Pietų Afrikos gyventojai: „Mes esame tarsi bandomieji triušiai vaistų gamintojams“

Autorius: Andrew Charles Šaltinis: https://minfo.lt/pasaulis/stra... 2020-06-10 10:15:00, skaitė 1243, komentavo 3

Pietų Afrikos gyventojai: „Mes esame tarsi bandomieji triušiai vaistų gamintojams“

Nesvarbu, kokia yra odos spalva, juoda ar balta, nes bet kokia gyvybė yra svarbi, kai eugenecistinis serijinis žudikas Billas Gatesas sunaikina, sužeidžia, sterilizuoja, paralyžiuoja ar nužudo žmones šimtais tūkstančių visame pasaulyje, naudodamasis savo toksiškomis vakcinomis. Tie žmonės, kurie gauna tas vakcinas, gali būti laikomi kvailomis avimis, kurie protestuoja ir kelia riaušes. Tokie žmonės be jokios abejonės stovės eilėje, kad patys į save įsišvirkštų nuodus, ir tokiu būdu jie patys savo gyvenimą paverčia nesvarbiu!

Roberto F. Kennedžio dukra, kuri kovojo su Billu Gatesu dėl skiepų politikos, paslaptingai mirė kartu su savo berniuku „kraupioje avarijoje plaukiant kanoja“. Taigi akivaizdu, kad Robertui tai yra skaudu ir dabar jis leidžia viskam išeiti. Peržiūrėkime kelias Roberto citatas dėl Billo Gateso elgesio:

„Vakcinos Billui Gatesui yra tarsi strateginė filantropija, kuri maitina jo daugelį su skiepais susijusių verslų (įskaitant„ Microsoft “, taip pat siekį kontroliuoti visuotinę „Vac ID“ įmonę) ir suteikia jam diktatorišką pasaulinės sveikatos politikos kontrolę.

Gatesas yra tarsi apsėstas skiepų manijos poveikio lyg koks mesijas skatina ir stengiasi įtikinti, kad jis lyg koks šventasis, kuris gali gelbėti pasaulį pasitelkiant technologijas ir eksperimentuoti su „žemesnės klasės žmonių“ gyvenimais.

Turėdamas 1,2 milijardo dolerių ir pažadėjęs išnaikinti poliomielitą, Gatesas perėmė Indijos nacionalinės patariamosios tarybos kontrolę ir kiekvienam vaikui iki 5 metų įpareigojo 50 vakcinų nuo poliomielito. Indijos gydytojai kaltina „Gates“ kampaniją dėl pražūtingos vakcinų padermės poliomielito epidemijos. Tai 2000-2017 metais suparalyžiavo 496 000 vaikų.

2017 m. Indijos vyriausybė atšaukė Gateso vakcinų schemą ir išvijo Gatesą kartu su jo vykdoma nusikalstama veika. Poliomielito paralyžiaus rodikliai krito kritiškai. 2017 m. Pasaulio sveikatos organizacija nenoriai pripažino, kad visuotinis poliomielito sprogimas yra dažniausiai pasitaikanti skiepų pasekmė, o tai reiškia, kad būtent šią ligą sukelia Gateso vakcinų programos. Baisiausi epidemijos taškai - Konge, Filipinuose ir Afganistane yra susijusios su Gateso vakcinomis. Iki 2018 m. ¾ iš viso pasaulio poliomielito atvejų buvo gauti būtent iš B. Gateso skiepytų vakcinų.

2014 m. Gateso fondas finansavo GSK ir „Merck“ sukurtų eksperimentinių ŽPV vakcinų bandymus, kurie buvo atlikti su 23 000 jaunomis mergaitėmis atokiose Indijos provincijose.

Maždaug 1 200 žmonių patyrė sunkų šalutinį poveikį, įskaitant autoimuninius ir vaisingumo sutrikimus. 7 iš jų mirė. Indijos vyriausybės tyrimais teigia ir kaltina, kad Gateso finansuojami tyrėjai padarė visuotinius etikos principų pažeidimus: liepė prievarta pažeidžiamas kaimo mergaites dalyvauti teismo procese, tyčiojosi iš jų ir tėvų, suklastojo informuoto sutikimo formas ir atsisakė suteikti medicininę pagalbą nukentėjusioms mergaitėms. Byla dabar yra šalies Aukščiausiajame teisme.

