Avinai su kaukėmis

Autorius: Raimondas Dikčius Šaltinis: https://www.facebook.com/raimo... 2020-08-15 13:45:00, skaitė 2085, komentavo 5

Avinai su kaukėmis

Tie mulkiai, kurie laisva valia dėvi kaukes, šventai įsitikinę, kad virusai yra maždaug tokio dydžio kaip musės ir pro vieno centimetro plyšį, susidarantį tarp nosies ir žando, tikrai nepralįs. O SAM į viešąją erdvę paleisti troliai su moksliniais laipsniais šią iliuziją tik stiprina.

Todėl paprasti žmonės nė tamsiausiose pasąmonės kertėse nenumano, kad pro tą plyšelį gali pralįsti visas milijonas tų virusų.

Todėl medicininių kaukių dėvėjimas - absoliučiai beprasmis.

Jeigu eidami į parduotuvę kaukę užsidedate, tarkim, dvidešimčiai minučių, tai dvidešimčiai minučių jūs tarsi virstate avinu arba avimi. Jei jus galima paversti avigalviu dvidešimčiai minučių, tai galima ir dvidešimčiai dienų. Jeigu dvidešimčiai dienų jus paverčia avinų banda, tai pavers ir dvidešimčiai metų. Jeigu vieną kartą prieš kvailius nusilenkėte, tai taip ir lankstysitės visą likusį gyvenimą. 

Ir apskritai, tos kaukės - tik apšilimas, žmonių kantrybės ir įtaigumo testavimas, nes visą šitą apokaliptinį cirką turi vainikuoti totalus prievartinis žmonių vakcinavimas, prievartinis gydymas ir nesivakcinuojančių, nesigydančių persekiojimas. Tik visas fokusas tas, kad gydytis ir vakcinuotis tai nėra nuo ko! Tas vadinamasis COVID-19 virusėlis egzistuoja greičiausiai tiek pat laiko, kiek ir visa žmonija, ir jis prie mūsų puikiai prisitaikęs ir mes prie jo - prisitaikę.

 Dar ir dar kartą kviečiu gerbiamus skaitytojus nepasiduoti autoriaus skelbiamoms provokacijoms ir  vykdyti VISUS PSO ir Lietuvos Vyriausybės bei Sveikato apsaugos ministerijos nurodymus!

Kaip visų keikiamos kaukės išgelbėjo mano gyvybę!

Kaip išlikti gyvam mirtino pavojaus akivaizdoje: pavyko man - pavyks ir jums!

Tuo metu, kai visokie antikovidistai tyčiojasi iš kaukes nešiojančių sąmoningų piliečių ir iš valdžios, visomis išgalėmis bandančios apsaugoti mus nuo mirtino Covid-19 viruso, aš lygiai atvirkščiai - kviečiu visus NEPASIDUOTI PROPAGANDAI ir GYVENTI SAUGIAI. Žmonija dar niekada nebuvo tokiame pavojuje, kai dėl vieno neatsargaus nusičiaudėjimo GALI ŽŪTI ŠIMTAI ir TŪKSTANČIAI nekaltų žmonių.

Kaip to išvengti? Labai paprasta - pasižiūrėkite video ir sekite jame nurodyta saugumo instrukcija - tuomet jūs turėsite nemenką šansą likti gyvi:

https://youtu.be/Ep3e4qOYuYQ