Didysis melas apie Berlyno olimpines žaidynes

Autorius: Šturmuotojas Šaltinis: https://nationalvanguard.org/2... 2020-08-01 20:43:00, skaitė 1396, komentavo 21

Didysis melas apie Berlyno olimpines žaidynes

daktaras William L. Pierce

1936 metaiBerlinas

Holokausto mitas, apimantis plačią taikymo sritį, apima daug daugiau, nei numanomas garsiųjų „šešių milijonų“ dujinimas. Tai apima visus susijusius melus, kuriuos žydų propagandistai sugalvojo apie Vokietiją ir vokiečius 1933–1945 m. Vienas drąsiausių šių melų susijęs su 1936 m. Olimpinėmis žaidynėmis, kurios vyko Berlyne. (Iliustracija: 1936 m. Vasaros olimpinės žaidynės vyko Berlyne, Vokietijoje)

Pasak istorijos, Adolfas Hitleris ketino 1936 m. Žaidynėms įrodyti pasauliui savo „meistriškosios rasės teoriją“ apie arijų pranašumą. Tačiau teorija sudužo, nes  JAV negras sprinteris ir šuolininkas Jesse Owensas įveikė nacių atletus. Tada pažemintas ir įsiutęs Hitleris pademonstravo savo sportiškumo stoką, nusispjaudamas iš neapykantos į Juodąjį čempioną.

Tokia yra globalistų tokių kaip Sorošas kontroliuojama JAV žiniasklaidos versija, kuria be paliovos  kartoja kaip papūga , kai tik atsiranda proga. O melą tiki paprastas amerikietis ar europietis , kurio didžiausias informacijos šaltinis yra žydų oligarchų valdoma televizija.

36ol
Vokiečių plakatas iš 1936 m. Berlyno olimpinių žaidynių

Patikrinti istoriją apie „dujines krosneles“ ir „šešis milijonus“ gali būti per daug sunku eiliniam paprastam žmogui, išskyrus istorinių tyrimų patirtį turintį mokslininką, tačiau bet kuris sporto gerbėjas, norintis praleisti dvi ar tris valandas bibliotekoje, skaitydamas nešališkas 1936 m. Berlyno žaidynės gali įtikinti save, kad šiandieninė žydų versija to, kas įvyko ten, tada beveik visiškai prieštarauja tiesai.

Jis gali sužinoti, kad Hitlerio ir jo vyriausybės elgesys parodė ne tik sportiškumo, bet ir svetingumo idealus, atsižvelgiant į beveik visus ten buvusius; faktas kad Hitleris nepažemino Owenso, o pats juodasis atletas vėliau pasakė: „Kai praėjau kanclerį, jis atsikėlė, pamojo ranka į mane, o aš vėl jam linktelėjau. Nepaisant pralaimėjimo bėgimo rungtyje vokiečiai iškovojo daugiau aukso, daugiau sidabro ir daugiau bronzos medalių (iš viso 89, palyginti su 56 amerikiečiams) nei bet kas kitas.(Istoriko Johno Tolando žodžiais, „žaidimai buvo beveik nekvalifikuotas nacių triumfas“).

„oly_g_owens1x_200“
Jamesas Clevelandas („Jesse“) Owensas

Esmė tokia , kad nacionalsocialistai niekada neteigė, jog arijai iš prigimties yra geresni visų tipų atletai nei ne arijai; vietoj to jie pripažino, kad kiekvienos rasės ypatumai suteikia jai tam tikrų pranašumų ir trūkumų varžantis su kitomis rasėmis; ir kad konkreti Hitleriui priskirta „arijų rasės viršenybės teorijos“ forma yra žydų išradimas.

Tačiau iš to, ko iš tikrųjų reikėtų išmokti iš melo apie 1936 m. Olimpines žaidynes, yra tik tai, kiek patikimas yra holokausto mitas, kurio dalis yra neatsiejama.

* * *

Iš  žurnalo „ National Vanguard “, leidimas Nr. 100, 1984 m. Gegužė, p. 19.