V. Jašinskas: ​Jokios prievartos

Autorius: V. Jašinskas Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2020-12-12 22:06:00, skaitė 1405, komentavo 4

V. Jašinskas: ​Jokios prievartos

Viskas tik kad paprastam žmogui būtų geriau. Jie saugo mus nuo pikto, bet atima duoną kasdieninę. Jiems rūpi mūsų sveikata ir esame saugomi nuo viruso, bet žmonės masiškai miršta nuo kitų ligų. Jie saugo ir padeda, bet guldo ant žemės ir kiša į "varanokus" nieko blogo nepadariusius senukus.

Ne, jokios prievartos nėra ir nebus jei aklai paklusi ir tikėsi. Viskas jau paruošta ir parašyta. Svarbiausia kad būtų išsaugotos žmogaus teisės ir laikomasi naujai sukurtų ir mūsų gerovei išleistų įstatymų bei Vyriausybės nutarimų. Nesipriešinsim ir neskaudės. Reiks tik kelis metelius pakentėti.

Briuselis jau baigia mums suruošti išganymo puotą. Gruodžio 29 dieną bus duotas startas. Visai Europai vienu metu, be jokių ten pirmumų ar prioritetų. Naujus Metus galėsime sutikti nors ir vieniši, bet laimingi. Ar galėjome pagalvoti, kad kažkada mus priims ten kaip savus ir lygiaverčius? Jokios prievartos, tik per dvi dienas ir su paskatomis.

Viskas vyks labai gražiai ir su fanfaromis. Ekranuose badysis žvaigždutės. Bus daug šypsenų ir euforijos. Jokios prievartos. Galėsi pasakyti griežtą - NE, bet tuo pačiu turėsi atsisakyti darbo vietos, pašalpos ir teisės keliauti. Viskas pagal žmogaus teisių deklaraciją, viskas dėl žmonijos gerovės. Jokios prievartos - tik tušti veidai, kurie nebeatskiria, kas ta prievarta yra...