Paverksiu dėl Baltarusijos

Autorius: R. Auglys Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/pave... 2020-08-12 14:10:00, skaitė 1256, komentavo 11

Paverksiu dėl Baltarusijos

Kaip suprantu, tai paskutinė ekonomiškai laisva šalis Vakarų Europoje. Baltarusija turi labai daug išteklių, išvystytą pramonę ir žemės ūkį. Jei Vakarų banditams pavyks sukelti maidaną, Baltarusija po išgrobstymo taps tokia pat ubagė, kaip dabar Lietuva.

Labai liūdna, kad viena, mums gerai žinoma, Lietuvos politinė jėga prisideda prie Baltarusijos okupacijos. Man labai liūdna, kad lietuviai padeda okupuoti kaimyninę šalį. Jei Baltarusija pralaimės šitame kare, jos žmonės taps ubagais kokiems 30 metų. Baltarusiai nesupranta, kas vyksta. Jie per ilgai išbuvo izoliacijoje. Ta pati bėda buvo Lietuvoje, kai mus okupavo Vakarų ekonominiai žudikai.

Po okupacijos ekonominiai šunys pradės griauti viską nuo pramonės iki infrastruktūros. Kultūros banditai ideologijos pagalba sugriaus baltarusių papročius ir istoriją. Juk Lietuva buvo sugriauta pagal tą patį modelį. Ukrainą sugriovė lygiai taip pat. Atėjo laikas Baltarusijai.

Argi lietuviai būtų pasidavę ekonominiams žudikams, jei būtų žinoję, kad taip bus? Būtų kilęs karas, ir, galbūt būtume apgynę savo šalies ekonomiką. Bet įvyko kaip įvyko. Lygiai taip pat, Baltarusijoje, visi komunistai trina rankomis, nes po okupacijos visas turtas pereis į jų plačias rankeles.

Jie sugriaus žemės ūkį, išgrobstys techniką ir taps taip vadinamais ūkininkais. Miestuose ekonominiai žudikai sugriaus fabrikus ir gamyklas, tūkstančiai žmonių liks be duonos kąsnio. Baltarusijos piliečiai, kaip ir mes 1990 metais, nesupras, kaip gyventi, nes nebus kas vadovauja, o to pasekoje taps ubagais.

Man labai liūdna. Liūdna dėl to, kad prie visos tos okupacijos prisideda Lietuvos politika.

R. Auglys