Kas yra rasizmas? - II dalis

Autorius: Šturmuotojas Šaltinis: https://nationalvanguard.org/2... 2020-11-05 20:36:00, skaitė 874, komentavo 21

Kas yra rasizmas? - II dalis

Žemiau pateikiama klasikinė žurnalo „  Free Speech“ redakcija , kurią norėjau pritaikyti ir iš naujo paskelbti „ National Vanguard“  , kad ji nepasimestų ir nepastebėtų. Kūrinys yra puikus įvadas į filosofinį mūsų pasaulėžiūros pagrindą ir puikiai papildo Williamo Pierce'o klasiką  „ Kas yra rasizmas? “Transliacija jau išsaugota svetainėje . - Disidento tūkstantmetis

Kevino Alfredo Stromo susidūrimas su rasine realybe

ŽODIS „rasizmas“ paverstas blogio sinonimu. Bet rasizmas reiškia tik rasinį jausmą - giminystės su savo rasiniais broliais ir seserimis jausmą, supratimo ir priklausymo jausmą, jausmą būti kultūros dalimi - kažko didesnio už mus patį dalimi.

Rasinis jausmas mums yra įgimtas. Tai gera ir natūralu. Ir tai yra viena siaubingiausių šių laikų apgavysčių, kai ją nutapome kaip kažkaip neteisingą. Jei norite mūsų įprastą rasinį jausmą pavadinti „rasizmu“, tebūnie taip. Mes tą jausmą pavadinsime „rasizmu“.

Kol bus žmonių rasės, bus rasizmas. Rasizmas yra įgimtas, jis turi evoliucinį tikslą ir išgyvenamumo vertę, jis netgi būdingas ne žmonių rūšims. Rasinis jausmas išnyksta maždaug tiek pat, kiek seksualinis potraukis.

Rasizmas yra geras ir reikalingas tolesniam žmonijos atsišakojimui iš esamų atsargų. Evoliucija, kiek mes žinome, pirmiausia veikia tokiu išsišakojimu, o rasinis jausmas yra svarbi to, kas atskiria šakas, dalis. Tam tikru momentu ankstyviausias šiuolaikinis žmogus atsisakė veistis su aplinkiniais beždžionžmogiais.

Laukinės  ir naminės antys gali kryžmintis. Tačiau šių paukščių mentalitetas, net kai jos gyvena toje pačioje teritorijoje, priverčia jas vengti kito anties tipo. Šakos, kadaise buvusios, dabar yra atskiros visam laikui.

Dauguma baltųjų - net ir liberaliausi baltieji- instinktyviai baltuosius renkasi kaip kaimynus, mokyklos ir gyvenimo draugus. Tai yra gera ir natūralu ir iš tikrųjų neturi nieko bendro su neapykantos emocijomis. Evoliucija, išsišakojimas ir išsiskyrimas sukėlė visą nuostabią kūrybos įvairovę, kurią matome aplinkui. Tai Gamtos būdas. Tai Dievo kelias. Praktiškai visa gamtos istorija liudija apie natūralų rūšių, porūšių ir rasių pirmenybę, kad jie galėtų prisirišti prie savo rūšies.

Tik pripažinus rasinio jausmo išmintį, galima išsaugoti nuostabias mūsų rasės savybes. Mūsų visuomenė kadaise (tiesa, netobulai) apsaugojo genų fondą, sukūrusį Da Vinci, Aristotelį, Mozartą, Bethoveną ir raketos „Saturn V“ statytojus. Tai nedaro ilgiau. Šiandien mus valdantys daugiakultūrininkai ir daugiašaliai skelbia moralinę paradigmą, kurioje mūsų genofondo apsauga yra blogis („rasistinis“). Tai, mano nuomone, yra destruktyvi, netgi genocidinė doktrina.

Baltieji amerikiečiai - ir baltieji visame pasaulyje - vis dažniau pradeda save (vėl) laikyti tauta, turinčia bendrą istoriją, bendrus interesus ir vertybes. Baltieji instinktyviai jaučia giminystę, kurios nejaučia su arabais, afrikiečiais, azijiečiais ar australoidais. Jie viduje reaguoja į Bethoveną, nes negali atsakyti į minareto skambutį ar afrikietiškų būgnų ritmą.


Partenonas

Juos įkvėpė gotikos bokštai iš Vokietijos ir Ispanijos, Partenonas, Panteonas ir Tito arka; tačiau Raudonoji siena, inkų altoriai ir kriptinis genčių menas ant Niujorko metro sistemos sienų, kad ir kaip jie žavėtų, lieka svetimi. 

Tai, kad kitos rasės mus laiko viena tauta ir kartais puola kaip vieną tautą, padeda šiam rasinės sąmonės kėlimo procesui. Panaši situacija vyrauja ir tarp juodaodžių. Europiečiai amerikiečiai bunda, ir mes vėl pradedame tvarkyti savo likimą. Tokiu būdu formuojasi tautos . Toks yra Gamtos kelias. Ir riksmai iš akademinio elito dramblio kaulo bokštų nesustabdys šio proceso.

