Kada Veryga privers dėvėti kaukes sekso metu? JAV šita beprotybė jau prasideda (video)

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-08-20 07:51:00, skaitė 1237, komentavo 1

Kada Veryga privers dėvėti kaukes sekso metu? JAV šita beprotybė jau prasideda (video)

Neadekvatus ministras, tampomas už PSO korupcionerių virvelių, vis griežtina mūsų dusinimą su antsnukiais (kaukėmis), kurie nuo nieko nesaugo, bet kenkia sveikatai. Jų paskirtis – genocidas. JAV tiesiai šviesiai ir buvo pasakyta: maukitės antsnukius lytinio akto metu! Atrodo, kad tai beprotybė! Visai ir ne. Koks seksas, kai trūkstant oro? O nebus lytinių santykių, nebus ir vaikų. To ir siekiama. Romos klubas žmonių skaičiaus sumažiną suplanavo dar praėjusio amžiaus septintame dešimtmetyje.

Iš amerikiečių imta reikalauti, praneša Fox News, kad jie imtų nešioti kaukes sekso metu – o už jų nenešiojimą grasina teisti. Amerikos vietinės valdžios siūlo vis keistesnes kovos su koronavirusu iniciatyvas. Viskonsine iš valdininkų reikalauja, kad jie nenusiimtų medicininių kaukių net telekomunikacijų metu, o Tenesi jau skamba siūlymai teisti žmones, atsisakančius nešioti apsaugos priemones, kaip už pasikėsinimą nužudyti. Fox News duomenimis, dar toliau žengė Džordžijos valstijos universitete – ten studentams rekomenduoja nenusiimti apsaugines kaukes net lytinių santykių metu.

https://www.youtube.com/watch?v=2rThL_LJUQc

P.S.:Anksčiau prostitutės klientus apkrėsdavo venerinėmis ligomis ir AIDS, o dabar užkrečia koronavirusu! https://rua.gr/news/koronavirus/36983-prostitutka-s-covid19-zarazhala-klientov.html