Iš JAV ambasados: 500 tūkst. dolerių žurnalistinėms prostitutėms

Autorius: LTnacionalistas Šaltinis: http://revoliucija.org/2015/08... 2015-08-11 17:41:04, skaitė 3670, komentavo 0

Iš JAV ambasados: 500 tūkst. dolerių žurnalistinėms prostitutėms

Jungtinių Valstijų ambasada paskelbė, kad ši valstybė skirs 500 tūkst. dolerių „žurnalistų apmokymo programai“ visose Baltijos valstybėse: Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Žodžiai nevyniojami į vatą ir sakoma tiesiai, kad šitokių apmokymo tikslas – parengti daugiau rusakalbių žurnalistų, galinčių duoti atkirtį „Rusijos propagandai“.

Turint omeny, kokios nedidelės, palyginus, yra Baltijos šalys, pusė milijono JAV dolerių tokiam tikslui iš tiesų atrodo esanti solidi suma, su kuria ne be pagrindo tikimasi užverbuoti daugiau žurnalistinių prostitučių į JAV propagandos skleidėjų gretas.

Būtina pabrėžti, kad pati sisteminė Lietuvos ir Pabaltijo regiono žiniasklaida, jau ir dabar iš esmės yra parsidavusi JAV ir stambiojo Vakarų kapitalo interesams, prisidėdama ne tik prie karinės isterijos kurstymo, bet ir prie iškreipto JAV, kaip „laisvės ir demokratijos“ nešėjos, įvaizdžio formavimo.

Tačiau ši 500 tūkst. dolerių vertės „apmokymų programa“ – tai visiškai atviras, akivaizdus pavyzdys to, kad, skirtingai nei mėgsta kalbėti tūlas „demokratas“, šioje visuomenėje tokio dalyko kaip „laisva“ ar „nepriklausoma“ žiniasklaida, kiek tai liečia stambaus tiražo ir auditorijos leidinius, faktiškai nėra.

Ateitis parodys, kokie bus šių mėginimų plėsti Pabaltijo žurnalistinių prostitučių, rašančių pagal dosnesnį jankių ir liberastų užsakymą, rezultatai.

---
LDiena.lt: aš gi patariu nepavydėti šio sunkaus amato profesional-analams - nes bet kokios protitucijos reiškinys, tai tik sergančios visuomenės požymis. Todėl mes netgi galime padėkoti Jungtinių Amerikos Valstybių civilizatoriams, kad jie už tokią menkutę sumelę mums visiems akivaizdžiai pademonstruos kaip giliai mūsų visuomenėje pažengęs progresyvusis-liberastiškasis puvinys.

Kikevienos ligos gydymas prasideda būtent nuo ligonio apžiūros: kur maudžia, kur skauda, kur nušašę, o kur šiaip nupuvę... Ir tik po atidžios apžiūros galima pradėti gydyti.

Štai - investavo JAV į Rusijos laisvę ir demokratiją, investavo - lygiai taip pat išryškino visus puvinius ir dabar Rusija ėmėsi juos gydyti. Taip ir mūsų visuomenei, po dolerinės klizmos, ateis laikas sveikti.