M.G.Maksimalietis apie nežinomų žmonių planuojamą mitingą

Autorius: minfo.lt Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2020-05-21 11:12:00, skaitė 1201, komentavo 15

M.G.Maksimalietis apie nežinomų žmonių planuojamą mitingą

Gegužės 22 dieną 15 val. prie Seimo yra organizuojamas mitingas pavadinimu Mitingas už žmonių laisvę. Jo organizatoriai nėra žinomi. 

Vienas iš grupės UNFOLLOW 15min kūrėjų ir administratorių - psichoterapeutas M.G.Maksimalietis įrašė video apie planuojamą mitingą ir galimas jo grėsmes. 

Savo video pasisakyme M.G.Maksimalietis prisipažįsta, jog jaučiasi atsakingas už organizuojamą mitingą, nes grupėje platinami kvietimai į jį burtis. Tęsdamas jis aiškiai ir suprantamai dėsto, kas iš viso vyksta Lietuvoje bei Pasaulyje su COVID-19 ir ko nemaža dalis žmonių dar nežino ir nesupranta. Tai yra paties psichoterapeuto nuomonė, kurią klausytojai gali tiek priimti, tiek atmesti. 

M.G.Maksimalietis jau daug metų renka informaciją, užsiima žmonių švietimu ir tos informacijos sklaida, nes labai daug kas nuo žmonių yra slepiama, apie tai nerodo per TV, nerašo didieji žiniasklaidos portalai. Socialiniuose tinkluose vykdoma neparankios informacijos cenzūra, kad tik tai nepasiektų platesnės auditorijos. Dar vienas būdas neleisti informacijai sklisti - visaip niekinti ir marginalizuoti žmones, kurie dalijasi šiomis žiniomis. 

Psichoterapeutas pasisako už tai, kad informacija nebūtų blokuojama, kad kiekvienas žmogus laisvai galėtų rinktis savo žinių šaltinį ir pats nuspręstų, kuo tikėti. Dabar gi visiems yra pateikiama tik viena nuomonė ir jokių alternatyvų nepaliekama. Tai yra ne demokratija, o totali kontrolė. 

Video rasite ir įspėjimą tiems, kurie rengiasi eiti į mitingą. Šiuos įspėjimus labai svarbu žinoti, kad nebūtų padedama tiems, kurie ir yra atsakingi už ribojimus, kylančią ekonominę krizę, planuojamą diegti prievartinį skiepijimą ir kitus, ne žmonių interesams tarnaujančius dalykus. Puiku, kad žmonės bunda, nori būti girdimi, matomi, tačiau labai svarbu to siekti taikiu keliu. Po šio video įrašo buvo pakoreguoti ir mitingo tikslai (juos galite rasti straipsnio gale). Ne chaosas, o darnus, kryptingas veikimas garantuoja norimą rezultatą.

Siūlome pažiūrėti visą video. Jame sužinosite, kaip formuojasi žmogaus sąmoningumas, kaip jam galima daryti įtaką, ar tikrai žmonės yra laisvi rinktis, o gal tai - dar viena iliuzija, kaip funkcionuoja monetarinė sistema, kodėl žmonės išrenka politikus, kurie neatstovauja jų interesų ir daug kitų naudingų dalykų. 

Mitingo už žmonių laisvę reikalavimai:

Laisvė dirbti ir užsidirbti - reikalaujame nuimti visus perteklinius ribojimus žmonėms ir verslui!

Onkologiniams ir kitiems ligoniams reikalaujame prieinamų tyrimų ir gydymo paslaugų!

NE neįgaliųjų ir 60+ amžiaus žmonių diskriminacijai!

NE - panikos ir depresijas bei savižudybes skatinančios atmosferos sklaidai medijose ir visoje šalyje!

NE - korumpuotos PSO ir Bilo Geitso stumiamiems prievartiniams skiepams!

NE 5G - kol nebus atlikti patikimi moksliniai tyrimai dėl poveikio žmonių sveikatai!

NE - žodžio laisvės kontrolei, vykdomai dalies komercinių portalų, kurie blokuodami informaciją siekia apsaugoti savo vadovų farmacijos biznio ir kitokius komercinius interesus.

Gegužės 22 15:00 prie Lietuvos Respublikos Seimo arba savų savivaldybių bei ambasadų kviečiami tie, kuriems jau įgriso melas ir nelogiški valdžios sprendimai, nukreipti prieš Lietuvos žmones ir gamtą.

Turėkite su savimi gėlę ir atvirutę su nuoširdžia padėka, kurią būtų galima įteikti pareigūnams.

Atėjo metas parodyti, kad mes nesame priešai!

Nors viešojoje erdvėje pilna pavyzdžių, kurie kelia neapykantą pareigūnų atžvilgiu - atėjo metas suprasti, kad tiek mes, tiek jie - esame toje pačioje barikadų pusėje.

Programa

15:00 Susikibti į gyvą grandinę, apsupančią seimą, ir išreikšti savo protestą visiška tyla (jeigu norite prašome atsinešti plakatus). Taip pagerbsime Baltijos kelią ir jame dalyvavusius, parodysime, kad esame nusiteikę rimtai, nepažeisdami įstatymų.

16:30 Lietuvos himno giedojimas