Irracionalios mirties baimės infodemija. PSO virtualus pasaulis, arba nėra jokios pandemijos. Prof. Valentinas Katasonovas

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-10-31 22:26:00, skaitė 1459, komentavo 5

Irracionalios mirties baimės infodemija. PSO virtualus pasaulis, arba nėra jokios pandemijos. Prof. Valentinas Katasonovas

„Galima kvailinti dalį tautos visą laiką, galima kvailinti visą tautą tam tikrą laiką, bet negalima kvailinti visą tautą visą laiką“. Abraomas Linkolnas

Taip vadinamos koronaviruso (COVID-19) pandemijos tema toliau jaudina žmoniją. Visų pirma, politikus, valstybinius veikėjus, verslininkus, bet ir gyventojus. Metų pradžioje PSO, kiti JTO institutai, centrinės pasaulio MIP perspėjo, kad planetai kyla baisus pavojus – virusas COVID-19. Ir kad jis gali sukelti tokį masinį mirtingumą, kokį viduramžiais sukeldavo maro ir choleros epidemijos.

Priminsiu kai kuriuos metų pradžios įvykius. Kovo 11 d. Pasaulio sveikatos organizaciją paskelbė, kad koronaviruso epidemija, pirmiausiai užfiksuota Kinijoje, įgavo globalų pobūdį. Dabar, neva, tai jau ne epidemija, o pandemija, globalus pavojus, reikalaujantis ypatingų priemonių. Kad niekas neabejotų, PSO paskleidė vertinimą laukiamo mirtingumo nuo koronaviruso: pareiškė, kad pasmerkti mirti 3,4% visų COVID-19 infekuotųjų.

Smalsiausi ekspertai pamėgino išreikšti laukiamą žmonijos mirtingumą absoliučiais skaičiais. Rėmėsi tuo, kad virusinių epidemijų metu (ūmi virusinė respiratorinė infekcija, sezoninis gripas) infekuojama pusė gyventojų. Šiandien planetoje gyvena 7,8 milijardai žmonių, tai reiškia, užsikrėsti turi maždaug 3,9 milijardai žmonių. O jeigu naudoti mirtingumo koeficientą, paskelbtą PSO, tai nuo „pandemijos“ turi mirti 132,6 milijonų žmonių. Apytikriai 133 milijonai. Tai palyginama su gyventojų skaičiumi tokių valstybių, kaip Rusija (146 mln.), Meksika (127 mln.), Japonija (126 mln.). Tai, ką pažadėjo mums PSO, kiečiau už ispanišką gripą, kuris siautė prieš šimtmetį ir pražudė nuo 50 iki 100 milijonų žmonių.

PSO aiškiai nepasakė, kaip ilgai tęsis pandemija ir per kokį laiką mirtis nusineš nelaimingus 133 milijonus. Kažkas iš PSO valdininkų kalbėjo, kad „pandemija“ tęsis 2020 metais. Kažkas kalbėjo apie du-tris metus. Ir jeigu 133 milijonus išdėstyti per tris metus, tai per metus mirčių turėtų būti 44 milijonai. Priminsiu, kad Antrojo pasaulinio karo metu iš viso žuvo apie 70 milijonai žmonių per šešis karo metus.

Ir taip, PSO žadėjo žmonijai tokį skaičių mirčių, koks buvo per paskutinį pasaulinį karą. Buvo ko jaudintis.

Nuo kovo dauguma šalių ėmė skelbti aukų statistiką. Eilėje resursų buvo pateikta palyginimo analizės suvestinė.

Pirmiausiai, statistika buvo sudaroma infekuotųjų. Kai kuriose šalyse žodį „susirgęs“ naudojo kaip infekuotojo sinonimą. Jei testo rezultatas buvo teigiamas, žmogus skaitomas ir infekuotuoju, ir sergančiu. Nesunku suprasti, kad šio rodiklio reikšmė priklauso ne tiktai nuo nuo gyventojų infekavimo apimties, bet ir nuo testų skaičiaus. Šiuo rodikliu galima manipuliuoti.

