Vaidas Žemaitis. Lietuvoje rinkimus laimėjo Sorošas

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/vaid... 2020-10-12 14:20:00, skaitė 1534, komentavo 14

Vaidas Žemaitis. Lietuvoje rinkimus laimėjo Sorošas

Lietuvos papuasai, apšvitinti žydrųjų ekranų ir kitų sorošistų skleidžiamų bangų, padarė savo darbą. Padėjo kryžiuką. Daugelis mano, kad tai jų asmeninis pasirinkimas ir jie yra demokratijos dalis, kuri leidžia patiems išsirinkti valdžią. Apšvitinta visuomenė visiškai nesupranta propagandos veikimo principo, o ką jau kalbėti apie tai, kad jie yra jos aukos.

Nežadu aptarinėti visų partijų rezultatų, bet pasakysiu tik viena – tos partijos, kurios yra prieš vykdomą sorošinę degradaciją, į Seimą nepateks.

Tas, kas valdo žiniasklaidą, tas ir išrenka valdžią

Džordžo Sorošo „Atviros Lietuvos Fondas“ yra įsteigęs eilę institucijų bei programų, tarp kurių ir Vilniaus politikos tyrimų institutas bei Lietuvos Žurnalistikos Centras: https://lzc.lt/apie-mus/

To paties tinklapio skiltyje https://lzc.lt/komanda/ rasite visą būrį įtakingų, visuose pagrindiniuose žiniasklaidos kanaluose dirbančių Lietuvos žurnalistų, tyrėjų, redaktorių, fotoreporterių bei mokslininkų, teisės ir reklamos specialistų. Tai yra puiki komanda reikiamai visuomenės nuomonei formuoti.

Darbas atliktas nepriekaištingai

Rinkimų rezultatai rodo, kad žmonių sąmoningumo lygis yra žemiausias per visą Lietuvos egzistavimo laikotarpį. Ir tai nėra kažkoks stebuklas – tokiu būdu masės yra valdomos visoje planetoje ir tai yra daroma būtent su žiniasklaidos pagalba. Šiandien dienai matome, kad iškrypėliškos pasaulėžiūros gerbėjų daugėja kaip grybų po lietaus. Tad užsiduokime sau klausimą: kaip ši „mada“ yra įgyvendinama visuomenėje? Ar dar bandysite nuginčyti, kad tai yra daroma ne per žiniasklaidą?!

Dugnas jau čia pat

Jau prieš rinkimus matydamas per žiniasklaidą formuojamus reitingus, aš sakiau, kad laimėjus „Laisvės partijai“ (Sorošo vaikai) mes galėsime būti visiškai „laisvi“ ir tai yra gerai. Žmonėms bus sudarytos galimybės būti bet kuo – pavyzdžiui asilu, avinu ar net žąsinu. Viskas pagal planą…