Vienas iš naujausių isteriškų riksmų iš akademinės kairiosios pusės yra tvirtinimas, kad baltosios rasės paprasčiausiai nėra, kad to nėra ir niekada nebuvo.

Už „baltosios rasės nėra“ minties slypi politinė darbotvarkė, ir ji atsiskleidžia kiekvieną kartą, kai teigiama akivaizdi pasekmė: jei nėra baltosios rasės, tai nėra kolektyvinės atsakomybės už tikros ir įsivaizduojamos nuodėmės, padarytos prieš lygiai taip pat įsivaizduojamas Afrikos, Amerikos indėnų ir kitas rases, kurios nekantriai stovi dalijamojoje eilutėje, kas liko iš mokesčių pinigų po to, kai biurokratai nukirto. Jei padaroma logiška išvada, ši mintis pakerta visą prieš baltus nukreiptą darbotvarkę: Nebereikia teigiamų veiksmų - rasės neegzistuoja! Nebereikia atlyginti „Holokausto“ - rasės neegzistuoja! Nebereikia „įvairovės“ treniruočių - rasės  neegzistuoja! O, bet, žinoma, tai netiks. Tik baltoji rasė neegzistuoja - negali - egzistuoti. Jis negali egzistuoti, nes jei būtų pripažinta jo egzistencija, tada genocidas, kuris dabar yra vykdomas prieš jį, iš karto taptų akivaizdus. Net keli sąžiningi liberalai gali tai nublankti ir sugadinti visą pasirodymą.

Daugiataučiai žmonės nuvarė save į kampą. Ką daryti? Tikriausiai tik murmėkite, kad „engiamos“ grupės yra „tautos“, „tautos“ ar panašiai. Ir jie tikėsis, kad baltieji niekada nepabus iš savo apsvaigimo ir susivienys į „tautą“, taip pat suvokdami jos interesus ir likimą, kaip, tarkime, žydai.

Koks būtų kitoks pasaulis. Jei baltai yra neteisėtai morališkai ir nepagrįsti moksliniu požiūriu, kai organizuoja organizaciją pagal suvokiamą bendrą rasę ar etninę kilmę (ar net tvirtina, kad jų rasė egzistuoja), tai tikrai tas pats pasakytina apie žydus ir juodaodžius?

Galbūt vieną dieną „liberalieji“ tikintieji pabus ir atras, kad nieko nėra. Tuo jų mąstymo būdas baigėsi. Veiksmažodis „būti“ jiems yra anathema. Mintis, kad už jų pačių gali egzistuoti absoliuti realybė, realybė, kokia ji yra, nepaisant jų norų, teorijų, vilčių, svajonių ar potvarkių, jiems yra tokia pati netoleruotina kaip ir dvejų metų vaikui. Patikėkite ar ne, jie netgi sukūrė kalbą (vadinamą „e-prime“) - anglų kalbos versiją, kuri visiškai vengia veiksmažodžio „būti“.

„Liberalai“ yra labai įtaigūs, ir jie yra labiau aukos, nei „rasės neegzistuoja, bet kai kurios rasės turi būti palankios“ sukčiai. Patogu demonizuoti ir nužmoginti žmones, prieš kuriuos ketinate vykdyti genocidą. Ir paprasčiau įvykdyti genocidą, kai įtikinate savo pakalikus, kad paskirtoji aukų klasė iš tikrųjų neegzistuoja. Būtent tai yra „baltosios rasės nėra“. Tai yra genocido orderis .

Kitas melas, kurį akademinis elitas kasdien tvirkina smegenis mūsų vaikams, yra tas, kad jų genocido technika - rasių maišymas - mums tikrai naudinga, nes suteikia „hibridinės jėgos“.

Hibridinė jėga reiškia išskirtinį augimą, kuris kartais pasireiškia tada, kai mokslininkai eksperimentiškai kerta arba hibridizuoja augalų ar gyvūnų padermes. Hibridinė jėga nieko nereiškia žmogaus genijaus požiūriu, reikalingo civilizacijai sukurti ir išlaikyti. Kur jis egzistuoja, pavyzdžiui, kukurūzuose ar obelyse, jis dažniausiai išsivysto po kelių kartų.

Kur kas svarbesnė žmonių rasių kryžminimo sąvoka yra „regresija iki prasmės“. Tai reiškia, kad net jei jūs susiporuojate su negrų genijumi su baltu asmeniu, gautus palikuonys vidutiniškai gali pasižymėti savybėmis, būdingesnėmis vidutiniam negrui nei tam juodam genijui, ir tai dar labiau pasakytina apie kitas kartas.

Regresija į vidurkį balttųjų, susikryžminusių su afrikiečiais, atveju reiškia regresiją į afrikietišką vidurkį, lygiai taip pat, kaip regresija į vidurkį baltųjų, susikryžminusių su azijiečiais, regresiją į Azijos vidurkį. Nei viena, nei kita nežada pakelti viršutinės mūsų rasės protingumo kreivės pusės lygį - greičiau priešingai. Kitos lenktynės maišėsi su europiečiais, ir visur rezultatai, švelniai tariant, neįspūdingi. Jie neturi ką mums pasiūlyti .


