Baltarusijos agrofiureris A.Lukašenko veda baltarusius ukromaidano keliu

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://jonaskovalskis.com/202... 2020-08-01 12:29:00, skaitė 1424, komentavo 21

Baltarusijos agrofiureris A.Lukašenko veda baltarusius ukromaidano keliu

Baltarusijos specialiosios tarnybos backos A.Lukašenko įsakymu surengė rusofobinį rinkiminį spektaklį – sulaikė Baltarusijoje teisėtai buvusius ir jokių įstatymų nepažeidusius Rusijos piliečius. Kokį cirką bando parodyti Baltarusijos agrofiureris Oleksandras Grigorjevičius Lukašenko?

В Кремле высказались о переболевшем коронавирусом Лукашенко — РТ ...

Baltarusijoje rugpjūčio 9 d. vyks prezidento rinkimai. JAV-GB-NATO karo nusikaltėlių gauja paprastai per tokius renginius organizuoja valstybinius perversmus nuo JAV diktato nepriklausomose šalyse – 1980 metų fašistinis pučas Lenkijoje, 1990 metais sąjūdis Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, 2003 metų “rožių revoliucija” Gruzijoje, 2014 metais maidanas Ukrainoje, 2018 metų perversmas Armėnijoje ir t.t. ir pan. – sąraše per šimtą šalių , daugumoje JAV-GB fašistų perversmai buvo sėkmingai įvykdyti ir vietoje nuverstų nacionalinių patriotiškų vyriausybių į valdžią tose šalyse buvo atvestos marionetinės proamerikietiškos chuntos, vietinės JAV 5 kolonos, kolonizuotos teritorijos kompradorinės administracijos. Po panašių “demokratiškų” perversmų tokios šalys sparčiai žengdavo savęs susinaikinimo keliu aklai aptarnaudamos JAV-GB-NATO geopolitinius grobuoniškus interesus savo nacionalinių interesų beatodairiško aukojimo sąskaita. Tauta, kuris neturi savo interesų, tampa medžiaga JAV-GB interesams augti.

JAV-GB fašistai jau seniai nusitaikė į Baltarusiją ir nepaliaujamai bando ją paversti dar viena bananų respublika, JAV kolonija. Scenarijus tokios “nacionalistinės” revoliucijos iki koktumo paprastas. Jankiai-britai ištraukia iš urvų tokios valstybės, nato kolonizatorių potencialios aukos,  labiausiai išsigimusius padugnes, pažada tokiems “patriotiškiems” veikėjams 30 judo sidabrinių, jeigu padugnės sunaikins savo Tėvynę ir parduos savo tautiečius JAV-GB-NATO vergijon. Tokių padugnių visada atsiranda visose šalyes. Ir tokie veikėjai, isteriškai skanduodami patriotiškus lozungus, mojuodami nacionalinėmis vėliavomis, klykaudami nacionalistinius šūkius apie laisvę, nepriklausomybę, jie užgrobia valdžią, pavergia savo tautą ir parduoda valstybės teritoriją Vakarų kolonizatoriams. Padugnės, JAV fašistų kolaborantai, pažada žmonėms aukso kalnus, laisvę, demokratiją ir dangaus karalystę, užgrobia valdžią, išvagia visą piliečių turtą, išvaro piliečius į Vakarus vergauti NATO kolonizatoriams ir išduotos valstybės sąskaita gyvena kurį laiką linksmai parazituodami. Kol naujasis šeimininkas JAV-GB-NATO kolonizatorius nenusprendžia jų utilizuoti. Vašingtonas išdavikams nemoka – jis juos išnaudoja ir išmeta.

Baltarusijoje seniai išprotėjęs senas marazmatikas backo Lukašenko jau 30 metų gyvena Rusijos sąskaita. Ir toliau norėtų parazituoti Rusijos sąskaita, tačiau Rusijai, panašu nusibodo veltėdis Lukašas, kuris vagia Rusijos naftą ir ją perdirbęs tiekia degalus ukrobanderlogų maidaunams, žudantiems vaikus Donbase. Backo Lukašas nuolat kenkė Rusijai, kurią jis tuo pačiu vadino “broliška” tauta, Baltarusijos istorine Tėvyne, ir strategine “sąjungininke”. Backos veidmainystė ir noras išsėdėti ant dviejų kėdžių, gauti kuo daugiau naudos iš broliškos Rusijos interesų išdavinėjimo jau tapo karikatūrišku. Rusijai įvedus atsakomąsias sankcijas į ES neteisėtas sankcijas Rusijai, Lukašenkos nurodymu Baltarusijoje staiga ėmė “augti”  egzotiškos kultūros, bananai, apelsinai, lašišos ir kita Europos sąjungos šalių produkcija, kurią įvežti į Rusijos rinką draudžia atsakomosios Rusijos sankcijos. Ir backo čia neblogai uždirbo – Baltarusijos produkcijai yra atvira visa Rusijos rinka. Tik labai išsigimęs niekšas galėtų taip pelnytis iš sunkumų, kuriuos Rusijai sukūrė JAV-GB-ES-NATO liberalūs fašistai su savo neteisėtomis, prieštaraujančiomis visoms tarptautinės teisės normoms ir tarpvalstybinių santykių principams  sankcijomis.  Bet kokiu atveju šalies sąjungininkai taip niekada nedarytų. Tačiau Backa dirba savo Judo darbą. Backa neparėmė Rusijos nei vienoje tiesioginėje konfrontacijoje su Vakarais, Backa visada stengėsi išgauti kuo daugiau naudos iš Rusijos sunkumų santykiuose su išsigimusiais Vakarų kolonizatoriais. Visada. Ir tuo pačiu metu vadino Rusiją Baltarusijos sąjungininke, mušėsi į krūtinę – “Broliai!!”. Ir apsisukęs kenkė Rusijiai ir vaidino auką, nuskriaustą dorybę.

