Lietuviai latvius nuodija jau 40 metų

Autorius: Vaidas Žemaitis Lekstutis Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/liet... 2020-06-26 15:32:00, skaitė 931, komentavo 6

Lietuviai latvius nuodija jau 40 metų

Lietuvos politikams spaudžiant latvius nepirkti „nešvarios“ Baltarusijos AE elektros, šie pamiršo vieną svarbų momentą – lietuviai latvius nuodija jau 40 metų

Mažeikiuose, visiškai šalia Latvijos sienos, jau 40 metų veikia Mažeikių naftos perdirbimo gamykla, o iš jos kaminų kylanti smarvė ir nuodingos medžiagos „maitina“ brolius latvius, kurie dėl to nereiškia jokių pretenzijų. Ir net negana to, jie perka Mažeikių naftoje pagamintus degalus.

Nafta Latvija

Lietuvoje nuolat vyraujant vakarų vėjui, Mažeikių naftos kaminų išmetami nuodai jau 40 metų tiesiogiai nusėda Latvijoje. Lietuvos politikai, spausdami brolius latvius ir estus nepirkti Baltarusijos AE elektros, daro didžiulę klaidą, nes Baltarusija latviams gali pasiūlyti ne tik elektros, bet ir degalų.

Baltarusija gali sužaisti ekonominį žaidimą taip, kad Klaipėdos jūsų uostas liks be Baltarusijos krovinių, o Latvija gaus pigią elektra, kurą ir į Ventspilio ar Rygos jūros uostus bus perkelti visi Baltarusijos kroviniai.

Dažnai kyla mintis, kad Lietuvos politikams visiškai vienodai, kaip Lietuva gyvens rytoj, nes visi iki šiol atliekami veiksmai rodo visišką politinį bukumą.

Peršasi viena mintis: kad Lietuvos valdžia yra tiesiogiai valdoma JAV ir visi jos atliekami veiksmai tarnauja JAV interesams, bet ne Lietuvos žmonių gerovei.

Vaidas Žemaitis Lekstutis