Vilniaus policija importiniams Antifa leido pažeisti karantino reikalavimus ir mušti taikius vilniečius

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-06-06 13:09:00, skaitė 1640, komentavo 7

Vilniaus policija importiniams Antifa leido pažeisti karantino reikalavimus ir mušti taikius vilniečius

Vilniaus policija, kaip parodė vakardienos įvykiai, moka kovoti tik su lietuvių kalbos mokytoja Astra Astrauske, ją mušti, plėšyti nuo sienos Lietuvos didvyrių nuotraukas ir trypti jiems padėtas gėles.

Visai kiti standartai Vilniuje taikomi importiniams Antifa banditams. Jiems galima nesilaikyti įstatymų, pažeidinėti galiojančias COVID-19 karantino taisykles.

Pažeidimai akivaizdūs: Mitinguojančių susirinko tris kartus daugiau, negu buvo pareikšta organizatorių. Renginio metu jie nedėvėjo kaukių, nesilaikė 2 metrų distancijos. Atvykę prie JAV ambasados Antifa banditai puolė taikius Donaldą Trampą palaikančius piketuotojus. Prie JAV ambasados tvoros Gatvėje sukrovė šiukšlyną iš atsinešto rekvizito.

SAM karantino taisyklės nurodo „Dėvėti veido kaukes, respiratorius ar kitas apsaugos priemones privaloma turgavietėse ir kitose viešose prekybos vietose, renginiuose, ekskursijose, viešojo transporto įlaipinimo vietose, viešajame transporte ir kitose susibūrimo vietose.“ https://sam.lrv.lt/lt/naujienos/per-susirinkimus-ir-toliau-rekomenduojama-deveti-kaukes

Valstybės lygio ekstremaliosios situacijos valstybės operacijų vadovo, sveikatos apsaugos ministro Aurelijaus Verygos sprendimu, nuo gegužės 30 d. atvirose ir uždarose erdvėse renginiai galės vykti dalyvaujant iki 30 dalyvių ir užtikrinant ne mažesnį nei 5 kvadratinių metrų plotą, tenkantį vienam žmogui. Taip pat turės būti išlaikomas ne mažesnis nei 2 metrų atstumas tarp žmonių.

Karantino režimo trukmė – nuo 2020 m. kovo 16 d. 00:00 val. iki 2020 m. birželio 16 d. 24:00 val.

https://sam.lrv.lt/lt/naujienos/nuo-geguzes-30-dienos-isigalios-svelnesni-apribojimai-renginiams

Polish_20200605_184647783-K300.jpg
Importinių Antifa teroristų eitynės Vilniuje

Vakar fake news ruporu tapusi LRT taip aprašė teisės pažeidėjų iš Antifa eiseną Vilniuje ir jai įprastu stiliumi melavo:

https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvoje/2/1185440/lrt-faktai-kas-kurste-konfliktus-eisenoje-pries-rasizma

„Akcijos po JAV kilusių protestų dėl George`o Floydo mirties pasiekė ir Lietuvą, tačiau jos sulaukė ne tik palaikytojų, bet ir priešų. Socialiniuose tinkluose eitynės nuo Katedros iki JAV ambasados, vykusios šiandien, vadintos riaušėmis, buvo ieškoma sąsajų su organizacija „Antifa“, o eisenos metu susirinko būrys jos priešininkų, vienu metu kilo konfliktas.“

LRT nurodė renginio organizatorę Marija Gevorkjan. Ši Lietuvos šmeižikė ir provokatorė pasakė LRT (cituoju LRT): „M. Gevorkjan pasakoja, kad ją šokiravo, jog JAV rasizmo netgi daugiau nei Lietuvoje, nors manė, kad bus atvirkščiai.“

