A. Lukašenka: Jei alternatyvios jėgos ateis į valdžią, prasidės skerdynės, bus kur kas blogiau nei įvyko Ukrainoje

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/aluka... 2020-09-02 11:29:00, skaitė 1164, komentavo 12

A. Lukašenka: Jei alternatyvios jėgos ateis į valdžią, prasidės skerdynės, bus kur kas blogiau nei įvyko Ukrainoje

Svetlana Tichanovskaja (kairėje) ir karų bei spalvotųjų revoliucijų Bosnijoje, Sakartvele, Libijoje, Sirijoje, Ukrainoje šaukliu vadinamas filosofas Bernaras Anri-Levi.

Rugsėjo 1 d. Baltarusijos prezidentas Aleksandras Lukašenka, kalbėdamas su žurnalistais apie padėtį šalyje, pareiškė, kad jam ne valdžia rūpi, tiesiog jis nenorįs, jog šalį supjaustytų į gabalus: "Noriu apginti tai, ką mes kūrėme ketvirtį amžiaus savo rankomis. Šią šalį prikelėme iš griuvėsių."

A. Lukašenka įsitikinęs, kad jei alternatyvios jėgos ateis į valdžią, Baltarusija bus supjaustyta į gabalus, galiausiai bus pradėti žudyti žmonės: "Tai būtų ne liustracija, kaip kai kas kalba, tai būtų skerdynės. Viskas būtų kur kas blogiau nei įvyko Ukrainoje."

(Baltarusijos prezidento rinkimuose dalyvavusi Svetlana Tichanovskaja, šiuo metu esanti Lietuvoje, buvo užfiksuota nuotraukoje su prancūzų filosofu Bernaru Anri-Levi (Bernard-Henri Lévy), vadinamu karų ir spalvotųjų revoliucijų Bosnijoje, Sakartvele, Libijoje, Sirijoje, Ukrainoje šaukliu. - ekspertai.eu past.)

Šaltinis: belta.by