Antra, buvo organizuota apskaita mirusių nuo užsikrėtimo koronavirusu. Balandį jau buvo statistika mirčių nuo COVID-19 dešimtims šalių. Buvo apskaičiuota, kad vidutinė reikšmė mirtingumo yra diapazone 0,2-0,3 procento. Kai kur buvo rodikliai žymiai didesni už vidurkį. Pavyzdžiui, tarp Italijos miestų gyventojų – 1,00 procentas. Aukštesni už vidutinius buvo rodikliai tokiose Europos valstybėse, kaip Olandija – 0,67; Čekija – 0,59; Vokietija – 0,36. O štai Irane, pavyzdžiui, tiktai 0,1%. Laukė, kad mirtingumo rodikliai augs gegužę, vėliau vasarą, bet jie niekur nedemonstravo ypatingų rekordų; 1 procento kartelę visos šalies mastu nepavyko niekam pasiekti. Rodikliai pasiekė 1 procentą tik kai kuriuose miestuose.

Pateikiami skaičiai, daugelio sąžiningų medikų nuomone, padidinti kaip minimum kartais (o kai kurie tvirtina, kad padidinta dviem eilėm). Dėl tos paprastos priežasties, kad žmonės dažnai miršta dėl kitų priežasčių, bet prieš mirtį pas juos užfiksuotas teigiamas testas. Tokių absoliuti dauguma: miršta ne nuo koronaviruso, o su koronavirusu. Balandžio pabaigoje Amerikos gydytojai Dan Erickson ir Artin Massihi iš Accelerated Urgent Care (Kalifornija) surengė videokonferenciją (1, 2, 3). Jie papasakojo apie rezultatus jų atliktų testų (viso 10 tūkstančių) koronavirusui ir mirčių skaičių. Jų skaičiavimais, mirtingumas nuo koronaviruso sudaro 0,03%. Ši reikšmė yra sezoninių infekcijų lygyje.

Po antrojo pasaulinio karo įvyko sunkesnės gripo epidemijos, bet jokių „pandemijų“ PSO nepaskelbė. Bėgo mėnesiai, bet žadamo mirtingumo nebuvo. Visas informacinis laukas buvo užkimštas infekuotųjų skaičiaus rodikliais, kurie kai kada buvo matuojami milijonais. Kuo ne psichologinis presingas smegenims Gebelso tradicijomis? O PSO pūtė savo dūdą ir vasarą, ir rudenį: pasaulyje siaučia pandemija!

Minėtos Kalifornijos gydytojų video konferencijos medžiaga buvo užblokuota Amerikos MIP ir Amerikos IT-gigantų, kontroliuojančių Internetą ir socialinius tinklus. Pasaulinėje informacinėje-skaitmeninėje erdvėje buvo įvesta griežčiausia cenzūra. Ji nepraleisdavo medžiagos, kurios pozicija skyrėsi nuo PSO.

Aš kviečiu išeiti iš PSO sukurto virtualaus pasaulio ir blaiviai pažvelgti, kaip yra iš tiesų. Pirmoje lentelėje pateikta statistika mirtingumo pasaulyje dėl ligų rūšių ir priežasčių, teikiama informacinio resurso Deathmeters (Mirtingumo skaičiuoklė).

Lentelė 1. Mirtingumo nuo kai kurių susirgimų pasaulyje statistika 2020 metais (nuo sausio 1 d. iki spalio 28 d. imtinai)

Susirgimai | Mirusių skaičius (tūkst. žmonių) | Dalis nuo visų mirusių (%)

Visos mirčių priežastys (ligos, nužudymai, nelaimingi atsitikimai) | 50.260 | 100

Širdies išeminė liga | 7.796 | 15,5

Ūmios kvėpavimo takų infekcijos | 5.557 | 11,1

Chroniška plaučių susirgimų obstrukcija | 2.283 | 4,5

Plaučių, trachėjos ir bronchų vėžys | 1.508 | 3,0

Koronavirusas | 1.161 | 2,3

Kiti susirgimai ir kitos priežastys |  31.955 | 63,6

Šaltinis: Deathmeters (Mirtingumo skaičiuoklė) http://deathmeters.info/

Statistika rodo, kad koronavirusas yra toli gražu ne pagrindinė žmonių mirčių priežastis 2020 metais. Nuo išeminės širdies ligos šiais metais mirė 6,7 kartų daugiau, negu nuo koronaviruso, nuo ūmių kvėpavimo takų infekcijų – 4,8 karto daugiau, nuo chroniškos plaučių obstruktyvios ligos – beveik 2 kartus daugiau. Aš įtraukiau į lentelę kai kurias kitas ligas, nuo kurių mirtingumas prilyginamas su mirtingumu nuo koronaviruso. Štai duomenys per tą patį periodą (tūkst. žmonių): nuo Alchaimerio ir kitų demencijos rūšių – 1.760, nuo cukrinio diabeto – 1.412, nuo diarėjos – 1.221, nuo tuberkuliozės – 1.142, nuo kepenų cirozės – 1.108, nuo inkstų susirgimų – 1.042 tūkst. žmonių. Suminiai praradimai nuo kepenų, žarnyno, skrandžio vėžio – 2.108 tūkst.