Policija dabar galės poniai Gevorkjan reikšti pretenzijas už įvykusius teisės pažeidimus šių Antifa teroristų eitynių metu. Kartu, žinoma, ir Vilniaus merui Remigijui Šimašius, kuris neatsiuntė, kaip įprasta „Grindos“ ir nesutvarkė šiukšlyno prie JAV ambasados sienos. Grinda, savo ruožtu, galės dėl šiukšlinimo pretenzijas pareiškšti LRT, kuri kvietė šiukšlinti prie JAV ambasados. LRT straipsnyje kelis kartus rašoma: „Žmogaus teisių aktyvistų akcija „Negaliu kvėpuoti“, kuria kviečiama prie JAV ambasados Vilniuje palikti solidarumo su protestuotojais JAV ženklus.“

Antifa Vilniuje parodė savo žvėries nasrus

Vakar prie JAV ambasados „taikus“ importinis Antifa demonstrantas sumušė Lietuvos pilietį Kęstutį Tamašauską. Nukentėjusysis išvežtas sveikatos patikrinimui, užsienietis užpuolikas sulaikytas policijos. Banditas fizinės prievartos ėmėsi be jokių klausimų ar įspėjimų. Jo sėbrai plėšė plakatus, raginančius JAV ir Lietuvos partnerystę.

„Tai nebuvo vienintelis susirėmimas eitynėse. Renginį aprašiusi Indrė Jurčenkaitė matė, kaip vienas akcijos šalininkas griebė už plakato priešininkui, o šis krito ir trenkėsi pakaušiu į asfaltą. Pareigūnai konflikto dalyvius išskyrė, nukentėjusysis atsistojo ir protestavo toliau“, - skelbia ir 15min.lt.

Antifa teroristų eitynėms leidimą išdavė ir saugumą užtikrinti privalėjo Vilniaus savivaldybė, bet, kaip teko įsitikinti vilniečiams, to nepadarė.

Vilniaus policija importiniams Antifa leido pažeisti karantino reikalavimus ir mušti taikius vilniečius

Stokholme ir Atėnuose, skirtingai negu Vilniuje, neleidžiama pažeidinėti įstatymų

Švedijos radijas gegužės 4 dieną pranešė, kad Stokholmo policija nutraukė Black Lives Matter protesto akciją ir išvaikė demonstrantus, nes buvo pažeistas akcijos dalyvių limitas. Švedijoje šis limitas, įvestas dėl COVID-19. Ji - 50 žmonių.

Atėnuose gegužės 3 dieną policija dėl tvarkos pažeidimų išvaikė mitingą prie JAV ambasados. Akcijoje dalyvavo keli tūkstančiai dalyvių.

https://youtu.be/s737Srl00b0

https://youtu.be/rDsaq6qdauU

Ką veikia VSD, kad leidžia užsienio Antifa teroristams manipuliuoti mūsų jaunimu?

Vakar vilniečiai įsitikino, kokį melą skleidžia LRT ir užsienio kapitalo MIP apie renginį, skirtą paremti JAV vykstantį banditizmą. Būtent banditizmą, nes šie Antifa teroristai, vakar marširavę Vilniuje, nemato jų nušauto 76-metų juodaodžio policijos kapitono, gulinčio JAV gatvėje, bet savaitę laidoja kelias dešimtis kartų teistą recidyvistą, kalėjusį 5 metus, kuris yra plėšęs nėščią moterį ir jai įrėmęs į pilvą pistoletą. Tai tokia Antifa teroristų „moralė“.

Vakar Vitalijaus Balkaus paskelbtame video akivaizdžiai matyti, kad Vilniaus mero suburtiems vaikams ir jaunimui vadovavo iš užsienio atvykę įgudę juodaodžiai teroristai-profesionalai, o šie jų klauso, tarytum klusnių avių banda.

https://www.youtube.com/watch?v=mBmjDtNIRzw

Aš manau, kad VSD privalo užkardyti užsienio teroristų veiklą Lietuvoje, o šio renginio organizatorius, tarp jų ir Vilniaus merą, patraukti baudžiamojon atsakomybėn dėl karantino taisyklių ignoravimo ir dėl jo palaiminto teroristinio Antifa išpuolio Vilniuje, prie JAV ambasados, kurio metu sveikatos sutrikimus patyrė sostinės gyventojas. Plačiau apie tai aprašyta mano ankstesnėse publikacijose www.manolietuva.com ir www.lebionka.blogspot.com.