoja, žinai, kad vaikai per savaitę gali paaugti du centimetrus. Aš gatvėje matau nuo atrofijos krintančius vaikus. Tai nuvytusios gėlės. Jų sutrikusi motorika, jie negali bėgioti, šokinėti, jie nuo dviračių krenta. Dar metai nepraėjo, o vaikai jau išsigimė. Jie liovėsi šypsotis, juoktis.

49:24 Vasilida: Jie visa tai pradėjo nuo 1927 metų, kada priėmė kastracijos įstatymą. Kada Vokietija ėmė sekti ant jų pavadžio, kad visą tai padarė Vokietijoje, išvežė Trečiojo reicho visą auksą, kurį privatizavo. Jie tokie mūsų sąjungininkai, kodėl mums viso to negrąžino?

Epizodas 2. Naujos vakcinos aukos. Elta, su nuoroda į „Daily Mail“, pranešė, kad Portugalijos sveikatos apsaugos sistemos darbuotoja Sonia Acevedo mirė, praėjus 48 valandoms po to, kai jai buvo suleista „Pfizer/BioNTech“ vakcinos nuo koronaviruso.

Prieš naujuosius buvo pranešta apie dviejų izraeliečių ir šveicaro mirtis po vakcinacijos.

Epizodas 3. Švedų portale Friatider.se rašoma, kad Moderna vakcina apsaugos pacientą ne 9 mėnesius, kaip teigia gamintojas, o tik 3-4 mėnesius. Taip mano profesorius Matti Sällberg iš Karališkojo universiteto. Citobiologės Ann-Cathrin Engwall pasakė, kad vakcinacija nesukuria tokio imuniteto, kaip natūraliai persirgus, o natūralus imunitetas, atsiradęs po ligos, suteikia individui platų T-limfocitų imunitetą nuo viso viruso, o ne nuo jo mutabilių fragmentų.

https://youtu.be/Soy6WR8pMPU

Epizodas 4. Pietų Afrikos respublikos Aukščiausioji Teismo teisėjas Mogoeng Mogoeng savo interviu „satanistinėmis“ pavadino koronaviruso vakcinos globalią propagandą ir jos diegimą. Jo nuomone, šalies piliečiai bus daromi bandomaisiais triušiais, o jie turi būti apsaugoti nuo bet jokios vakcinos su „šėtono ženklu.“

Mongoeng tvirtino, kad yra ne prieš skiepijimą, bet tik prieš vakcinas, kurios gali pažeisti DNR ir jis meldė Dievą sunaikinti tokias vakcinas. Teisėjas pasisakė prieš priverstinį skiepijimą.

Teisėjas Mongoeng ne atsitiktinai susiejo žmogaus genomą galinčias modifikuoti vakcinas su velniu.

Šiemet JAV Baltieji rūmai vėl patvirtino, ką metų pradžioje buvo skelbęs Donaldas Trampas, kad SARS-CoV-2 yra sukurtas Kinijos Uhanio laboratorijoje.

Uhanio laboratorijos numeris yra 666. Šiuo šetono numeriu 666 yra pažymėtas 2020 metais Bilo Geitso gautas pasaulio gyventojų „skiepijimo“ mikroschemomis nuo COVID-19 patentas.

Reikia priminti, kad Bilas Geitsas finansavo COVID-19 viruso sukūrimą. Tai irgi  patvirtinta  dokumentais, kaip ir tai, kad virusas dirbtinis. 

Verta prisiminti:

https://youtu.be/MEtaaNNuVCI  

P.S.

Fake news Delfi.lt ir 15min.lt daugelį kartų neigė viešai spaudoje skelbiamus faktus, kuriais aš rėmiausi savo publikacijose. Siūlau šioms fake news pasiženklinti šetono ženklu 666, ženklu tų jėgų, kurioms tarnauja.