Nusipelnėte gyventi geriau? Seimo rinkimai jau čia pat — dėl ko gi stengiasi kandidatai

Autorius: Domantas Klyva Šaltinis: https://sputniknews.lt/columni... 2020-09-06 15:24:00, skaitė 1085, komentavo 1

Nusipelnėte gyventi geriau? Seimo rinkimai jau čia pat — dėl ko gi stengiasi kandidatai

Vis arčiau Seimo rinkimai, partijos aktyviai reklamuojasi, ir šiais laikais tai labai populiaru daryti socialiniuose tinkluose

Vienas iš trijų naujos "Laisvės ir teisingumo" partijos muškietininkų Remigijus Žemaitaitis teigia, kad valdžioje visą laiką gerai būti, nes valdžioje pinigų kaip šieno. Tačiau didelių vilčių dėl artėjančių Seimo rinkimų ponas Žemaitaitis nepuoselėja. "Jei partija iškovos frakcijai reikalingą mandatų skaičių, bus "siaubingai" gerai", — žiniasklaidai sakė Žemaitaitis. Pats tikina, kad premjero postui dar nepribrendo, bet kultūros ministro kėdę jau matuoja bendražygiui — muškietininkui Artūrui Zuokui. Ką "Laisvės ir teisingumo" vedlys Remigijus Žemaitaitis numatė trečiajam muškietininkui Artūrui Paulauskui, kol kas neišduoda.

Buvęs Seimo pirmininkas, net pabuvęs laikinuoju Lietuvos Prezidentu, buvęs buvusios partijos "Naujoji sąjunga" pirmininkas Artūras Paulauskas šypsosi. Juk kažkada pono Paulausko vadovaujama "Naujoji sąjunga" (socialliberalai) triuškinamai laimėjo Seimo rinkimus su šūkiu — "Nusipelnėme gyventi geriau!". Ponas Paulauskas žino kokybiško gyvenimo vertę. Todėl ir šypsosi. Varėnos miškų baravykams šypsosi. Šypsosi "baltarusių tautos kovotojams už demokratiją". Šypsokitės ir Jūs — juk rinkimai į Seimą. Šypsenas demonstruoti labai tinka ir veidaknygėje — Facebook.

Džiaugsmingą šypseną savo Facebook laiko juostoje Artūras Paulauskas ir pakomentavo: "Šią vasarą džiaugiuosi gyvenimu, šeima ir mylimos Dzūkijos nuostabia gamta". Buvęs generalinis prokuroras taip pat savo Facebook draugams ir sekėjams uždavė klausimą apie grybus.

Artūras Paulauskas: "Gal kas nors išduos paslaptį, kur galima rasti daugiausia baravykų Varėnos miške?!"

A.Paulauskas grybauja 1
A.Paulauskas grybauja 1

Su ta pačia šypsena ponas Artūras Paulauskas susirūpino kaimyne Baltarusija.

Artūras Paulauskas: "Nepalikime Baltarusių tautos kovoje už demokratiją vienų!".

A.Paulauskas susirūpinęs demokratija Baltarusijoje 2
A.Paulauskas susirūpinęs demokratija Baltarusijoje 2

Kelių buvusių liberalų partijų buvęs pirmininkas, buvęs Vilniaus meras Artūras Zuokas taip pat šypsosi. Ko jam nesišypsoti, ponas Zuokas išmano reklamą ir viešuosius ryšius. Kažkada net pasaulio žiniasklaida pasauliui parodė, kaip ponas Zuokas sostinės Gedimino prospekte šarvuočiu "mersedesą" traiškė.

Trys muškietininkai už Lietuvą! 3
Trys muškietininkai už Lietuvą! 3

Dar kažkada ponas Zuokas sakė, kad jis yra nuteistas už gerus darbus. Ar ponas Zuokas vėl bus valdžioje ir ar bus vėl nuteistas už "gerus darbus", greitai sužinosime. Dabar visų trijų muškietininkų — Remigijaus Žemaitaičio, Artūro Paulausko, Artūro Zuoko — šūkis — "Vienas už visus, visi už Lietuvą!".

Trijų muškietininkų agitacija 4
Trijų muškietininkų agitacija 4

Socialdemokratų partijų dabar Lietuvoje dvi. Ir tarpusavyje konkuruoja, kuri labiau socialdemokratiška ir arčiau žmonių. Vienos iš socialdemokratų partijų pirmininkas Gintautas Paluckas taip pat šypsosi. Lietuvos socialdemokratų partija (LSDP) peržengs 5 procentų barjerą į Seimą. Pagal "Baltijos tyrimų" liepos 16–30 dienomis atliktą apklausą, 9,4 proc. Lietuvos gyventojų savo balsą spalio 11 dieną vyksiančiuose Seimo rinkimuose atiduotų Palucko socialdemokratams. O štai Gedimino Kirkilo vadovaujami "socialdarbiečiai" — Lietuvos socialdemokratų darbo partija — toliau stabiliai laikosi ties 2 procentų riba. Liepos mėnesį šią partiją rėmė 2 proc. Pono Kirkilo "socialdarbiečiai" nesišypso.

Socialdemokratai ateina padėti 5
Socialdemokratai ateina padėti 5

Savo Facebook paskyroje Palucko socialdemokratai deklaruoja, kad LSDP didžiuojasi kiekvieno mediko atsidavimu ir sieks, kad jokia biurokratija neužtemdytų jų misijos. Socialdemokratai teigia, kad "ateiname padėti žmonėms". Taip pat LSDP džiaugiasi ir kviečia kartu drąsiai kurti rytojų. Tikriausiai, šviesų.

Socialdemokratai ateina dirbti 6
Socialdemokratai ateina dirbti 6

Nes juk nusipelnėme gyventi geriau. Palucko socialdemokratai teigia, kad "ateiname dirbti žmonėms". Socialdemokratų pirmininkas ponas Paluckas šypsosi — juk fotografuojasi Seimui. Ar po Seimo rinkimų šypsosimės ir mes?

Autoriaus nuomonė gali nesutapti su redakcijos pozicija.