Tarp kitko, automobilių katastrofose ir užvažiavimų ant pėsčiųjų šiais metais žuvo 1.239 tūkst. žmonių, kad beveik 7 procentais daugiau, negu nuo koronaviruso. Nuo suicidų žuvo 701 tūkst. žmonių.

Mes matom, kad koronavirusas ne pats baisiausias žvėris, ryjantis žmonių gyvybes. Mirtingumas nuo COVID-19, kaip pažymi daugelis ir daugelis medikų pasauyje ir Rusijoje, palyginamas su mirtingumu nuo kasmetinių sezoninių infekcijų, surištų su gripu ir panašių susirgimų. Dar 2017 metais JAV ligų kontrolės ir profilaktikos centrai ir PSO teikė maždaug vieną ir tą patį skaičių mirtingumo pasaulyje nuo sezoninio gripo – 650 tūkst. žmonių per metus. Mirtingumas nuo COVID-19 ne didesnis, jei remtis patikima statistika, o ne orientuotis į melagingus rodiklius. Juk ir anksčiau žmonės mirdavo nuo infarktų, kepenų cirozės, tuberkuliozės būdami infekuoti gripu, bet niekam neateidavo į galvą rašyti mirties priežastį: „gripas“.

Manau, kad ir PSO supranta: COVID-19 niekaip neprilygsta globaliam pavojui, vadinamam „pandemija“. Tiesiog valdininkams šios organizacijos neleidžiama sakyti tiesos. PSO, nors ir yra specializuotas JTO institutas, yra išlaikomas privataus „filantropo“ Bilo Geitso. Jis ir užsako muziką – dramatinę operą „COVID-19“.

Apie tai, kaip PSO valdininkai išmoko meluoti, parašyta daug, bet niekada šie profesionalūs melagiai taip nenusikalbėdavo. Jie išplepa, nutekina tiesą.

Taip įvyko, pavyzdžiui, spalio 5 d. PSO specialioje sesijoje vykdomosios tarybos, kurią sudaro 34 nariai. Viena iš jų – Dr. Michael Ryan, ypatingųjų situacijų PSO programos vadovas, pareiškė posėdyje, kad organizacijos ekspertų nuomone, maždaug 10% pasaulio gyventojų infekuoti koronavirusu. Bandydamas sutirštinti debesis, jis pabrėžė, kad tai daug kartų viršija skaičių oficialiai pripažintų visame pasaulyje atvejų (apie 35 milijonus). Dr.Ryan žodžiais, „absoliuti dauguma pasaulio lieka pavojuje“.

Išreikškime tai kas pasakyta į skaičius: infekuotųjų skaičius sudaro 780 milijonų. Vertinimas PSO valdininkų kiekio infekuotųjų koronavirusu viršija skaičių užfiksuotų atvejų infekavimo šiuo virusu 22,3 karto!

Šie žmonės iš tiesų profesionalūs melagiai!

PSO posėdžio video įrašas pateko į Internetą, ėmė plisti socialiniuose tinkluose. Pirmieji komentarai buvo tokie: „Pavojus! COVID-19 iš tiesų globalus pavojus žmonijai!“…

O dabar palyginkim valdininkų pateikiamą infekuotųjų koronavirusu skaičių su skaičiumi mirusių su diagnoze „COVID-19“. Tokių PSO posėdžio metu buvo 1 061 539 žmonių. Tai yra letalumas nuo koronaviruso buvo 0,14%, kas pilnai atitinka rodiklius mirtingumo nuo sezoninio gripo ir daugelio specialistų vertinimus. Tai 24 kartus mažiau to baisaus skaičiaus, kuriuo PSO gąsdino kovą (3,4%).

P.S. Šiuo metu PSO spalio 5 d. video medžiagą blokuoja tie, kas kontroliuoja Internetą ir socialinius tinklus (pagrindinės Silikono slėnio IT-korporacijos). Tai dar vienas įrodymas to, kad dalyviai suokalbio prieš žmoniją kodiniu pavadinimu „Covid-19“ – tai ne tik PSO ir Big-pharma, bet ir  Silikoninė mafija.

Šaltinis:

Nuorodos: