Tas beprotiškas, beprotiškas, beprotiškas COVID-19 blefuskų pasaulis

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-08-27 10:22:00, skaitė 1593, komentavo 3

Tas beprotiškas, beprotiškas, beprotiškas COVID-19 blefuskų pasaulis

Lietuvos COVID-19 blefuskai pasirodė visu gražumu. Praėjus vos dienai po Baltarusijos (Laisvės) kelio akcijos, surinkusios, kaip tvirtina MIP, apie 40000 dalyvių, kurios metu nemaža dalis valstybės veikėjų viešai ignoravo kaukių režimą ir kitus karantino apribojimus, valdžia vėl prakalbo apie šių ribojimų griežtinimą renginių metu.

Prieš tai, rugpjūčio 21 dieną, įsigaliojus karantino sugriežtinimui, premjeras su Baltarusijos „prezidente“ S.Cichanouska, greta vienas kito sustoję, nesilaikydami nei kaukių režimo, nei distancijos patalpoje, šnekučiavo ir kalbėjo, pozavo prieš kameras. Tas pats vyko ir per S.Cichanouska spaudos konferenciją, kur ne tik ji, bet ir daugybė žurnalistų, nesilaikė karantino taisyklių. Budėję policijos pareigūnai jų nebaudė, ignoravo įstatymą, tuo parodydami, kad karantino taisyklės ir bausmės taikomos pasirinktinai, o karantinas ir COVID-19 isterija yra BLEFAS!

Prieš penkis mėnesius buvo aiškinama, kad COVID-19 pražudys milijonus žmonių, ligoninės nepajėgs priimti sergančių, grius medicinos struktūra, o, kad išvengti katastrofos, prireiks blokuoti visuomenę. O kiek mirusių nuo koronaviruso? Dešimtys. O kiek mirusių todėl, kad negavo madicinos paslaugų dėl koronaviruso? Šimtai. Per praėjusį Korona-isterijos ir blefo pusmetį mes sužinojome, kas ir kada pagamino šį virusą, kas ir kada jį paleido, kas ir kada planavo šią operaciją, kurios tikslas kolonizuoti pasaulį, vykdyti „perteklinių“ gyventojų genocidą. Visus šiuo duomenis esu per korona-psichozės laiką paskelbęs savo portaluose www.manolietuva.com ir www.lebionka.blogspot.com. Apie koronablefą pasisako sąžiningi gydytojai visame pasaulyje. Lietuvoje tokiu tiesos sakytoju yra profesorius Eduardas Vaitkus.

Kaukės dabar privalomos Didžiojoje Britanijoje, Austrijoje, Naujojoje Zelandijoje, Vokietijoje, Prancūzijoje ir kitur. Kandidatas į JAV prezidentus nuo Demokratų partijos Džo Baidenas pareiškė, kad kaukės turi būti privalomos JAV.

Covidinės represijos kartais peržengia proto ribas. Melburne policija ėmė daužyti langus, eiti į būstus be orderio. Visos šios drakoniškos priemonės įvestos po to, kai senelių namuose numirė papildomai 11 senelių. Naujos taisyklės čia numato komendanto valandą nuo 8 vakaro iki 5 ryto, kada gyventojams leidžiama išeiti nusipirkti produktus ir pirmos būtinybės prekes, ir tik vienas šeimos narys, o taip pat tvarkymui darbui ir sportui (vieną valandą). Policija į namus gali įeiti be orderio ir leidimo. Tai negirdėtas žmogaus teisių pažeidimas viso miesto areštas. Pažymima, kad 2019 metais 310000 australų buvo hospitalizuoti dėl gripo, 900 mirė. Tai buvo didesnė grėsmė už COVID-19. Tačiau milijonai žmonių nebuvo įkalinti namuose.

Ellen Brown straipsnyje „From Lockdown to Police State: the “Great Reset” Rolls Out“ („Nuo užrakinimo iki policinės valstybės: išrieda didysis perkrovimas“) rašo, kad savo Melburnas pasiekė kraštutinumą su savo blokavimo priemonėmis, bet tai gali būti ženklu to, kas vyks visame pasaulyje. Iš pradžių reikėjo sušvelninti susirgimų kreivę, kad neperpildyti ligoninių, o praėjus 5 mėnesiams vakcinų karalius Bilas Geitsas pranešė, kad mes negalėsime sugrįžti į „normalią“ būseną iki tol, kol pasaulio 7 milijardo gyventojų nebus vakcinuoti.

Ši „nauja norma“ gali trūkti eilę metų. Tai yra toks radikalus mūsų pilietinių laisvių apribojimas, kad mes turime nagrinėti įrodymus, tačiau šie įrodymai yra pernelyg silpni. Stenfordo universiteto tyrimas parodė, kad mirtingumas tesiekia 0,1-0,2 %, o pats Bilas Geitsas nurodo skaičių 0,14 procentų, kas nedaug viršija mirčių skaičių gripo atveju. Loughborough and Sheffield (Britanija) universitetų atlikti tyrimai parodė, kad vyriausybės įvestas karantinas padidina mirtingumą, padidėja savižudybių, narkotikų perdozavimų, skurdo, bado dėl bedarbystės. Globaliu mastu karantinas, UNICEF duomenimis, pražudė 1,2 milijonus vaikų, o PAR 29 kartus padaugėjo mirčių nuo kitų priežasčių, negu nuo koronaviruso. Švedija neblokavo šalies ir pasiekė pergalę. Tas pats pasakytina apie Baltarusiją.

Pandemija kurios nebuvo?

Pats Bilas Geitsas yra pripažinęs, kad dauguma PGR testų rezultatai yra „šiukšlės“. PGR atradėjas, Nobelio premijos laureatas Kary Mullis pareiškė, kad PGR testas yra netinkamas nustatyti virusinei infekcijai.

Liepos 27 dieną Torsten Engelbrecht and Konstantin Demeter savo straipsnyje „COVID-19 PCR Tests Are Scientifically Meaningless,” konstatuoja, kad COVID-19 PGR testai yra moksliškai beprasmiai.

Nepaisant to, kad PSO nuolatos mums tvirtino: „testai, testai, testai“. Naudodami beprasmius testus, PSO paklusnūs idiotai iš oro sukūrė iliuzinę epidemiją, kurios nebuvo! Tuo tarpu ekonomika turėjo būti sustabdyta, kol bus surasta vakcina.

Vokiečių ekonomistas prof.dr.Eberhard Hamer koronos krizę sieja su „kilusia pasauline ekonomikos katastrofa ir kylančia pasauline ekonomikos depresija.“ Jo nuomone „be panikos sukėlimo niekada nebūtų buvę tokių laisvės apribojimų ir tokios komandinės ekonomikos!”

„Po koronos krizės ateis didžiausia pasaulinė ekonomikos depresija, į kurią atves stambiojo kapitalo ir politikos panikieriai sustabdę viso pasaulio ekonomiką,“ - teigė Hamer.