Dainininkė iš D raidės parsiduos pasiūliusiam gerą kainą. Prisipažinkite - apie kurią atlikėją pagalvojote pirmą akimirką?

Autorius: Blogeris Zepelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/bloge... 2020-09-07 16:47:00, skaitė 1500, komentavo 8

Dainininkė iš D raidės parsiduos pasiūliusiam gerą kainą. Prisipažinkite - apie kurią atlikėją pagalvojote pirmą akimirką?

Kai atsirado mokamos Delfio ir 15min. versijos sekundei susimasčiau - gal užsiprenumeruoti? O jeigu ten bus talpinamas koks įdomus ir vertingas turinys, kurio viešai prieinamoje versijoje su žiburiu nerasi? Taigi nagus iš siuto nusigraušiu!

Tačiau stebėdamas klientų viliojimui dedamas antraštes su mokamo turinio trumpais anonsais nemokamose portalų versijose netrukau suprasti, kad sutaupydamas pinigus pasielgiau išmintingai.

Dauguma anonsų reklamavo kažkokį leftistinį ideologinį mėšlą - kurio ir nemokamose anglakalbiuose internetuose nors vežimu vežk ir rieškučiomis semk.

Skaitant antraštes darėsi juokinga - nes prieš akis iškildavo senas sovietinis anekdotas apie apsukrų žydelį, sugebėjusi užsidirbti iš komunistų propagandos atsišaukimų pardavinėjimo Smetonos laikais!

Panašiai ir čia - skaitytojas turi susimokėti už tai, kad galėtu pasiskaityti leftistinės propagandos! Kuomet bent kiek košės galvoje turintys žmonės ir už dyka to šlamšto į regėjimo lauką neįsileidžia. Kam akis gadinti ir galvą šiukšlinti?

Na, bet minkštesnių maumenėlių savininkai ir skaito bei į galvas dedasi - ir dar susimoka.

Bet tai, kas šiandien netyčiomis pateko į akis pramušė net mano suvokimo ribas.

Delfis anonsuoja mokamos versijos straipsnį, kuriame kažkokia man negirdėta Lietuvos jaunimo žvaigždė - 26-rių metų dainininkė - skelbia, kad už gerą kainą parsiduos bet kuriam norinčiam pasinaudoti jos kūniškais malonumais ir susimokėjusiems Delfio prenumeratoriams žada papasakoti apie savo ofertos sąlygas išsamiau, su visų siūlomos prekės privalumų aprašymais.

Likau priblokštas. Teko girdėti, kad kai kurios Lietuvos pramogų padangės žvaigždės praeityje (o gal ir dabartyje?) vertėsi prekyba trim galais - bet kad tokios paslaugos būtu anonsuojamos viešai, spaudoje? Ir dar ...už prenumeratorių pinigus!

Ta prasme - tai už tai Delfio mokamos versijos prenumeratoriai moka mokestį? Už galimybę matyti parsiduodančių pramogų pasaulio mergužėlių reklaminius skelbimus? Verta to?

Ei, jei kas turi mokamo Delfio abonementą - papasakokite trumpai: kokius stebuklus jums siūlo ta atlikėja už papildomą mokestį?

Jūs tikrai už tokį turinį mokate prenumeratą? Prisipažinkite, nesidrovėkite.

Šaltinis:
https://www.delfi.lt/…/garsi-atlikeja-paskelbe-parduodanti-…