Prezidento rinkimus Baltarusijoje laimėjusi ir į Lietuvą atvykusi S. Tichanovskaja šiuo metu privalo būti saviizoliacijoje

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/prezi... 2020-08-11 18:09:00, skaitė 1056, komentavo 5

Prezidento rinkimus Baltarusijoje laimėjusi ir į Lietuvą atvykusi S. Tichanovskaja šiuo metu privalo būti saviizoliacijoje

Į Lietuvą atvykusi Baltarusijos prezidento rinkimų nugalėtoja Svetlana Tichanovskaja, pagal galiojančią tvarką šiuo metu privalo būti saviizoliacijoje.

„Jeigu grįžtate ar atvykstate iš šalies, įskaitant tranzitu, kurioje sergamumo rodiklis yra didesnis nei 16 atvejų 100 tūkst. gyventojų per paskutiniąsias 14 dienų ir šalis yra paveiktų šalių sąraše, 14 dienų izoliacija yra privaloma, taip pat privaloma ne vėliau kaip per 24 val. nuo atvykimo užsiregistruoti Nacionaliniame visuomenės sveikatos centre užpildant formą“, - skelbiama Užsienio reikalų ministerijos tinklalapyje.

Baltarusija patenka į sąrašą šalių, iš kurių atvykus privaloma saviizoliuotis (su visu sąrašu susipažinti galima ČIA).

Kur šiuo metu saviiziliouojaisi S. Tichanovskaja kol kas nėra žinoma, nes Užsienio reikalų ministerijos nurodytais telefonais niekas ragelių nekelia.

Screenshot%202020-08-11%20at%2011_44_36.png

Taip pat kol kas nėra žinoma, ar su S. Tichanovskaja akis į akį bendravo ir Lietuvos diplomatijos vadovas Linas Linkevičius ir jo aplinka, nes tokiu būdu ir jiems patiems reikėtų dviems savaitėms saviizoliuotis.

Bus papildyta

P.S. S. Tichanovskaja paviešino vaizdo įrašą:

Vaidas Žemaitis: Tai kas iš tiesų vyksta Baltarusijoje? (video)

Tai, kas dabar vyksta Baltarusijoje, yra grynų gryniausia provokacija. JAV su Europa dėjo didžiules pastangas įtakoti rinkimus Baltarusijoje – į juos kišosi ir bandė pastatyti sau naudingą įdiotą(ę).

Buvo dėtos didžiulės pastangos ir didžiuliai pinigai, kurie, kaip galima teigti, buvo iššvaistyti vėjais.

Aleksandras Lukašenka visus tuos Vakarų ir JAV žaidimus kuo puikiausiai išmano ir visa tai kuo puikiausiai suvaldė, o to nepavyko padaryti daugelio šalių prezidentams, kaip, pavyzdžiui, Ukrainos atveju.

Kviečiu pažiūrėti mano išsakytą nuomonę ir Baltarusijos žmonių palaikymą:

Vaidas Žemaitis Lekstutis