Sveikiname su Rugsėjo 11-ąja, pasauline TELEZOMBIŲ DIENA!

Autorius: Antiglobalistai Lietuvoje Šaltinis: https://www.facebook.com/group... 2015-09-11 11:00:54, skaitė 3981, komentavo 0

Sveikiname su Rugsėjo 11-ąja, pasauline TELEZOMBIŲ DIENA!

2001 rugsėjo 11-osios rytą, 19 vyrų, ginkluotų peiliukais pjaustyti popieriui, vadovaujami žmogaus su barzda, gyvenančio oloje kitame pasaulio gale, naudodami mobilius telefonus ir laptopą, “išmaudė” pačią pažangiausią ir labiausiai apsaugotą oro erdvę pasaulyje, jėga pranokdami visus keleivius ir spec. parengimo pilotus keturiuose komerciniuose boinguose, daugiau nei valandą skraidė žvėriškai nutolę nuo kurso, taip ir nenumušti nė vieno naikintuvo.

Šie 19 vyrų, pamaldūs religiniai fanatikai, kurie mėgo gerti alkoholį, šnioti koksą ir gyventi su prostitutėmis, sugebėjo sunaikinti 3 dangoraižius su dviem lėktuvais Niujorke, kai tuo tarpu Vašingtone pilotas, kuris negalėdavo susitvarkyti su vienmotoriu cessna, sugebėjo nukreipti Boing 757 iš dviejų kilometrų aukščio, padaryti 270 laipsnių posukį ir pataikyti tiesiai į pentagono biudžeto analitikų ofisą, kur gynybos departamento klerkai dirbo su dviejų trilijonų dolerių dingimo faktu, kurį gynybos sekretorius Donaldas Rumsfeld’as paskelbė spaudos konferencijoje dieną prieš rugsėjo vienuoliktąją. 

Laimė, žinių vedėjai žinojo kas tai padarė po kelių minučių, žinovai - po kelių valandų, administracija žinojo kitą dieną, o įrodymai tiesiog nukrito tiesiai į FTB glėbį iš dangaus. Bet dėl kažkokios priežasties, sauja pakvaišusių konspiracijų teoretikų pareikalavo didžiausios atakos Amerikos istorijoje tyrimo. 

Tyrimas buvo užtęstas, prastai finansuotas, paruoštas žlugti ,interesų konfliktas ir melas nuo pat pradžios iki pabaigos. Jis buvo paremtas įrašytais prisipažinimais išgautais kankinant, kurie vėliau dingo. Tyrimas pamiršo paminėti trečiojo dangoraižio egzistavimą, priešlaikinius įspėjimus, kiberterorą, liudininkų parodymus, geopolitinius trečiųjų šalių interesus ir karines pratybas, kurios modeliavo lėktuvo užgrobimą tuo pat metu.

Melavo Pentagonas, CŽV, Bušo administracija ir kas dėl Bušo ir Cheney - na, niekas nežino ką jie pasakė, nes jie davė parodymus slaptai, be jokių įrašų, be priesaikos, už uždarų durų. Komisija nepasidomėjo kas finansavo atakas, nes tai turėjo “mažai reikšmės”. Komisija sunaikino 2,5 terabaito “inside trading” tyrimo duomenų, bet tai turbūt yra OK, nes didžiausio amerikos istorijoje tyrimo duomenų sunaikinimas yra dalis “įprasto archyvų laikymo dalis” 

Tyrimo komisija įslaptino pasaulino prekybos centro nr. 7 sunaikinimo duomenis(joks lėktuvas į šį pastatą nesirėžė), bet tai turbūt irgi yra OK, nes viešumas “sukeltų grėsmę visuomenės saugumui” 

Osama Bin Ladenas gyveno oloje Afganistano kalnuose, bet kažkaip pabėgo. Tada jis slėpėsi Tora Bora, bet kažkaip vėl pabėgo. Tada jis gyveno Pakistane metų metus, niekaip nesusektas moderniausios pasaulyje žvalgybos su pačia rafinuočiausia technologija, išleisdamas vieną video po kito (vaizdo įrašuose vis eidamas jaunyn), kol pagaliau buvo surastas JAV spec. Dalinio. Suėmimas nebuvo filmuojamas, tačiau patys profesionaliausi spec. dalinio JAV kariai supanikavo ir nužudė šį neginkluotą barzdočių, patį ieškomiausią pasaulyje teroristą ir išmetė jo kūną į vandenyną prieš kam nors tai pranešant. Tada kelios dešimtys šio dalinio karių žuvo sraigtasparnio avarijoje Afganistane “nelaimingo atsitiktinumo dėka”. 

Jei turite kokių nors klausimų apie šią istoriją, esate paranojiškas vaikų skriaudikas, suknistas konspiracijų teoretikas. Jei mylite savo valstybę ir/ar laisvę, džiaugsmą, vaivorykštes, rokenrolą, mažus šuniukus, obuolių pyragą ir savo močiutę - Jūs niekada nepareikšite jokių abejonių dėl šios istorijos oficialios versijos. NIEKADA.