Algimantas Rusteika. Savus pardavę, kovos už kitų laisvę

Autorius: Algimantas Rusteika Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-08-19 13:38:00, skaitė 1539, komentavo 3

Algimantas Rusteika. Savus pardavę, kovos už kitų laisvę

Tai interneto epochos politinė klasika, kurią polittechnologai vadina “renginio perėmimu“. Kada į kitų organizuotą procesą ar pradėtą įvykį ateina miklūs vyrukai, prisiima nuopelnus, apsimeta vadovais ir dykai susirenka politinio reitingo taškų, žinomumo  ir populiarumo.

Dabar jie perima “Baltarusijos renginį“. Tie, kurie metų metais kūrė politinių ir finansinių grupuočių valdomą imitacinę demokratiją, žodžio laisvę pakeitė propaganda ir visom keturiom už globalų Lietuvos išnykimą – visi tie savanaudžiai, sukčiai ir bailiai narsiai kausis už demokratiją ir laisvę Baltarusijoje!

https://youtu.be/2m3kF9bJ5-I

O, kaip sužėrėjo beprotybe ir viltimi jų akutės! Visus iki vieno kubilius ir juknevičienes, landsbergius ir pavilionius pamatėm, pamatysim ir dar matysim, laidos dabar sukamos ir scenarijai rašomi. Tokia proga – rinkimai ant nosies, žmonėms pasakyt neturi ką, o čia tikra dovana ir vėl gali gelbėti pasaulį! Kiti kalti, esi teisus ir už nieką nereikia atsakyti!

O jei baltarusių tautą ištiks bėda, tai ir tragediją privatizuos ir bus vieninteliai teisūs. O bet kokios abejonės ir bandantys suprasti ar kalbėti kitaip bus apspjaudyti ir paversti valstybės ir pažangos priešais.  Šis žaidimėlis seniai išmoktas, derinukai žinomi, žaidėjai, treneriai savi, konservavizijos aikštelė išblizginta laukia.

Jau matau nekaltą žvilgsniuką su “laisvės TV“ kryžiukais vyzdžiuose – tu ką, prieš baltarusių tautos laisvę?

Aš prieš savą tautą ir jos laisvę pardavusių bailių veidmainystę, fariziejišką moralę ir politines priešrinkimines manipuliacijas. Tikiuosi, bent dalis palaikančių baltarusių siekius tą sugebės suvokti ir atskirti.

Kauno forumas