Lietuva privalo padėti USA - paskirti naują USA prezidentą

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2020-11-06 10:57:00, skaitė 1092, komentavo 19

Lietuva privalo padėti USA - paskirti naują USA prezidentą

Amerikosai niekaip negali patys nuspręsti kas ten pas juos laimėjo rinkimus. Ar Trampas, ar Baidenas jau kelios dienos ginčijamasi visame pasaulyje. Ir štai čia Lietuvai atsiveria unikali galimybė uranu įsiveržti į pasaulinius geopolitinius reikalus ir užimti deramą vietą ne tik turtingųjų valstybių klube.

Matyt jau atėjo pats laikas tarti Lietuvai savo svarų ir lemtngą žodį ir perkirsti  galu gale šitą Gorgijaus mazgą USA prezidento rinkimuose . Negali USA būti du prezidentai - vienas legitimus - kitas ne. Lietuva tiesiog privalo visuotinų abejonių ir neryžtingumo fone  tarti lemiamą žodį šiame nelengvame USA gyventojų pasirinkime, taip pat ryžtingai kaip kad jau eilę metų skalambija apie BelAES ir jos produkcijos žalą bei grėsmes iš Rytų. 

Taip kaip imamasi priemonių dėl galimos žalos Lietuvos gyventojų sveikatai ir yra dalijamos jodo tabletės bei notos dėl BelAES poveikio, taip pat ryžtingai Lietuva turi Seimo, Nausėdos ar Linkevičiaus asmenyse imti ir paskirti USA prezidentą. Juk negalima tokią sunkią ir lemtingą apsisprendimo minutę palikti savo ištimiausių sąjungininkų vienų. 

Lietuva savo ar net viso JevroSojūzo vardu tiesiog privalo užbėgti už akių klastingam ir kruvinam Kremliaus režimui už akių ir pirma jo paskirti USA prezidentą taip kaip kad paskyrė jį Baltarusijai. 

Taip pat Lietuva gali sau pasilikti teisę nepripažinti jai netinkančio USA prezidento, jei nebus atsižvelgta į jos iniciatyvas bei pastangas viso pasaulio labui ir gerovei. 

Amen.