45 proc. Pasaulio sveikatos organizacijos biudžeto – Bilo Geitso pinigai

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/12-pro... 2020-06-06 13:27:00, skaitė 1056, komentavo 1

45 proc. Pasaulio sveikatos organizacijos biudžeto – Bilo Geitso pinigai

Du dešimtmečius Vašingtone, Barselonoje ir Maniloje veikianti globalinio vystymo bendruomenės platforma DEVEX, tirianti verslo įtaką, paskelbė didžiausių Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) donorų dvidešimtuką. Paaiškėjo, kad 12 proc. PSO biudžeto – Bilo Geitso (Bill Gates) pinigai. Tarp didžiausių PSO rėmėjų, be tokių valstybių kaip JAV, JK, Vokietija (Lietuva skyrė 0 proc. lėšų, - red. past.), yra ir tokios organizacijos kaip Rotary International bei Šveicarijoje įkurtas Vakcijų aljansas GAVI, remiamas B. Geitso.

B. Geitsas PSO remia ir dar per kelias organizacijas, bendras jo finansinis įnašas sudaro beveik pusę PSO biudžeto.

B. Geitsas paneigė visas sąmokslo teorijas, siejamas su juo ir koronaviruso pandemija. Taip pat žymus žmogus tvirtino, kad nenori sučipuoti žmonių, tačiau, jo manymu, būtų gerai sekti žmones „duomenų sistemų“ pagalba, kad kad būtų galima žinoti, kur yra Covid-19 vakcinos, „tačiau tai nėra čipai ar kažkas panašaus“. B. Geitsas teigė palaikantis „nacionalinio sekimo sistemą“.

Antrasis pagal materialius turtus žmogus pasaulyje B. Geitsas, kurio turtai vertinami 100 mlrd. dolerių, tapo didžiausiu PSO donoru prieš pat JAV prezidentui Donaldui Trampui (Donald Trump) nutraukiant Amerikos ryšius su PSO, kurią, anot D. Trampo, „visiškai valdo“ Kinija.

Šaltinis: devex.com