Lietuvos politikams ir medikams dalyvaujantiems koronaaferoje artėja mirties bausmė

Autorius: assassinuyy7h425 Šaltinis: https://assassinuyy7h425.tor2w... 2020-07-24 18:33:00, skaitė 2533, komentavo 6

Lietuvos politikams ir medikams dalyvaujantiems koronaaferoje artėja mirties bausmė

Siaubų siaubas, kai jau atrodo, kad dugnas pasiektas - jie krenta dar žemiau. Kovo mėn. A.Verygos įsakymu Covid-19 įtrauktas į ypač pavojingų užkrečiamųjų ligų sąrašą, ir tuo remiantis dabar žmonės yra terorizuojami per visus kampus, įsisavinami pinigai tokiai sunkiai kovai su pačiu siaubingiausiu virusu. Institucijos ir visokios darbo grupės turi priežastį egzistuoti beigi mokėtis priedus už kovą su tokia ypač pavojinga užkrečiamąja liga.

Tuo tarpu tame pačiame SAM įsakyme į pavojingų ligų sąrašą jau seniai yra įrašyta ir Laimo liga. Anot LRV portale pateikiamos informacijos, kasmet ja užsikrečia "iki 3000 žmonių". Kasmet! Ar teko girdėti, kad būtų keliamas toks triukšmas dėl užsikrėtusiųjų? Pats asmeniškai pažįstu "pasigavusį" Laimo ligą žmogų, kuriam niekas, kaip dabar iš jo sužinojau, net nesakė, kad liga yra pavojinga ir kad įraukta į tokį garbingą sąrašą. Ėjo į darbą sau ramiausiai, negavo jokio gydymo apart antibiotikų ir nebuvo pakviestas pasitikrinti pakartotinai - ar tie antibiotikai iš tiesų padėjo. Niekas jo negaudė po laukus ir jo atvaizdo neskelbė.

Mirties legionas assassinuyy7h425 (Deep Web (Dark Web, giluminis internetas) deep web saugo pas save interneto paslaptys. Tai ne mistika. Tam kad atrasti kelia pas killerius, jums reikes ТОR brauzerio (TOR browser) puslapis priklauso realiems Assasinams. Аssasinai egzistuoja deka deep web onion. Аssasinai siais laikais ir praeitais laikais egzistuoja zmonių likvidacijai.) korumpuotų politikų medikų likvidacija, assassinuyy7h425 - korumpuotų politikų medikų likvidacija

Rest in peace - valstybine-institucija vyriausybes sudetis

Rest in peace - Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerija

Ir aš regėjau: štai baltas debesis, o ant debesies sėdėjo panašus į Žmogaus Sūnų. Ant galvos jis turėjo aukso vainiką, o rankoje – aštrų pjautuvą. Iš šventyklos išėjo dar vienas angelas, šaukdamas galingu balsu sėdinčiajam ant debesies: „Paleisk darban savo pjautuvą ir pjauk, nes išmušė pjūties valanda, ir žemės derlius prinoko“. Tuomet sėdintysis ant debesies nusviedė savo pjautuvą žemėn, ir žemės derlius buvo nupjautas. Dar kitas angelas išėjo iš dangaus šventyklos, taip pat turintis aštrų pjautuvą. 18 Ir dar vienas angelas išėjo nuo aukuro, turintis valdžią ugniai. Jis didžiu balsu sušuko turinčiajam aštrų pjautuvą: „Paleisk darban savo aštrųjį pjautuvą ir nurink žemės vynmedžio kekes, nes uogos jau prisirpo“. 19 Tada angelas numetė savo ir pjauk, nes išmušė pjūties valanda, ir žemės derlius prinoko“.

16 Tuomet sėdintysis ant debesies nusviedė savo pjautuvą žemėn, ir žemės derlius buvo nupjautas. Dar kitas angelas išėjo iš dangaus šventyklos, taip pat turintis aštrų pjautuvą. 18 Ir dar vienas angelas išėjo nuo aukuro, turintis valdžią ugniai. Jis didžiu balsu sušuko turinčiajam aštrų pjautuvą: „Paleisk darban savo aštrųjį pjautuvą ir nurink žemės vynmedžio kekes, nes uogos jau prisirpo“. 19 Tada angelas numetė savo pjautuvą žemėn ir nuskynė žemės vynmedį, ir supylė vynuoges į didįjį Dievo rūstybės spaustuvą. 20 Spaustuvas buvo minamas už miesto, ir išsiveržė iš spaustuvo kraujas, pakildamas arkliams iki žąslų tūkstančio šešių šimtų stadijų atstumu.

assassinuyy7h425