A. Lukašenka: Bandymai šalies valdymą perimti į savo rankas, yra pavojingi kliedesiai

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/a-lu... 2020-10-20 21:57:00, skaitė 1530, komentavo 0

A. Lukašenka: Bandymai šalies valdymą perimti į savo rankas, yra pavojingi kliedesiai

Aleksandras Lukašenka atlaikęs valstybės perversmą pareiškė, kad šalyje bus surasti visi protesto akcijų organizatoriai ir dalyviai

Baltarusijos prezidentas Aleksandras Lukašenka, kalbėdamas apie tuos, kurie Minsko gatvėse nori perimti valdžią į savo rankas, sakė, kad ambicijos nėra blogos, tačiau reikia „įvertinti savo jėgas“, rašo RIA Novosti

„Gerai, kad jaunimas ateina vadovauti. Šio kurso jau seniai laikomasi. Kai kam akis aptraukė kažkoks šydas, jie to nemato. Jie mano, kad gali ateiti tiesiai iš mokyklos suolo ir vadovauti įmonei. Ne, reikia gerokai patrypčioti gyvenime, kaip ir čia esantiems. Tada bus naudos“, — antradienį Minske, svarstydamas personalo klausimus, sakė Lukašenka.

Prezidentas mano, kad „pamindžikuoti švariomis, patogiomis Minsko gatvėmis ir manyti, kad rytoj perims ne tik įmonės, bet ir šalies valdymą į savo rankas, yra pavojingi kliedesiai“. Gerai, tai niekam nėra draudžiama. Ambicijos gerąja šio žodžio prasme nėra blogos, kai žmogus yra ambicingas. Jums tiesiog reikia įvertinti savo jėgas“, — pabrėžė Lukašenka.

Jis pridūrė, kad tikrai labai atidžiai renkasi kandidatus į naujus paskyrimus.

„Laikas reikalauja ne tik gerų specialistų. Šiandien laikas reikalauja patikimų žmonių, ištikimų ir lojalių savo valstybei“, — pabrėžė prezidentas.

SN inf.