Naujosios Gvinėjos galvų medžiotojas

Kai kurie rasinio maišymo šalininkai nurodo sritis, kuriose kitos rasės yra pranašesnės už baltuosius: juodaodžiai sportiniai sugebėjimai, azijiečiai - socialinėje vienybėje ir kt. Tačiau tokių savybių (dar) negalime pasirinkti, ypač kai kalbama apie atsitiktinį kryžminimą, kurį propaguoja liberalai ir komunistai. Ilgainiui gausite atsitiktinius skirtingų charakteristikų derinius, kurių dauguma nebus pranašesni. Jūs pasieksite regresiją iki vidutinio lygio. Ar atliktumėte tokį abejotiną eksperimentą, ar sunaikintumėte vieną iš Gamtos kūrinių? Ar priverstumėte poruotis baltagalvius erelius ir erelius žuvininkus? Liūtai ir tigrai? 

Europos rasės įvairovė reikalinga sveikatai ir tolesniam evoliuciniam vystymuisi. Tai sunaikinti, sunaikinant visas gynybas nuo kryžminimo, yra aukščiausio lygio moralinis ir aplinkos nusikaltimas.

Genocido reikalaujantys akademiniai išgamos ir  politiniai prostitutai parsiduodantys visada mąsto, kaip negalime tiksliai pasakyti, kiek mūsų intelekto ir civilizacijos yra nulemta genetiškai ir kiek jų lemia aplinka. (Jie sakydavo, kad visa tai buvo aplinkosauga, tačiau įrodymai yra pernelyg priešingi, todėl jie atsisakė šio balo.)

Bet aš sakau jiems - net jūs pripažįstate, kad nežinote, jog mūsų neprilygstama civilizacija nėra mūsų genetinės struktūros rezultatas. Jei taip yra, o jūs išnaikinsite tą unikalų genetinį kodą, ar suprantate milžinišką  žalą tai, ką padarėte?

Baltiesiems turėtų būti leista iš naujo nustatyti tradicines kliūtis, trukdančias poravimuisi ir socialiniams ryšiams su nebaltaisiais, kad būtų išsaugota mūsų rūšis. Visa kita yra genocidas.

Dabar jau girdžiu, kaip akademiniai genocido teisintojai išeina iš savo griovelių ir maldauja mūsų jaunų žmonių - „Yra tik viena rasė - žmonių rasė. Mes visi esame viena rūšis! “

Tiesą sakant, nors yra daug diskusijų dėl tikslių ribų, skiriančių vieną rūšį nuo kitos, nėra jokių abejonių, kad žmonijos rasės yra bent jau atskiros porūšys, jei ne rūšys visiškai atskiriamos. Juk kai kurios žinduolių rūšys skiriasi tiek mažai, kad žmogaus stebėtojas negali jų atskirti. (Į galvą ateina dvi Sibiro žiurkėnų rūšys. Tarp šių dviejų rūšių kvapas, pastebimas tik žiurkėnams ir laboratoriniams uoslės instrumentams, yra pagrindinis skirtumas ir priemonės, kuriomis patelė pasirenka tinkamos rūšies porininką.) tarp vyrų nėra porūšių - kad jų net nėra - iš tikrųjų yra romanas. Tai reikštų, kad australoidas, kapoidas ir europietis,kiekvienas atskirai vystosi mažiausiai šimtą tūkstančių metų ir turi stulbinamų fizinių skirtumų, yra ne tik tos pačios rūšys, bet ir turi būti apibrėžiamos kaip tas pats porūšis. Niekas negali moksliškai apginti tokios tezės.

Negaliu kalbėti už nieką kitą, tačiau, mano akimis, Europos rasė, kad ir kokia netobula, yra šviesos ir grožio varžybos. Tai yra Shelley ir Keatso bei Po ir Shakespeare'o varžytuvės, Partenono ir Šartro katedros bei Stounhendžo varžytuvės, Mozarto ir Beethoveno bei Liszto ir Brahmso varžytuvės, Vermeero bei Raphaelio ir Rossetti varžytuvės, Cezario ir Aleksandro varžytuvės. Vašingtonas ir Jeffersonas - Fordo ir Marconi bei Goddardo ir Von Brauno bei Shockley varžytuvės.


Claudia Schiffer

O Europos technologiniai pažangai  gresia pavojus. Mūsų gimstamumas niekur nėra aukštesnis už pakaitinį lygį. Visur buvo atvertos mūsų sienos, o naujasis elitas moko mūsų vaikus, kad mišri santuoka yra gera ir pageidautina. Visur naujasis elitas moko mūsų vaikus, kad ginti savo genetinį paveldą yra pats blogio apibrėžimas.

Galutinis rezultatas, jei tendencijos išliks, bus mūsų rasės biologinis išnykimas. Tai bus mirtis nepakartojamai gražiems, protingiems ir kūrybingiems žmonėms, vadinamiems deivės Europa vardu. Tai yra likimas, kurio pageidauja  mūsų valdovai. Jie vadina tai „pažanga“. Mes tai vadiname genocidu.