Roberto F.Kenedžio kalba, pasakyta rugpjūčio 29 d., demonstracijos Berlyne metu

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-09-01 21:25:00, skaitė 1364, komentavo 4

Roberto F.Kenedžio kalba, pasakyta rugpjūčio 29 d., demonstracijos Berlyne metu

„Namuose, Jungtinėse Valstijose, laikraščiai tvirtina, kad aš atėjau čia, kad kalbėti su 5000 nacistų. O rytoj jie praneš būtent tai: kad aš kalbėjau su 3000-5000 nacistų.

Kada aš žiūriu į minią, matau priešingybę nacistams. Aš matau žmones, kurie myli demokratiją. Žmonės, kurie nori atviros valdžios. Žmonės, kurie nori turėti lyderius, kurie jiems nemeluoja. Mums nereikalingi vadai, kurie be pasirinkimo leidžia bet kokias taisykles, kad pasiekti jūsų paklusnumą. Mums reikalingi lyderiai, kurie neturi ryšio su farmacijos pramone, kurios dirba mums, o ne farmacijos lobi. Mums reikalingi politikai, kurie rūpinasi mūsų vaikų sveikata, o ne pelnu farmacijos lobi ir savo pelnu.

Pažvelgęs į minią matau vėliavas iš viso pasaulio čia, Europoje, žmones visų tautų, skirtingos odos spalvos, iš visų religijų. Aš matau žmones, kuriems rūpi žmonija, kurie yra čia dėl savo vaikų sveikatos ir laisvės bei demokratijos.

Vyriausybės mėgsta pandemijas - ir myli jas dėl tų pačių priežasčių, dėl kurių myli karą, nes tai leidžia joms įdiegti kontrolę, kurios mes niekada nepriimtume. Tai yra institucijos, mechanizmai, kuriems reikalingas mūsų paklusnumas.

Ir dabar mes žinome, kad tokie žmonės, kaip Bilas Geitsas ir Antoni Fauči, dešimtmečius planavo šią pandemiją, kurią dabar atnešė mums. Dabar mes žinome, kad jie net negali paaiškinti, kas yra pandemija.

Jie tiesiog viską sugalvoja. Jie sugalvoja skaičius, sugalvoja pandemijos skaičius, kad mes išsigąstume. Jie sugalvoja šiuos skaičius, kuriuos mes skaitome laikraščiuose, matome per televizorių - o pamačius šiuos skaičius, mus apima siaubas. Jūs net neturite patikimo PGR testo. Jie geri tuo, kad sukelia baimę.

Niurnbergo karo tribunole jūs paklausėte Germano Geringo, kodėl vokiečiai nusekė paskui nacius. Jis pasakė: paprasčiausiai tai neturi nieko bendro su nacionalsocializmu. Tai žmogaus prigimtis. Tai galite padaryti esant nacionalsocializmui, galite tai padaryti esant socializmui, komunizmui, monarchijai ir demokratijos sąlygomis. Mes tiesiog turime išgąsdinti žmones, ir tada jie seks paskui mus.

Mano dėdė Džonas F. Kenedis atvyko į šį miestą prieš 50 metų. Jis atvyko čia, į Berlyną, nes Berlynas buvo fronto linija prieš globalų totalitarizmą. Ir šiandien vėl taip: Berlynas yra priekinė linija prieš globalų totalitarizmą. Dėdė atvyko čia ir išdidžiai pasakė vokiečių tautai: „Aš - berlynietis!“ Ir šiandien visi čia esantys vėl gali išdidžiai pasakyti: „Aš - berlynietis!“ Mes esame frontas prieš totalitarizmą.

Ir dar aš norėčiau pasakyti štai ką: jūs nepadarėte gero darbo saugodami tautos sveikatą. Bet jie naudojo karantiną, kad į mūsų bendruomenes patektų 5G. Jie pradėjo diegti skaitmeninę valiutą - ir tai yra vergovės pradžia. Nes kas kontroliuoja jūsų banko sąskaitas, kontroliuoja jūsų elgesį.

Mes visi per televiziją matome reklamą, kurioje rašoma: 5G ateina į jūsų bendruomenes. Jie sako, kad 5G turėtų būti visur, nes tai labai pagerins mūsų gyvenimą. Pavojus yra tas, kad mes tiesiog priimame 5G. Ir tik todėl, kad vaizdo įrašą galime atsisiųsti per šešias, o ne 16 sekundžių.

5G jie išleidžia trilijonus dolerių. Priežastis yra duomenų rinkimas ir kontrolė. Tai skirta Bilui Geitsui, Markui Cukerbergui ir Džefui Bezosui ir kitiems milijardieriams, o ne mums. Savo palydovais Billas Gatesas gali stebėti kiekvieną kvadratinį žemės rutulio centimetrą visą parą. Ir jie tuo naudojasi šnipinėdami mus, atpažindami mus. Visi išmanieji įrenginiai - tai ne mums, o tik stebėjimui ir duomenų rinkimui.

Ši pandemija kaip tik tinka elitui, kad jie galėtų visiems mums diktuoti, ką nori. Jie naudoja pandemiją mūsų stebėjimui ir kontrolei. Jie tai naudoja tam, kad visą gyventojų turtą perkeltų saujelei elito ir mus nuskurdintų.

Šie žmonės, atvykę į Berlyną, stoja už mus ir mūsų vaikus. Mes sakome jiems: jūs negausite mūsų laisvės, negausite mūsų vaikų! Mes išsaugome savo demokratiją!"

http://www.pi-news.net/2020/08/wenn-ich-in-die-menge-schaue-sehe-ich-das-gegenteil-von-nazis/