Priešteisminis raginimas ir informacijos paneigimas: Donaldas Šarmanauskas NETURI NIEKO BENDRO su aprašytu "Donaldu Šarmanausku"

Autorius: LDiena.lt Šaltinis: http://ldiena.lt... 2020-06-01 22:17:00, skaitė 1251, komentavo 1

Priešteisminis raginimas ir informacijos paneigimas: Donaldas Šarmanauskas NETURI NIEKO BENDRO su aprašytu

Su visa įmanoma pagarba publikuoju man atsiųstą laišką su priešteisminiu raginimu:

Donaldas Šarmanauskas
Tel 868408126

Priešteisminis raginimas

2020-06-01

2018 m straipsnyje Jusu valdomoje svetainėje adresu https://ldiena.lt/straipsnis/10656/kristina-brazauskiene-bukite-atsargus-isnuomodami-savo-busta-zemos-socialines-atsakomybes-moterims be jokio teisinio pagrindo esu šmeižiamas,straipsnyje rašomos visiškos nesamonės, kad esu girtaujantis su žurnaliste Asta Kuznecovaite.Kaip matyti be  jokio teisinio pagrindo yra taip pat  publikuojamos jos nuotraukos.Straipsnyje esu pristatomas, kad aš esu neva girtaujantis, bei asocialus asmuo , nuomojantis būstą iš Kristinos Brazauskienės. Kadangi dirbu teisinį darbą ir dėl to nukentėjo mano reputacija,juo labiau straipsnį paskaitė beveik 1500 žmonių  esu priverstas kreiptis į Jūs dėl šio straipsnio panaikinimo. Priešingu atveju, būsiu priverstas kreiptis į teisma,dėl turtinės žalos priteisimo. Todėl prašau per 14 dienų nuo šio laiško gavimo, pašalinti manę niekinančia bei šmeižiančą informaciją, kadangi su minimais asmenimis straipsnyje nei esu pažystamas , nei esu bendravęs.  Pažymėtina, kad straipsnyje  minimas  autorius pseudonimu kaip  " Kristina Brazauskiene" neatleidžia Jūsų atsakomybės dėl straipsnyje minimų asmenų niekinimo, bei šmeižimo. Noriu Jūs papildomai informuoti, kad dėl  aukščiau minėto fakto jau yra mano kreiptasi ir į Kauno Dainavos policijos komisariatą, bei į žurnalistų etikos inspekciją. 

Pagarbiai Donaldas Šarmanauskas

Po malonaus telefoninio pokalbio, su asmeniu prisistačiusiu, Donaldu Šarmanausku, atidžiai išklausęs jo argumentus, informuoju, kad nurodytame feljetone "Kristina Brazauskienė. Būkite atsargūs išnuomodami savo būstą žemos socialinės atsakomybėms moterims!" aprašytas asmuo "Donaldas Šarmanauskas" neturi jokių sąsajų ir panašumų su Donaldu Šarmanausku. Jis pats niekada nėra nuomavęsis buto iš Kristinos Brazauskienės, nėra buvęs jos bute visiškai girtas, nėra vaikščiojęs su triūsikais. Taip pat jokie Kristinos Brazauskienės sūnūs nėra jį išmetę už pakarpos ir jis nerašė ant jų pareiškimo.

Minima Jūratė nėra jokia Donaldo Šarmanausko sužadėtinė, bet buvusi jo klientė, kuriai Donaldas Šarmanauskas teikė teisines paslaugas, nors pažymėjo, kad ji iš tiesų yra buvusi Jonavos skyriaus Tautininkų lyderio Giedriaus Valiūno žmona. Tačiau jokio slapto gyvenimo su pastarąja Donaldas Šarmanauskas neplanavo.

Minima Donaldo Šarmanausko sutuoktinė nėra kokia nors "separatistė iš Donecko" ar "nelegalė", bet kilusi iš Ukrainos ir jis jos nėra slapta atsivežęs.

Dėl neva Vido Mačiulio teiginių, esą Donaldas Šarmanauskas visai ne teisininkas, bet sėdi Kaune ant darbo biržos, buvau patikintas, kad Donaldas Šarmanauskas tikrai yra teisininkas ir advokatas. Nors Lietuvos Advokatūros oficialioje interneto svetainėje http://advokatura.lt nepavyko surasti gerbiamo Donaldo Šarmanausko pavardės nei Praktikuojančių advokatų sąraše, nei Advokatų padėjėjų sąraše, nei Advokatų kontorų (darbo vietų) sąraše, bet tikriausiai tai yra tiesiog apmaudi techninė klaida ir gerbiamas Donaldas Šarmanauskas lygiai taip pat, kaip ir gerbiamas Sorbonos profesorius Stanislovas Tomas yra advokatas, kurio paslaugomis nuoširdžiai rekomenduoju naudotis visiems LDiena.lt skaitytojams.

