Švedijoje sukurta Arabų partija kviečia švedus nešdintis iš Švedijos

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-09-04 11:25:00, skaitė 1322, komentavo 21

Švedijoje sukurta Arabų partija kviečia švedus nešdintis iš Švedijos

Protą nepraradusiems nereikia įrodinėti, kad mums primesta multikultūralizmo politika yra tiesus kelias į lietuvių tautos pražūtį.

Dar vienas multikultūralizmo beprotybės įrodymas atėjo iš Švedijos. Nesenai šioje šalyje sukurta Arabų partija pakvietė švedus, kurie nevertina multikultūralizmo, atsisakyti pilietybės ir išvykti iš šalies.

Facebook puslapyje jie rašo: „Švedijos Arabų partija prašo visų švedų, kurie nepriima įvairovės vertybės, atsisakyti pilietybės ir išvykti iš šalies. Jums nėra ką čia veikti, jūsų Švedija, kurią jūs norėtumėte susigrąžinti, dingo visiems laikams“.

Partija taip pat praneša, kad jie nori organizuoti socialinį emigracijos projektą švedams, „kuriems nepatinka situacija šalyje“. Jie žada, kad visiems švedams, kritikuojantiems migraciją, bus pasiūlyta dosni finansinė kompensacija, jeigu jie savo noru išvyks iš Švedijos. Partijos sekretoriaus Krara Al-Chamede žodžiais, tai prisidės prie integracijos efektyvumo ir šalies suvienijimo.

„Jeigu multikultūralizmas kažkam netinka, tai visuomenė gali padėti su emigracija. Mes norime sukurti emigracijos projektą ir sudaryti sutartį su šalimis, kurios gali dominti švedus, tokiomis kaip Lenkija, Tailandas, Naujoji Zelandija ir kitos vienalytės ir ne tokios religingos šalys. Mes matome, kad švedai ir ypač pensininkai norėtų emigruoti, bet jie negali sau to leisti, ir mes jiems padėsim“, – sako Al-Chamede.

Arabų partijos deklaracijos sulaukė aštrios kritikos. Komentaruose įžeisti švedai atsako, kad ne jie, o būtent atvykėliai „sukūria chaosą ir įtampą Švedijoje“ ir todėl patys turi „sugrįžti į namus“.

Ši švedų tautos neapkenčianti atėjūnų partija ketina dalyvauti parlamento rinkimuose 2022 metais.

Mums, lietuviams, šis Švedijos pavyzdys akivaizdžiai parodo, kuo pasibaigs istorija su „pabėgėliais“, prieglobsčio suteikimu atėjūnams iš Azijos ir Afrikos, Lietuvos pilietybės dalinimas „išimties“ tvarka.

Dabartinė kolonijinė Lietuvos valdžia vykdo lietuvių tautos genocidą. Lietuvai reikalinga tautinė ideologija, panaši į tą, kuri šiandien įdiegta Izraelyje, nauji žmonės, kuriems lietuvių tauta ir Lietuva yra didžiausia vertybė.

Nuorodos: