Latvijoje atidarytas NATO propagandos centras

Autorius: LTnacionalistas Šaltinis: http://revoliucija.org/2015/08... 2015-08-22 23:09:37, skaitė 2563, komentavo 0

Latvijoje atidarytas NATO propagandos centras

Ketvirtadienį Latvijoje buvo oficialiai atidarytas NATO „informacijos centras“, kaip lengva numanyti, skirtas „rusiškai propagandai“ atremti. Tikriausiai nenuostabu, kad jo atidaryme dalyvavo ir Dalia Grybauskaitė, kuri nepatingėjo pasisakyti apie tariamą šitokios propagandos „grėsmę” bei būtinybę jai duoti atkirtį.

Turbūt šituo džiaugiasi tūlas Lietuvos bei Latvijos „patriotas“, kuriam vis nenusibosta cypti apie „koloradus“ ir „kacapus“ ar įsivaizduojamą „rusų invaziją“, žinodamas, kad dabar Baltijos šalyse, be esamų „respektabilios“ sisteminės žiniasklaidos ruporų, jau veikia visiškai atviras JAV interesus atitinkančios propagandos centras.

Tai tik dar kartą parodo, kad Baltijos šalių vyriausybės faktiškai tėra tiktai Vašingtono-Briuselio ašies valią nuolankiai vykdančios marionetės, kurioms paranku mulkinti ir savotiškai telkti į bandą savus piliečius, pasinaudojant nepagrįstos rusofobijos isterija.

---
LDiena.lt: savo ruožtu aš siūlau tik pasidžiaugti, kad NATO iš savo bendro katilo skirs lėšų skurstančioms pabaltijo respublikėlėms ir jų padaujančioms presstitutėms - nepamirškime, kad kai kurie iš jų net padorių batų negali nusipirkti. Nepavydėkime mūsų ubagėliams - patys negalime jais pasirūpinti, tuomet tegu lesa iš NATO delno.

O tai, kad mūsų presstitutės turės atidirbinėti kurpdamos rusofobišką propagandą - menka bėda. Parsidavėliai ir subinlaižiai yra tokie grafomanai ir netalentingi, kad jų rašliavos turės lygiai atvirščią poveikį - vis daugiau žmonių atsisakys tikėti apmokamą vakaroidine propaganda.

Taip kad NATO šiuo atveju, norėdamas blogo, vėl padarys gerą darbą.