Ir nors feljetono pabaigoje paryškintu šriftu yra pažymėta, kad visi veikėjų vardų sutapimai su realių asmenų vardais - atsitiktiniai, aš kaip asmuo, į kurį asmeniškai kreipėsi gerbiamas Donaldas Šarmanauskas, tam, kad gerbiamas asmuo nebesijaustų negerbiamas, nepaisant autorės (ar autoriaus), pasirašiusios Kristina Brazauskiene vardu, autorinių teisių, pašalinu iš publikuoto feljetono Donaldo Šarmanausko vardą, pavardę, jo buvusios klientės Jūratės vardą ir jo buvusios klientės Jūratės buvusio vyro Giedriaus Valiūno vardą ir pavardę.

Žemiau pateikiu feljetono "Kristina Brazauskienė. Būkite atsargūs išnuomodami savo būstą žemos socialinės atsakomybėms moterims!" kopiją, kurioje raudonai pažymėtos teksto vietos, kurios buvo pašalintos iš nurodytos publikacijos idant nekiltų nesusipratimų ar tikrai buvo pašalinta tai, kas pašalintina.

Taip pat nuoširdžiai prašau visų gerbiamų LDiena.lt autorių gerbti ne tik skaitytojus, bet ir savo skelbiamų kūrinių personažus. 
---

Kristina Brazauskienė. Būkite atsargūs išnuomodami savo būstą žemos socialinės atsakomybės moterims!

Užvakar paskambino kaimynai.Sako Kristinėle eik žiūrėt savo buto,nes ten jau antra para baliavojama geriama.Butą vos prieš mėnesį išnuomavau tokiam Donaldui Šarmanauskui [pašalinta iš teksto] prisistatančiam advokatu.Atvykau į butą,prieš tai užėjau pas kaimynę Godą Ferencienę,buvusio sovietinių laikų ministro Algirdo Ferenco našlę,ji pasiūlė pasiimti fotoaparatą,dėl visa ko.

Jau tada pro duris išlindo kaimynai,sako čia eina visokie narkomanai,bomžai ir tikrai girdėjosi visokie garsai.Paskambinau į savo buto duris,ir jas atidarė visiškai girtas Donaldas Šarmanauskas [pašalinta iš teksto].Buvo su triusikais,akių vyzdžiai išsiplėtę,nieko nesakius užėjau vidun.Mėtėsi švirkštai,alkoholio buteliai,o šalia prisistatė ir Donato [pašalinta iš teksto] sugyventinė nelegalė iš Donecko.

Kas čia dabar per bardakas sušukau,ir nufotografavau ant sofos miegančią trijulę.Nefotografuok ble,staiga atsistojo žmogysta ir bandė man trenkti buteliu per galvą.Gerai,kad kaimynas įsikišo.

Ar žinai kas aš tokia sene tu,man sušuko ji.Aš žurnalistė,rašau Lietuvos Ryte,tuoj ir tave aprašysiu kaip abudu su Brazausku apvogėte Lietuvą,pradėjo isteriškai klykti.

Čia Asta Kuznecovaitė iš Lietryčio patikslino kaimynė Irutė.Sako čia jau visą savaitę visokie neaiškūs tipai slankioja.Atvažiavo tada sūnus paėmė Donaldą Šarmanauską [pašalinta iš teksto] už pakarpos ir išmetė,o šis nubėgo į policiją ir parašė pareiškimą dėl sužalojimo.

Vėliau į butą užsuko mergina.

O jūs kas tokia?

Jūratė [pašalinta iš teksto].

Kokia Jūratė [pašalinta iš teksto]?

Donaldo [pašalinta iš teksto] sužadėtinė.

Pasirodo Jūratė [pašalinta iš teksto],buvusi Jonavos skyriaus Tautininkų lyderio Giedriaus Valiūno [pašalinta iš teksto] žmona slapta susitikinėjo su Donaldu Šarmanausku [pašalinta iš teksto] ir planavo bendrą gyvenimą,bet Donaldas [pašalinta iš teksto] slapta buvo atsivežęs separatistę iš Donecko.

Paprašiau Godos pasidomėti,kas yra šitas Donaldas Šarmanauskas [pašalinta iš teksto] ar jis teisininkas,ši paskambino savo draugui žurnalistui Vidui Mačiuliui kuris pasakė,kad Donaldas Šarmanauskas [pašalinta iš teksto] visai ne joks teisininkas,o sėdi Kauno darbo biržoje ant pašalpos.Pasirodo ir Asta Kuznecovaitė mano bute jau kurį laiką gyveno,nes ją išmetė už nesumokėtą nuomą ir komunalinius mokesčius,o Astos dukrą paėmė ir patalpino į internatą.

Ir tokie žmonės dirba žurnalistais,ir dar mano mylimą amžina atilsį vyrą Algirdą šmeižia.Aš nors jau ir amžiuje,bet mačiusi gyvenimo.Ir kaip gali pasitikėti nuomininkais !

Būkite atsargūs išnuomodami savo būstą.

---
Feljetonas, visi veikėjų vardų sutapimai su realių asmenų vardais - atsitiktiniai.

---
Kopijos pabaiga

Antrojo lygio subdomeno "ldiena.lt" adresu veikiančios informacijos talpinimo ir platinimo savitarnos sistemos valdytojas Laurynas Ragelskis