Pedofilijos byla: kokį vaidmenį joje atlieka „Lrytas“ žurnalistė Asta Kuznecovaitė?

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/pedo... 2020-05-22 13:32:00, skaitė 1325, komentavo 5

Pedofilijos byla: kokį vaidmenį joje atlieka „Lrytas“ žurnalistė Asta Kuznecovaitė?

Visi turbūt žinote Lietuvą juodinantį pedofilijos skandalą, apie kurį jaunesnioji karta net nežino, nes tai įvyko prieš 8 metus. Šį kartą paaiškėjo įdomūs faktai, o galbūt ir atsakymai, kodėl portalas Lrytas.lt ir jo žurnalistė Asta Kuznecovaitė galimai gina pedofilus, o kovotojus už tiesą vadina „violetiniais patvoriniais“

Štai kaip „Lryto“ žurnalistė Asta Kuznecovaitė išvadina „Laisvo laikraščio“ redaktorių Aurimą Drižių „violetiniu vatniku“

Asta Kuznecovaitė Aurimą Drižių
Asta Kuznecovaitė apie „Laisvo laikraščio“ redaktorių Aurimą Drižių

Visų pirma, atkreipkime dėmesį į „Lryto“ žurnalistę Asta Kuznecovaitę ir jos viešai demonstruojamus pomėgius:

kuzia12

kuzia09

Asta Kuznecovaitė .

kuze Asta

kuzia Asta Kuznecovaitė

Taip pat pažiūrėkime, kokias vertybes ši žurnalistė demonstruoja savo socialinio tinklo „Facebook“ profilyje. Iš nuotraukų galima spėti, kad Asta yra aktyvi lesbiečių ir gėjų aktyvistė (LGBT). Arba tiesiog palaiko jų vertybes.

Asta Kuznecovaitė gėjai Lezbietės LGBT
Astos Kuznecovaitės Facebook profilio ekrano kopija

Panaršius „Lrytas.lt“ tinklalapyje Astos Kuznecovaitės straipsnius susijusius su pedofilija, plaukai pašišiaušia. Pedofilijos skandalas nušviečiamas labai šališkai, netgi pasakyčiau, galimai pedofilams naudinga linkme. Negana to, ji šmeižia kitų žiniasklaidos priemonių redaktorius ir kitaip pasisakančius apie pedofiliją.

Ši žurnalistė yra arši „vatnikų“ medžiotoja. Ji buvo sukūrusi tinklalapį „vatnikai.eu“, kuriame persekiojo kitokią nuomonę turinčius žmones ir talpino jų asmeninę informaciją. Dėl šio tinklalapio teisėsauga buvo užvedusi bylą ir nustatė, kad būtent ji yra domeno savininkė ir tinklapio administratorė.

Kyla klausimas: kam iš tikrųjų tarnauja „Lrytas“ ir už pinigus rašanti žurnalistė Asta Kuznecovaitė? Į daugelį klausimų atsakymus galima rasti naujame buvusios „Lryto“ žurnalistės Rūtos Janutienės ir Neringos Venckienės reportaže.

Kuo toliau, tuo labiau į viešumą lenda tiesa. Gali būti, kad neužilgo sužinosime ir pedofilų klano pavardes, o galbūt ir tuos, kurie galimai tvirkino mergaitę. Kviečiame būtinai pažiūrėti šį inteviu, kuriame Neringa Venckienė atskleidžia daug negirdėtų detalių apie „Landsbergistus“, Grybauskaitę ir „Lryto“ žurnalistės Astos Kuznecovaitės sąsajas su šia pedofilijos byla.

Negi „Lrytas“ redaktoriai: Tautvydas Mikalajūnas, Greta Ališauskaitė ir Remigijus Kazilionis nemato, kad ši žurnalistė daro gėdą leidiniui, kurį socialiniuose tinkluose jau pravardžiuoja „pedofilryčiu“?

Vasilijus Kovalskis