„Twitter“ atjungia visą tinklą, kad neigiama informacija apie J. Biden negalėtų būti platinama

Autorius: minfo.lt Šaltinis: https://minfo.lt/pasaulis/stra... 2020-10-18 00:17:00, skaitė 1533, komentavo 0

„Twitter“ atjungia visą tinklą, kad neigiama informacija apie J. Biden negalėtų būti platinama

Siekdami sustabdyti kompromituojančių istorijų apie Joe Bideną ir jo šeimą platinimą, ketvirtadienį internetinė platforma „Twitter“ atjungė visą savo socialinį tinklą.

Išvydęs, kaip „Twitter“ tinklo paskyros viena po kitos dalinasi itin neigiama informacija apie J. Biden, suvokęs, kad neigiama informacija plinta greičiau, nei mirtinas virusas, generalinis direktorius Jackas Dorsey suprato, kad privalo tučtuojau imtis veiksmų. Savo kabinete jis išdaužė stiklinę dėžutę su užrašu  „Daužti stiklą tuo atveju, jei demokratų įvaizdžiui gresia pavojus“. Dėžutės viduje buvo plaktukas,  skirtas  „Twitter“ serverių daužymui.

„Pavojaus įspėjimas - Tuoj pat atjunkite serverius! Atjunkite juos visus, tai ne pratybos!“

J. Dorsey pasileido laiptais žemyn ir nieko nelaukęs pradėjo talžyti kuo daugiau kompiuterių, tačiau jam teko prašyti pagalbos, nes plaktukas buvo gana sunkus. Niekas iš programuotojų taip pat negalėjo pakelti šio plaktuko. Galų gale jiems pavyko užprogramuoti robotą, kuris pakėlė plaktuką ir sutriuškino visus serverius.

Išgirdęs, kaip „Twitter“ darbuotojai kalba apie kritinę teoriją, robotas praregėjo ir pradėjo pulti visus baltuosius cis vyrus.