LRT ideologizuoti profanai „demaskuoja“ profesoriaus A.Kirkučio „sąmokslo teorijas“

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-05-26 15:43:00, skaitė 856, komentavo 5

LRT ideologizuoti profanai „demaskuoja“ profesoriaus A.Kirkučio „sąmokslo teorijas“

LRT generalinės direktorės postą užėmus sorošistei M.Garbačiauskaitei-Budrienei šis visuomeninis Lietuvos transliuotojas tolydžio ritosi „iki plintuso“. LRT įsiviešpatavo vienintelė ideologija – liberal-fašizmas. Tiesa, dar yra kulinarinės ir beprasmės pletkų laidos geriausiu eterio laiku, kuriomis siekiama nuprotinti žiūrovus. Kritikos čia negirdima, o prie LRT rengti mitingai buvo atakuojami organizuotų chuliganų, provokuojančių susidūrimus, trukdančių mitinguotojams. Vieno tokio mitingo dalyviu buvau ir aš, stebėjau šį pasityčiojimą iš demokratijos.

P1010268.jpg

Gegužės 24 dieną buvo eilinė proga įsitikinti LRT žurnalistų nekompetencija, jų ideologiniu angažuotumu. LRT portale buvo apžvelgta Mindaugo Jackevičiaus LRT radijo laida „Aktualijų studija“ (2020.05.24 09:54), pavadinta „Sąmokslo teorijomis apipinta COVID-19 tema: raginama nedėvėti kaukių, pandemija siejama su 5G“.

Skirtingai nuo laidos autoriaus ir jo laidos svečių, aš nesu visažinis, o savo gyvenimą praleidau, genetikos, genetinės inžinerijos ir biochemijos laboratorijose, turiu biomedicinos daktaro diplomą, todėl aš kalbu apie tai, ką išmanau.

Aš manau, kad tam, kad habilituotą biomedicinos daktarą profesorių Algimantą Kirkutį kaltinti skleidžiant „Sąmokslo teorijas“ reikia padėti ant stalo lygiavertį diplomą ir įrodymus, kad jis klysta. Jei žmogus to nepadaro, tai reiškia tik tai, kad jis ne tik neprotingas, bet ir stokoja elementarios kultūros.

Minėtoje LRT laidoje „naudingo idioto“ vaidmenį atliko VDU komunikacijos katedros docentas Ignas Kalpokas. Jis pasakė: „Melagienomis apie koronavirusą dalijasi ne tik paprasti interneto vartotojai, bet ir politikai. Vienas jų – Seimo narys, habilituotas biomedicinos mokslų daktaras Algimantas Kirkutis.“ „Auditorijos akyse mokslinės kvalifikacijos melagienoms suteikia papildomą svorį,“ - LRT cituoja Kalpoką.

Panašias ideologines nesąmones esu girdėję 7 ir 8 praėjusio šimtmečio dešimtmetyje, kai viešpatavo „viena partija ir viena tiesa“, o Komunistų partijos vadai buvo uždraudę genetikos mokslą, jį pavadinę „melagingu mokslu“ (lženauka).

Doc. I. Kalpoko nepelnytos kritikos sulaukė, manau, profesoriaus A.Kirkučio pozicija, kuri buvo išdėstyta interviu „Seimo narys įtaria, kad virusas sukurtas tyčia“ dienraštyje „Respublika.“

Jei dar kas neskaitė šio straipsnio, kviečiu būtinai perskaityti ir įsitikinti patiems, kokia menkystė yra tas VDU dėstytojas ir kokios tuščios jo kalbos, kokia iki plintuso nusiritusi LRT, organizuojanti tokias šališkas ir menkavertes laidas.

Aš galiu pasirašyti po kiekvienu profesoriaus A.Kirkučio pasakytu žodžiu. Yra daug mokslinių publikacijų autoritetingiausiuose pasaulio moksliniuose žurnaluose, įrodančių, kad COVID-19 yra mokslinėse laboratorijose sukurtas virusas. Tačiau aš nemačiau nei vienos publikacijos, kurioje remiantis viruso RNR struktūra būtų bandoma įrodyti, kad jis yra gamtinės kilmės. Tokių publikacijų nėra.

Rusijoje liberal-fašistai nužengė dar toliau už savo lietuvišką bendramintę Garbačiauskaitę-Budrienę. Rusijos prokuratūra gegužės 6 dieną uždraudė publikacijas, įrodančias, kad Covid-19 yra sukurtas laboratorijoje. Šios šalies politikas, judėjimo „Laiko esmė“ vadovas Sergei Kurginian, kritikuoja nepagrįsta Rusijos prokuratūros įsaką. Tam skirtas jo trijų dalių filmas „Koronavirusas – jo tikslas, autoriai ir šeimininkai“.

https://youtu.be/6gNHKctvJZo

https://youtu.be/_w3I4grvYsk

https://youtu.be/ZYmcOcECYVM

Apie COVID-19 sukūrimą, „pandemiją“ ir aplink jį sukeltą isteriją esu rašęs ne kartą savo publikacijose. Jų sąrašas yra čia: 

http://lebionka.blogspot.com/2020/05/15min-ir-delfi-tapo-sovietinio-glavlito.html

Nuorodos: