Lenkų išpuolis prieš Lietuvą. Gal laikas atsiprašyti?

Autorius: Petras Gulbinskas Šaltinis: http://sauksmas.lt/lenku-ispuo... 2015-08-24 14:36:40, skaitė 2398, komentavo 0

Lenkų išpuolis prieš Lietuvą. Gal laikas atsiprašyti?

Varšuvos futbolo klubas „Legia“ turi būrį „sirgalių“, kuriuos jų buvęs premjeras, o šiandieninis Europos sąjungos prezidentas (nuo 2014-12-01) Donaldas Tuskas yra pavadinęs „futbolo banditais“. Banditizmu šie „sirgaliai“ pasižymėjo ne tiktai 2007 metais Vilniuje, bet ir kitose Europos valstybėse. Bet ar vien tik banditizmu?

http://www.delfi.lt/sportas/futbolas/lenkijai-geda-del-futbolo-sirgaliu-elgesio-foto.d?id=13730341

Lenkijos „futbolo banditų“ ekskursijos šį mėnesį buvo suruoštos į Lvovą ir Kijevą. Abejuose Ukrainos miestuose, kaip ir galima buvo laukti, „banditai“ iš Lenkijos sukėlė riaušes.

Ypač kliuvo Kijevui, kur rugpjūčio 20-21 dienomis banditai iš Lenkijos surengė tikra pogromą.

Kijevo Maidane rugpjūčio 21 dieną jie niokojo lauko kavines, puolė policininkus, sužeidė Ukrainos Rados deputatą Andrėjų Antoniščaką  http://medialeaks.ru/news/2108ab_fanats?pag=1

 

Futbolo „fanatai“ nėra stichinis reiškinys, tai ne vien girtuokliai, neturintys ką veikti ir važinėjantys paskui futbolo komandą, tai žymiai rimčiau. Tai oligarchų, futbolo klubų savininkų finansuojamos gaujos, kurias šie naudoja saviems tikslams. Nėra abejonės, kad tarp futbolo sirgalių yra tokių, kurie važinėja iš paskos samdomų vedlių ir net nenutuokia, kas ten vyksta. Nieko nuostabaus, visada taip: nusamdai leninus su trockiais, o jie, savo ruožtu, nusamdo, surenka avinų ir asilų bandas, padaro revoliucijas, ką jau ten pogromas po futbolo rungtynių. Ypač meistriškai savo politiniams tikslams futbolo „fanatus“ (chuliganus, banditus) naudojo ir naudoja Ukrainos-Izraelio oligarchai, Ukrainos futbolo klubų savininkai.

Bet ne tai jaudina Lietuvos pilietį, o tai, kokius politinius tikslus sprendžia Lenkijos oligarchatas, futbolo klubo „Legia“ sąvininkai ir jų samdomi „futbolo banditai“?

Visi jų politiniai tikslai – kaip ant delno, jie skelbiami nuolatos demonstruojamuose transparantuose:

Taip buvo Vilniuje, taip buvo ir Lvove, ir Kijeve. Šio transparanto mintis – tai pretenzijos į Lietuvos ir Ukrainos teritorijas, idėja apie Vilniaus ir Lvovo okupaciją, pilsuckinė imperinė idėja apie Lenkiją „nuo jūros iki jūros“.

Keista, kad mūsų užsienio reikalų ministras, kuris tiek daug dėmesio skiria Ukrainos problemoms, lenkų išpuoliais, nukreiptais prieš šios šalies valstybingumą. Na, Lietuva jam nerūpi, tai ne Lietuvai jis tarnauja, atsiprašytų už lenkų banditų išpuolius prieš Ukrainą! Juk ne šiaip sau banditai, tai patys tikriausi banditai-fašistai!


"Nekenčiame visų"

Ką čia daugiau ir pasakysi, nuotraukos viską pasako!

Šauksmas