2010 m. Gates fondas finansavo GSK eksperimentinės vakcinos nuo maliarijos vakcinos tyrimą, kurio metu buvo nužudytas 151 afrikietis kūdikis ir kuris sukėlė sunkius nepageidaujamus padarinius, įskaitant paralyžių, traukulius ir karščiavimo sukeliamus traukulius 1 048 iš 5 049 tirtų vaikų.

2002 m. B. Gates „MenAfriVac“ kampanijos metu į pietus nuo Sacharos esančioje Afrikoje „Gates“ darbuotojai priverstinai paskiepijo tūkstančius afrikiečių vaikų nuo meningito. Nuo 50 iki 500 vaikų išsivystė paralyžius. Pietų Afrikos laikraščiai skundėsi: „Mes esame tarsi jūrų kiaulytės ar bandomieji triušiai vaistų gamintojams“. Nelsonas Mandela, buvęs vyresnysis ekonomistas, profesorius Patrickas Bondas, apibūdina Gateso filantropinę praktiką kaip „negailestingą ir amoralią“.

2010 m. Gatesas skyrė 10 milijardų JAV dolerių PSO, pažadėdamas sumažinti gyventojų skaičių iš dalies pasitelkdamas naujas vakcinas. Po mėnesio Gatesas „Ted Talk“ laidoje sakė, kad naujos vakcinos „gali sumažinti populiaciją“. 2014 m. Kenijos katalikų gydytojų asociacija apkaltino PSO chemiškai sterilizavus milijonus to nenorinčių Kenijos moterų, pasinaudojus apgaulinga „stabligės“ skiepų kampanija. Nepriklausomos laboratorijos nustatė esant nevaisingumą sukeliančią formulę kiekvienoje ištirtoje vakcinoje. Atmesdama kaltinimus, PSO pagaliau pripažino, kad jau daugiau nei dešimtmetį kuria sterilumo arba moterų nevaisingumo vakcinas. Panašūs kaltinimai buvo pareikšti iš Tanzanijos, Nikaragvos, Meksikos ir Filipinų.

2017 m. atliktas tyrimas parodė, kad PSO populiari DTP vakcina žudo daugiau Afrikos vaikų nei ligos, kurių, kaip manyta, buvo „išvengiama“. Paskiepytos mergaitės miršta dešimt kartų dažniau nei neskiepyti vaikai. Gatesas ir PSO atsisakė kalbėti apie mirtiną vakciną, kurią PSO per metus sušvirkščia milijonams Afrikos vaikų.

Visuotiniai visuomenės sveikatos gynėjai visame pasaulyje kaltina Geitsą užgrobus PSO planus nuo projektų, kuriuose įrodyta, jog iekiama užkirsti kelią infekcinėms ligoms; švarus vanduo, higiena, mityba ir ekonominis vystymasis. Jie sako, kad jis nukreipė agentūros išteklius savo asmeniniams interesams tenkinti – sveikas gali tapti tik sušvirkštus vakciną.

Be to, kad naudojasi savo filantropija, kontroliuodamas PSO, UNICEF, GAVI ir PATH, Gatesas finansuoja privačias farmacijos kompanijas, gaminančias vakcinas ir didžiules farmacijos pramonės įmones, kurios  platina apgaulingą propagandą, plėtoja apgaulingus tyrimus, vykdo stebėjimo ir psichologines operacijas. Taigi, skiepykite dvejones ir vartokite Gateso valdžią bei pinigus norėdami nutildyti nesutarimus ir priversti laikytis įstatymų. Neseniai rodytuose „Pharmedia“ pristatymuose Gatesas džiaugiasi, kad „Covid-19“ krizė suteiks jam galimybę programą, išbandyta su trečiojo pasaulio šalių gyventojais, taikyti ir Amerikos vaikams.“

Pasaulis pilnas neapykantos. Taip pat pasaulis pilnas veidmainių protais kontroliuojamų avių, kurios visos dėl visko atsiprašinėja, tačiau kelia riaušes ir protestuoja už tai, kuo jiems buvo plaunamos smegenys. Jie reaguoja į tai, ką kalba pagrindinė medija kuri, žinoma, niekada nepraneš apie tūkstančius baltųjų pietų afrikiečių, kurie kasdien yra žudomi vien todėl, kad jų odos spalva yra balta. Tuos žudymus dažniausiai palaiko ir remia Pietų Afrikos politinės partijos!!