Lietuva: vieni palaikė Trampą, o kiti balsavo už Lietuvos mirtį

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-10-27 13:07:00, skaitė 1174, komentavo 2

Lietuva: vieni palaikė Trampą, o kiti balsavo už Lietuvos mirtį

Paskambinau Trampo palaikymo akcijos iniciatoriui Kęstučiui ir padėkojau: Ačiū Kęstuti už akciją!

Bent taip patriotai pareiškė savo poziciją. Kiti lietuviai pareiškė savo poziciją balsuodami.

Balsavimo rezultatai parodė, kad nukraujavusios ir sorošininkų nukvailintos Tautos likučiams nebereikia Lietuvos. Jei reikėtų, niekas nebalsuotų už narkotikų ir iškrypėlių „Laisvės“ partiją, degenerato anūko ir Magnolijos sugulovės „krikščionis“.

Popiežius šetonui pardavė katalikų bažnyčią, o lietuviai velniui pardavė Lietuvą.

 

O kaip džiaugėsi Euronews – lietuviai už homoseksualistų partnerystę, jie balsavo už „Laisvės“ partiją. Tai buvo EN spalio 26 dienos vos ne pagrindinė žinia. Suprantama, ES tai pagrindinis tikslas, kad balti ir protingi žmonės taptų LGBT, kad neturėtų vaikų, kad masono ES „tėvo“ Kudenhove Kalergi idėja apie mišrios rasės europietį būtų kuo greičiau įgyvendinti. Paaiškėjo, kad lietuviai irgi to nori. Dar lietuviai nori narkotikų, jų sukeltų psichozių ir šizofrenijos.

Nuo kalno švytintis Trampas – toli, po 10 dienų jo laukia mūšis dėl sosto. Į komplektą Lietuvos tautos naikintojams labiau tiktų apsivogęs marazmatikas Baidenas. JAV ir Lietuvos naikintojai turi tą patį dievą – BLM ir stabą – žuvusį recidyvistą negrą. Armonaitė jam jau kartą meldėsi ant Taurakalnio, prie JAV ambasados. Dabar ši malda tęsis keturis metus, o Sorošui ir sorošininkams remiant gal ir ilgiau, kol bus sugriauta šeima, ištvirkinti vaikai, nukvaišinta Tauta, kol Lietuvoje neliks lietuvių.