2020 metų Baltarusijos prezidento rinkimai, kuriuose, žinoma, vėl kandidatuoja backo Lukašenko, vyksta atvirai rusofobinėje atmosferoje. JAV-GB-ES_NATO tarptautiniai nusikaltėliai, seniai puoselėję planus užgrobti Baltrusiją, paversti ją, kaip Ukrainą, Gruziją, Lietuvą, Latviją Estija, JAV-NATO kolonija ir NATO poligonu Vakarų fašistų agresijai prieš laisvą ir demokratišką Rusiją, atidžiai stebi Backos beprotiškus akrobatinius numerius. Ir progos pakenkti laisvai ir demokratiškai Rusijai , žinoma, nepraleis – Baltarusijos strateginė padėtis NATO tarptautiniams nusikaltėliams suteiktų dar vieną svarų pagrindą pradėti III Pasaulinį karą.

JAV naudingų idiotų ir niekšų Baltarusijoje yra ne mažiau nei Ukrainoje, Lietuvoje ar bet kurioje kitoje valstybėje – amžini 2 procentai proamerikietiškų varguolių, vienas šaukštas deguto visada pasiruošę parduoti savo Tėvynę. Kai valstybėje yra silpna nacionalinė valdžia, JAV-NATO karo nusikaltėliai visada pabando pakeisti ją proamerikietiška chunta. Marazmatikas Backo, panašu, jau subrendo būti nuverstas ir daro viską, kad netektų savo vienintelės sąjungininkės Rusijos paramos. Netekęs Rusijos paramos Backo akimirksniu pakartos kito žinomo “daugiavektoriaus” Ukrainos eksprezidento V.Janukovičiaus kelią, tačiau, panašu, ne su tokia laiminga pabaiga.

Многовекторный Лукашенко ловко «перехитрил» всех, но прежде всего ...

Daugiavektorius agrofiureris Lukašenko “pergudravo” visus, bet pirmiausia … save

2020-07-29  Backo organizavo šlykštų spektaklį, kurio metu jo režimo sarginiai šunys, neva, sulaikė Rusijos privačios karinės kompanijos “Vagner” kovotojus, kurie neva ketino įvykdyti karinį perversmą backos tėvonijoje. Backos spectarnybų surengta provokacija tokia netašytai grubi ir tokia absurdiška, kad net juokas neima, tačiau jankių-britų šnipai jai negaili plojimų. Panašu, Backa labai nori, kad “Vagneris” atliktų Šopeno laidotuvių maršą Lukašenkos laidotuvėse. Netekęs Rusijos paramos Lukašenko Vakarų “demokratų” bus pakartas greičiau, nei kažkada buvo sušaudytas tų pačių Vakarų “demokratų” Rumunijos vadovas N.Čaušesku, irgi bandęs išsėdėti ant dviejų kėdžių. Backos į Rostovą niekas neveš, V.Janukovičius ten jo nelaukia. Bet Backo, panašu, proto neteko visiškai ir jau nesiorientuoja erdvėje. Ką gi, tuo blogiau jam – JAV-NATO rykliai jau mėgaujasi būsimu užkandžiu. O toleruojantiems marazmatiko Lukašenkos idiotizmą baltarusiams, einantiems Ukrainos banderlogų keliu, belieka pareikšti užuojautą ir priminti: kvailiai, renkantys sau į vadovus visokius nusikaltėlius backas lukašenkas, nėra jų aukos – jie yra  bendrininkai (Dž.Orvelas).

Vargas jums, jeigu leisite A.Lukašenkai taip savivaliauti ir tapsite dar viena JAV-NATO kolonija… Baltarusiai šiandien kaip maldą turi kasryt kartoti JAV-NATO karo nusikaltėlių klastingai nužudyto Jugoslavijos prezidentoi S.Miloševičiaus žodžius:

„Rusai! Aš dabar kreipiuosi į visus rusus, Ukrainos ir Baltarusijos gyventojus Balkanuose laiko rusais. Pažiūrėkite į mus ir atminkite – su jumis padarys tą patį, kai tik jūs susiskaldysite ir parodysite silpnumą. Vakarai – yra pasiutęs šuva ir dantimis griebs jus už gerklės. Broliai, neužmirškite Jugoslavijos likimo! Neleiskite jiems su jumis pasielgti taip pat!“

“Jie nenori taikos ir gerovės Balkanuose, jie nori, kad čia būtų nuolatinių konfliktų ir karų zona, kuri jiems suteiktų dingstį pastoviai būti čia. Marionetinė valdžia tokiu būdu užtikrina smurtą ir karą ilgiems metams – viską, ką tik nori, tik ne taiką. Ir tik mūsų tautinė valdžia užtikrina taiką."

O kol kas agrofiureris Lukašenko toliau vysto sąmokslo scenarijų, po kelių rusofobinių pareiškimų Backo paskelbė kariuomenėje kovinę parengtį ir pasiuntė savo karius prie sienos su Rusija… Panašu, kad Backo persirgtas koronovirusas ne toks jau ir besimptomis, jeigu taip pakenkė Baltarusijos prezidento psichikai.