Europą okupuojantiems musulmonams Nicos teroro aktas tapo švente (video)

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-10-31 22:49:00, skaitė 1097, komentavo 5

Europą okupuojantiems musulmonams Nicos teroro aktas tapo švente (video)

Spalio 29 d. musulmonai Berlyno Hermannplatz aikštėje (Berlin-Neukölln) surengė šventę ir džiaugėsi teroro aktu Nicoje, šaukė Allahu-Akbar (žiūr.video).

Portalas Unser-mitteleuropa pažymi, kad dauguma Europos valstybių sėdi ant uždelsto veikimo socialinių bombų. Ypač tos valstybės, kur visuomenėje yra didelė dalis musulmonų gyventojų. Daugybė praeities teroro aktų parodė, kad islamo teroristai pasirengę bet kuriuo laiku ir bet kokiomis priemonėmis žudyti ir net mirti už savo tikėjimą.

Prancūzija: tūkstančiai musulmonų po teroro akto Nicoje marširavo Paryžiaus krikščionių kvartaluose šaukdami Allahu-Akbar.

Musulmonų demonstraciją, skirta palaikyti teroro aktą Nicoje, įvyko ir Vienoje.

Charlie Hebdo piešė pranašo Muchamedo karikatūras, tyčiojosi iš Kristaus, tik niekada nesityčiojo iš Mozės.

Volteras sakė: „Kad sužinoti, kas jus valdo, tiesiog išsiaiškinkite, ko jums negalima kritikuoti?"

Mokytojui Samueliui Pety islamistas nupjovė galvą už tai, kad išsigimusi Makrono valdžia jį vertė rodyti pranašo Muchamedo karikatūras mokiniams musulmonams. Spalio 29 d. Brahim Aoussaoui (21 m.), nužudęs Nicos katedroje tris krikščionis, rugsėjo 20 dieną nelegaliai iš Tuniso atvyko į Lampedūzos salą. O kas įleido nelegalą islamistą Brahim Aoussaoui į Europą? Makronas ir Merkel – galingiausių ES valstybių vadovai, EK pirmininkė Ursula fon der Leyen. Ką jie padarė, kad mus apsaugoti nuo teroristų? Nieko! Jie ir yra didžiausi teroristai ir nusikaltėliai.

Transnacionaliniams finansistams, faktiškai valdantiems ES, ir visas tas purvinas marionetes makronus, merkel, fon der layen ir t.t., yra naudinga vežti islamistus iš Afrikos, kurią jie plėšia. Jiems naudingos ir pjautynės Europoje. „Skaldyk ir valdyk“ - principas tebegalioja.