Europos Policijos Biuras mano, kad 30 000 prekeivių armija slepiasi už imigracijos į Europą

Autorius: Frančeskas Meneguzo Šaltinis: http://kulgrinda.lt/806/europo... 2015-09-10 08:14:41, skaitė 2848, komentavo 0

Europos Policijos Biuras mano, kad 30 000 prekeivių armija slepiasi už imigracijos į Europą

Palermas, Sicilija – Per pastaruosius keletą metų prekyba nelegaliais imigrantais nepaprastai daug išsiplėtė. Taip paprastai būna su visomis mafijomis, kurios slepiasi ir klesti, kai valstybiniai pareigūnai yra išsiblaškę, nieko nepastebi arba patys užsiima nelegalia veikla.

Pasak Robert Crepinko, Europolo (ES agentūra užsiimanti kova su nusikaltimais) direktoriaus, atsirado tikrų tikriausia kariuomenė, kuriai priklauso bent 30 tūkstančių dalyvaujančių asmenų, pačių įvairiausių tautybių iš Europos, o ypatingai iš Šiaurės Afrikos ir Vidurio Rytų, mokančių praktiškai visas tariamų pabėgėlių kalbas, kurie valdo ir organizuoja masių judėjimus nuo kilmės vietų iki galutinio tikslo Europoje.

Europolas, kartu su nauja ES jūrų pajėgų misija „EUNavfor Med“ – dėl kurios efektyvumo galima leisti sau abejoti, turint omeny „Mare Nostrum“ ir „Triton“ atvejus – bendradarbiauja Sicilijos bazėje ir identifikuoja bei išardo šiuos prekiautojų tinklus. Vėliau atsidarys nauja bazė Pirėjuj, Graikijoje, kuri tvarkys srautus iš Turkijos.

Trys tūkstančiai iš 30 tūkstančių įtartinų asmenų užsiima kelių valdymu centrinėje Viduržemio jūroje. Likusieji glaudžiai bendradarbiauja su pirmaisiais Vakarų Balkanų kelių valdyme. Pastarieji keliai veda per Vengriją į Vokietiją, Austriją ir Šiaurės Europos šalis. Kiti eina per Aziją ir Afriką.

Pilnam vaizdui susidaryti reikia pasiklausyti, ką kalba „Frontex“ (ES agentūra kontroliuojanti išorės sienas) – pačios spaudos atstovės, Izabella Cooper, lūpomis. Nelegalių imigrantų gabenimas, įskaitant ir tuos, kurie skirti sekso rinkai Europoje, „tikriausiai yra pats pelningiausias verslas, koks gali būti,“ t.y., pelningesnis nei ginklų ir narkotikų kontrabanda.

Žmonių ir mirties prekiautojai – tai reikia sakyti nes jų veikla taip žymiai paskatina europiečių identiteto naikinimą – naudojasi pačiais moderniausiais instrumentais, reklamuodami savo paslaugas, nuo logistikos iki įkainių ir net iki padirbtų dokumentų pristatymo, tikriausiai dėl labai padidėjusio skaičiaus tariamų Sirijos gyventojų.

Tai yra prekiautojų tinklas, kuris sėkmingai nugabenęs imigrantus į paskirties taškus, randa derlingą žemę, bent jau Italijoje, migrantus priimančiuose tinkluose. Tokiu būdu šis biznis dar daugiau išsipučia, nes pačios įvairiausios įstaigos, tiek europinės tiek nacionalinės ir regionalinės, skiria dienpinigius visiems prašantiems prieglobsčio tūkstančiai struktūrose, kurios tam tikslui yra sukurtos arba pertvarkomos. Tai dar vienas mafijos aferistinis sluoksnis, kurį labai autoritetingas šaltinis, Salvatore Buzzi, neatsitiktinai apibūdino kaip pelningesnį nei prekyba svaigalais.

Iš "Il Primato Nazionale" svetainės vertė Algis Avižienis

---

Pasirašyti peticiją prieš masinę imigraciją galima čia.

Pasipriešinimo masinei migracijai facebook tinklapis.